Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

X. Kalandozok.hu Nyári Tábor 2012. július 4-8. Selyp

Ha van lehetőség sátraznál a kastélyparkban inkább?  

38 szavazat

1. 1. Ha van lehetÅ?ség sátraznál a kastélyparkban inkább?

Recommended Posts

Közzétéve:
Rajman: nem látom az alternatív karialkotási rendszert. :) Nem lesz itt? :P

Az inkább karakter alkotás röviden... Amúgy Te miért akarod a halálomat?

Közzétéve:
Kutz-pa: nem látom a tagok között Jagger-t. Hogy-hogy? :) Azt hittem, jönni fog. Esetleg álnév alatt jelenik majd meg?

Mivel csak 5 fős csapatok engedélyezettek, így komoly kiválasztási procedúrának vetettük alá a jelentkezőket, sajnos Jagger kolléga már nem fért be. Természetesen amennyiben a jövőben lehetőség nyílik 8-10 fős csapatok indítására úgy a Chutzpah-AllStar Team jön.

[igazság OFF] Ezúton gratulálunk Jagger/Pico/Matebilic kollégáknak, amiért az álmaikról lemondva hajlandóak voltak más csapatokhoz igazolni. Természetesen a Chutzpahra továbbra is jellemző a meg nem alkuvás és mindenféle ésszerű kompromisszum elutasítása. Így nem véletlen hogy az előbb nevén nevezettek kompetencia térképe nem harmonizált a csapat által kívánatosnak tartottal. [/igazság ON]

Felon kedves, természetesen mi is várjuk a találkozást!

Közzétéve:
Kutz-pa: nem látom a tagok között Jagger-t. Hogy-hogy? :) Azt hittem, jönni fog. Esetleg álnév alatt jelenik majd meg?

Mivel csak 5 fős csapatok engedélyezettek, így komoly kiválasztási procedúrának vetettük alá a jelentkezőket, sajnos Jagger kolléga már nem fért be. Természetesen amennyiben a jövőben lehetőség nyílik 8-10 fős csapatok indítására úgy a Chutzpah-AllStar Team jön.

[igazság OFF] Ezúton gratulálunk Jagger/Pico/Matebilic kollégáknak, amiért az álmaikról lemondva hajlandóak voltak más csapatokhoz igazolni. Természetesen a Chutzpahra továbbra is jellemző a meg nem alkuvás és mindenféle ésszerű kompromisszum elutasítása. Így nem véletlen hogy az előbb nevén nevezettek kompetencia térképe nem harmonizált a csapat által kívánatosnak tartottal. [/igazság ON]

Felon kedves, természetesen mi is várjuk a találkozást!

Nem is tudom, hogy megtisztelve érezzem-e magam, avagy vigyek inkább kényszerítő eszközt a táborba :)

Gondolkodtunk ám az Ex-chutzpah csapatnéven, de a jogdíjat nem akartuk vala kifizetni.

Közzétéve:

Persze, hogy osztható, és ha jól számoltam, pontosan 4655749248816906240-szer. Bár lehet elnéztem, kicsit megkopott a fejben számoló tudásom... :roll:

Közzétéve:
Tessék Mester, a Woodall-prímek egyike; 4776913109852041418248056622882488319!

A megfejtés helyes, így megkaptam az optimális TÁP értéket, melyet nem árulok el. Köszönöm a segítséget!

Közzétéve:
Hulla, folytatjuk majd a Valami mást, amit tavaly elkezdtünk? :)

Én nagyon szívesen benne vagyok? Ott maradtak szegény kölykök az út szélén egyedül az éjszakában! :cry:

Többiek?

Dekker? Tetra? TAO?

Közzétéve:

Hát ha ilyen nagy a lelkesedés én örömmel folytatom a kölykök történetét.

Szóval rövidesen előkaparom a jegyzeteimet és néhány szóban felelevenítem az eddig történteket, de persze a ti segítségetekkel!

Ehhez az lesz a legjobb, ha egy körmailben kereslek majd meg titeket! ;)

H.

Közzétéve:

Kedves Mesélők és Hulla!

Nagy segítséget jelentene, ha a meselők mondjuk szombat 10-ig pár sorban bemutatnák magukat. Elvégre nem szeretnénk meselőket amiatt nem finom listára tenni, mert nem szimpatikus a nickjük.

Közzétéve:
Kedves Mesélők és Hulla!

Nagy segítséget jelentene, ha a meselők mondjuk szombat 10-ig pár sorban bemutatnák magukat. Elvégre nem szeretnénk meselőket amiatt nem finom listára tenni, mert nem szimpatikus a nickjük.

Átmeneti megoldás lehet az általános beszégető/bemutatkozás topic. Amelyik KM nem mutatkozott be ott... az sztem ezzel a tettével be is pótolta eme hiányosságát :tuzes:

• Új...