Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

X. Kalandozok.hu Nyári Tábor 2012. július 4-8. Selyp

Ha van lehetőség sátraznál a kastélyparkban inkább?  

38 szavazat

1. 1. Ha van lehetÅ?ség sátraznál a kastélyparkban inkább?

Recommended Posts

Közzétéve:
Akkor kecsketej sincs? :shock:

:!: Figyelem! Azon olvasók, akiket még világosítottak fel a szüleik, azok ne olvassák el a következő sort! :!:

A kecske az egy tehén álruhában.

Közzétéve:

Fogok horrort mesélni a táborban valamikor, amikor ráérnek a résztvevők. Eddig 2 játékos van, és még hárman beszállhatnak. A játék világa szinte teljesen megegyezik a miénkkel, csak van néhány természetfeletti dolog, melyek létezéséről a karakterek (még :D) úgysem tudnak. A Call of Cthulhu rendszerének egyszerűsített változatát fogjuk használni, úgyhogy azoknak sem lesz nehéz dolga, akik esetleg nem ismerik a CoC (alapból egyszerű) rendszerét.

A modul 1983. szeptember 1. Nyugat-Berlinben kezdődik. Szinte bármilyen karit lehet hozni, aki

a, nem ismeri a valódi természetfelettit

b, nincs túl nagy befolyása Berlinben

c, szoros kapcsolatban áll a többi JK-val.

Akiket érdekel, írjanak nekem, és megadom a részleteket.

Közzétéve:

Üdv!

Az elmúlt években nagy érdeklődés mutatkozott az általam hozott pálinkákat illetően, úgyhogy akit külön érdekelne nagyobb mennyiség, keressen meg privát üzenetben vagy e-mailben a táborig, a részletekről egyeztetünk.

Üdv!

CS

Közzétéve:

A X. nyári tábort megkoronázandó - elegendő közönségszavazat esetén -, Magyar Gergely ismét előadhatja (még nem tud róla, a meggyőző eszközöket majd a tábor első napján vetjük be a segítségetekkel) az évekkel ezelőtti, Királyréten tartott nyári táborban óriási sikert aratott számát, ezúttal kicsit új köntösben. http://www.youtube.com/watch?v=xKqT_trlRCg

Közönségszavasásra bocsátjuk, hogy piros-fekete, vagy a kék ruhában lépjen-e fel. 8)

Közzétéve:

Piros-fekete. ^^ Minimális dizájn változtatással. Fehér rojtokat le. A felső ruházat meg legyen latexből.

De van egy érzésem, hogyha idén lesz levan polkka, akkor marad a ,,póréhagymaforgatás". :D

Közzétéve:

"...csak tessék, tessék! Térjenek be bátran! Nem fognak csalódni! Pszi-pajzs építés, fegyveráldás! A legjobb minőségben! Kín-, vallató- és halálos mérgek vására! Ne késlekedjen, csak térjen be az ajtón! Információk, besúgás, lopás és orgyilkosság! Mire lehet még szüksége? Ló, fáklya, térképek, varázstárgyak! Zárnyitó készletek, szappan! Mindenfajta tárgy rúnázása! Ne gondolkozzon annyit, még meglátják! Varázsgömbbe börtönzött lélekre van szüksége? Ne legyen tétlen! ...csak tessék, csak tessék!"

:tuzes:

Közzétéve:

Körkérdés: Tud nekem valaki hozni dobókockákat a táborba? 2 db k10-es kellene (egyes és tízes helyi értékes), meg vagy féltucat k6. Sajnos itt ebbe a kis porfészekbe nem kapni ilyet, Egerszegen már nem járok szerdáig, Pesten meg nem lesz időm elmenni.

Ha valaki tudna hozni, azt megköszönném, és akkor pengetem a zsét érte szerdán átvételkor.

Előre is köszönöm!

Közzétéve:
Körkérdés: Tud nekem valaki hozni dobókockákat a táborba? 2 db k10-es kellene, meg vagy féltucat k6. Sajnos itt ebbe a kis porfészekbe nem kapni ilyet, Egerszegen már nem járok szerdáig, Pesten meg nem lesz időm elmenni.

Ha valaki tudna hozni, azt megköszönném, és akkor pengetem a zsét érte szerdán átvételkor.

Előre is köszönöm!

Valaki nem olvasta az egyezményes szabályt az ETK-ból a KM kockadobásai tekintetében! :twisted:

Oké tudom, nem a versenymodulhoz kell... :mrgreen:

Közzétéve:
Valaki nem olvasta az egyezményes szabályt az ETK-ból a KM kockadobásai tekintetében! :twisted:

Oké tudom, nem a versenymodulhoz kell... :mrgreen:

Ja-ja, kockapókerhez kell. :P A 2 K10-es meg csak úgy mért ne. :D ...

Bár lehet van Androidra kockadobó app? Hummm... az kellően beteg lenne. Meg is nézem. :D :D

Közzétéve:
Körkérdés: Tud nekem valaki hozni dobókockákat a táborba? 2 db k10-es kellene (egyes és tízes helyi értékes), meg vagy féltucat k6. Sajnos itt ebbe a kis porfészekbe nem kapni ilyet, Egerszegen már nem járok szerdáig, Pesten meg nem lesz időm elmenni.

Előre is köszönöm!

Szerintem a csapatod csak fel fog már ajánlani kockákat, nem? Ha meg nem, akkor megszívták. :D

Közzétéve:
Szerintem a csapatod csak fel fog már ajánlani kockákat, nem? Ha meg nem, akkor megszívták. :D

:D Jaja... csak készülni akarok, nem letarhálni. ;)

De találtam egy horvát fejlesztőtől egy androidos appot: RPG Dice Roller. Van benne mindenféle kocka. :D Egész jó, csak horvátul "beszél".

Közzétéve:

Én nem vállalom a háttértáncolást MG éneklése mellett, mert utálom, ha nem én vagyok a középpontban :P

Úh bocs Crow, ebből most kimaradol.. :P

Közzétéve:
Én nem vállalom a háttértáncolást MG éneklése mellett, mert utálom, ha nem én vagyok a középpontban :P

Akkor egyedüli fellépőként? :P

Más, sportokhoz:

- Kosárlabdát hoz valaki? Avagy: hozzon valaki! :)

- Pingpong ütőt hozzatok, én is hozok.

- Focit nem említem, úgyis hoz valaki... ugye? :)

- Frizbit szintén

Közzétéve:
- Frizbit szintén

Egy darab verseny frizbee velem érkezik a táborba, mivel ugye én szervezem a nagy pályán a játékot. De természetesen hozzon aki szeretne. ;)

• Új...