Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

X. Kalandozok.hu Nyári Tábor 2012. július 4-8. Selyp

Ha van lehetőség sátraznál a kastélyparkban inkább?  

38 szavazat

1. 1. Ha van lehetÅ?ség sátraznál a kastélyparkban inkább?

Recommended Posts

Közzétéve:
Pár sor az sok.

Magamról csak annyit tudok, hogy nem én vagyok a legrosszabb mesélő, de sajnos akik rosszabbak azok nem jönnek a táborba :(

Tehát állításod szerint te leszel a táborban a legrosszabb mesélő? :D Ugyan, ne keverd össze a legrosszabbat a legvéresebbel. ;)

Közzétéve:
Pár sor az sok.

Magamról csak annyit tudok, hogy nem én vagyok a legrosszabb mesélő, de sajnos akik rosszabbak azok nem jönnek a táborba :(

Az elmúlt években kétszer a tábor top KM-jének választott közönségkedvenc szerintem lehetne ennél magabiztosabb!

Tetra, Te szuper vagy, egy született Mesélő. Nem kerülheted el a sorsodat, ez a végzeted. :!:

Közzétéve:
Kovácsovics László vagyok. 25 éve foglalkozom mosógépek javításával Győrben és környékén. A mosógépek meghibásodásának egyik kellemetlen oka a vízkőképződés lehet. A vízkő például lerakódhat a fűtőszálra, vagy a mosógép dobjának külső felületére. a szimeringet is érinti ez a probléma. Ha ez meghibásodik, a mosógép egyre zajosabbá válhat, majd idővel elromolhat. Ha szeretné elkerülni ezeket a problémákat, használjon Calgont! Minden mosáshoz, minden hőfokon!

A Kalandmesterek bemutatkozása topicból minden hozzászólás - további jelzés nélkül - törölve vagy áthelyezve lesz. Minden kedves mosógépszerelő megértését köszönjük. ;)

Közzétéve:
Látom, idáig zseniális leírások születtek. Segítség gyanánt:

- Azért viszek friss kávét a játékosaimnak, mert...

- Azért szeretem, ha a JK-k megaláznak, mert...

- Számomra az a legfontosabb, hogy a játékosaim jól érezzék magukat, mivel...

- A szabályokat rugalmasan kell kezelni, azaz....

Az lemaradt, hogy:

- Engem "arra ösztönözni, hogy vitás, negatív, és-vagy szélsőséges esetben akár halálos kimenetelű döntések, kockadobások, illetve egyéb szituációk kimenetelét a kalandozók részére pozitív irányba tereljem" a következőkkel lehet: .....

[A megvesztegetés olyan csúnya szó, ezért nem használtam inkább! :D ]

Másolva. Szóltam, hogy törölve/áthelyezve lesznek az odaírt, de oda nem illő hsz-ek. ;) Sorry, de ha elárasztjuk, akkor követhetlen lesz a KM-ek - egyébként önéletrajzi részletességű - lelkes bemutatkozása. :)

Közzétéve:

Jó pofa ez a kalandmester bemutatkozás.

A facebook és a bemutatkozó video youtube linkeket hiányolom csak és természetesen a JK trófeatermük 3D-s panoráma képét. :roll:

Közzétéve:

Meg lehet nyugodni idén nem mesélek :) Tehát új versenyzőre vár a legvéresebb KM-i cím. De a falkavadászt megtartom magamnak :) Idén a legvéreskezűbb JK címre pályázok. (meg CS rendes házi pálinkájára ;))

Közzétéve:

Ehhe.. ha így folytatják a KM-ek, akkor a tábor első napján a JK-k kinyírják az összeset ;) Érdekes dolog úgy olvasni a bemutatkozásokat, hogy én ismerlek már benneteket, mint KM.. :D Nemtom a Chutzpah mi alapján fog választani, de néha csóváltam a fejem olvasás közben :)

Weilon.. félted a címedet, mi? :D

Közzétéve:
Ehhe.. ha így folytatják a KM-ek, akkor a tábor első napján a JK-k kinyírják az összeset ;) Érdekes dolog úgy olvasni a bemutatkozásokat, hogy én ismerlek már benneteket, mint KM.. :D Nemtom a Chutzpah mi alapján fog választani, de néha csóváltam a fejem olvasás közben :)

Weilon.. félted a címedet, mi? :D

Felon: ha van ajánlatod számunkra bátran nevezd meg! :) (jöhet magánban is) De helyesen a kérdés úgy hangzik, létezik még olyan km, aki szívesen mesélne nekünk? :)

üdv,

Chutzpah /Kapi/

Közzétéve:
:):roll::wink:

Hulla, a Valami másról a cuccot mikor küldöd majdan, kövi hét szombatja után nem biztos, hogy elérhető leszek neten.. :oops:

Köszi a rugdallást, időszerű volt! :pajti:

Közzétéve:

Én majd kaphatnék egy kalandozós bögrét ajándékba? Mert asszem valakinek odaajándékoztam a sajátomat, és aaaannyiraaa szeretnék egy másikat.. :)

Közzétéve:
Mint tudjátok, 2 héten belül kezdődik a tábor. Megkérném azokat, akik távolról jönnek és gyalog, hogy induljanak el. Köszönöm!

Affirmative!

Közzétéve:
Mert naponta 42 km-t tudunk max megtenni? Érdekes, erre sosem gondoltam volna. :)

Sokallod, vagy kevesled? :)

Gyanítom többre is képesek lennének, de - mivel a Kalandozók.hu nyári táborba jönnek, és olvasták a táborprogramot, ezért - minden nap első és utolsó pár óráját négyesfekvő gyakorlásra fordítják, hogy ne égjenek le a táborban. Persze mindez kevés lesz a leégés elkerülése érdekében, mert naptejet nem hoznak magukkal. Természetes nem is hozhatnak, mert olyan, hogy naptej nincsen, hiszen a nap nem tehén, hogy tejet adjon. Ha mégis tehén lenne, akkor már rég pacalpörköltet főztek volna belőle a marslakók.

(Lehet, hogy a munkanap végefelé járunk :?: )

• Új...