Con Salamander Közzétéve: December 31, 2003 Közzétéve: December 31, 2003 Hát az az átütöerö táblázat nem a legjobb. Mondom a szitut, ami miatt nem vezetjük be:Egyikünk legjobb karaktere egy 19-es erejü törpe gladiátorakinek 2kezes csatabárdja van.Namármost: az eröbonuszt hozzá kell adni, ami neki 3 (söt, mivel kétkezes fegyver, 5) és a kétkezes csatabárd átütöereje 5.Ami azt jelenti, hogy a karinak 8-as (vagy 10-es) átütöereje van.(8-as SFÉ-je a mithrill teljesvértnek van...Valamint az is probléma, hogy nem lehet kivenni belöle, hogy:Véglegesen csökkenti-e annyival az SFÉ-t vagyCsak a támadásra.De ha a leg"rosszabb" helyzetet vesszük is, akkor a gladiátor ellennincs SFÉ-je a páncéloknak. legolcsóbban akkor jön ki, az 1-es SFÉ ellene, ha egy teljesvértet 123 Mp-os rúnával látunk el. Egy rúna a vért árának kétszerese. azaz összesen alap 1 + 2 + 2 + 2 = 7szerese a teljesvértnek, ami alapból 200 arany, azaz 1400 aranyból már van 1-es SFÉ. És nem egy ilyen kaliberü kalandozó karakter létezik....
Alkyone Közzétéve: December 31, 2003 Közzétéve: December 31, 2003 Az MTK-ban vannak jó kiegészítő szabályok, de az átütőerő nem ebbe a csoportba tartozik. Szvsz elég nagy hülyeség...
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 2, 2004 Közzétéve: Január 2, 2004 Szerintetek mennyire lehetséges egy olyan íj aminek a húrja abbitból van?Mert ezzel nyaggatnak.
@huszár Közzétéve: Január 2, 2004 Közzétéve: Január 2, 2004 attól füg...:D:D mert ha a versenymodulra gondolok, akkor nagyon nagy szivásra... :twisted: :twisted: :twisted: .... de amugy meg nem hinném, h felettéb jó 5let lenne, mivel a fém húr tőlságosan rideg, és egy minimálisan sem nyúlik, legalább annyira, mint a "közönséges" idegek....szvsz ja a másik, meg, h hogy húzzza fel??
Woodman Közzétéve: Január 2, 2004 Közzétéve: Január 2, 2004 Üdv mindenkinek Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Clonemastr Igen erre gondoltam. A zúzófegyverek elleni SFÉ-t és a fegyverek eldobásának értékeit is használjátok? Con Salamander Ahhoz hogy ez kijöjjön még kell használni a HBG 135. oldalán lévő opcionális kiegészítő szabályt is, de így mind együtt tényleg sok. Alkyone Miért nem használjátok? Mi úgy használtuk az átütőerőt, hogy nem adtuk hozzá az erőbónuszt, így egy kicsit jobb. A HBG 135. oldalán lévő szabályokat használjuk, kivéve hogy bizonyos fegyvereknél az erőbónusz az erő 14 feletti része. A nálunk kidobott harcosoknak általában így is mindig van erőbónuszuk (biztos a JK-k cinkelik a kockát ). Woodman
Con Salamander Közzétéve: Január 2, 2004 Közzétéve: Január 2, 2004 Mi (alkyone, furge disno s jómagam) azért nem használjuk azátütöeröt mert naggyon durva. Minden opcionális cuccal együtt. erre van a 00. gondold el: reálisan 1:100-hoz az esélye, hogy egyet csökkentesz az ellenfél SFÉ-jén. és így meg egy csapásra leversz róla 6-8 SFÉ-t...Mi úgy játszunk, hogy 4 túlütés után -1 SFÉ, 8 sima sebzés után -1 SFÉ, nehézfegyvereknél és bizonyos zúzófegyvereknél ez felezödik. A sodronyingnek meg a láncingnek meg -1-es SFÉ-je van zúzófegyverek ellen. Mondjuk a mi kalandjainkban a kardok a gyakoriak... szal ott 8 találat -1 SFÉ... és így egy 10 perces csatában tönkremegy egy teljesvért (8 körönként 1, 6 SFÉ, hibaszázalékkal 6*8=48 +12 hiba...) körülbelül.
Alkyone Közzétéve: Január 2, 2004 Közzétéve: Január 2, 2004 @huszár: De ha fel is birná húzni, akkor meg kettészelné hosszában a nyílvesszőt a vékony fémhuzal. Vagy ha nem, akkor meg eltörne az íj.De ezektől függetlenül jó ötlet Shalafi! 8)
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 2, 2004 Közzétéve: Január 2, 2004 Na igen de öcsém ezt a Kai Meadáknál látta vmi Illanor védelmezői, és neki ilyen kellett. SZóvel lehetetlen kösz.
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 Még valami: Mennyire lehetséges, hogy egy posztóvértet vagy egy kivert bőrt abbitszálakkal szőjenek át, na és milyen értékekkel rendelkezhet :?:
@huszár Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 persze nyugodtan....majd azt meséled, h sajnálom, a szálak közt ment át a kard....ennyi, és ugyan azon értékekkel hagyod, avagy, ami még elképzelhető, h nincs neki ilyenje.pont.és itt le is zárod a vitát, de most komolyan ki az, aki azzal mókázna, h egy bőrvértet abbittal huzalozzon???? :?:
Con Salamander Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 ha a börvértbe Abbit (tiszta abbit, nem abbit-acél) szálakat szösz, az kaphat sztem +1 SFÉ-t és +1 MGT-t. de az akkor SFÉ:2 MGT:1 ami megfelel egy láncingnek, igaz, valamivel könnyebb. de ahhoz kellö mennyiségü abbit kell (kb 1,5-2 kg), hogy érjen is valamit és annak az ára szerintem körülbelül 15 arany ERGO: nem éri meg.
Fürge Disno Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 MÉg jo hogy nem éri meg!!!De nekem Támadt 1 csúnya és 1ben fura ötletem is.. :twisted: Mit szólnátok ahhoz ha 1mellvértet Abbit+mithrill ötvözetből készítenének??Az csúny lenne :?: :twisted:
Con Salamander Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 annyira nem. MGT: 2 SFÉ: 6. csak nem lenne annyira drága. mondjuk 1000 arany. és mindenkinek ez lenne. egyébként a mithrill vértezetek sem tiszta mithrillböl készülnek, hanem mithrill + abbit + még egy pár cucc...
@huszár Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 ja persze, és atörpök, és az abaszisziak meg szövetségre lépnek, h előállitsák a világ legjobb -jelenlegi-ötvözetét...hát persze....amugy meg szvsz a két félig mágikus fém meg üti egymást...
Con Salamander Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 akkor abbit nincs benne. de tuti, hogy nem tiszta mithrill a vértezet.mert egy mithrillérme 100 aranyat ér. 12 érményi fémböl pedig nem sürün készül sodronying...
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 Az nem feltétlen drága (mi abasziszban vagyunk...) és egy tolvajnak jól jön. az 1 mgt meg nem sok egy kicsit?, szóval abbit nagyon könnyű.
Fürge Disno Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 annyira nem. MGT: 2 SFÉ: 6.csak nem lenne annyira drága. mondjuk 1000 arany. és mindenkinek ez lenne. egyébként a mithrill vértezetek sem tiszta mithrillböl készülnek, hanem mithrill + abbit + még egy pár cucc... Na ez így rendben van de mondjuk megtoldjuk 93 MP-al Az így már MGT:0 SFÉ:8... No az így már szép lenne nem??
w4r Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 Tudjátok, hogy mi a nagyon lol? Egy Crantai Kóborló!!! Tessék felkeresni a bestiáriumban... Holdlunír pikkelyvért (ha jól emlékszem 6 SFÉ 2 MGT) kéklunír keskeny hosszúkard (csomó bónusz, +2 sebzés) vöröslunír sisak és lábszár és alkarvédő... Nos aki megtalál egy ilyen szörnyet, és végez is vele... nem sok esélyt adok, de azért nem lehetetlen, az iszonyatosan gazdag lesz... a felszerelésének értéke "csak" 80 mithrill körül teng.. és ezt még szorozzátok meg az elérhetetlenségi szorzóval (mennyi is 15/12?) akkor az összesen 1200 mithril... nos aki van olyan balga és eladja, utána meg még vevőt is talál rá, az élete végéig elélhet ebből az összegből...
d3st Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 Bocsi srácok, ez én voltam, csak unokatesóméknál jelentkeztem be, mármint az automatikus bejelentkezés miatt vele léptem be... :oops: :roll:
Bálint Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 Most az jutott eszembe, amikor még régen a srácokkal úgy 12-en lehettünk krantai kóborlókat gyaktunk. Mindegyikünk mithrill cuccokban és nem érdekelt a lunír cucc. Otthagytuk egy út közepén.
d3st Közzétéve: Január 3, 2004 Közzétéve: Január 3, 2004 Ehh Bálint, fura egy partiban forogsz te.. :P Én is szívesen találnék crantai kódorlókat, de lehet, hogy írok egy modult rájuk, amint a mostanit befejezem. Bár én is "találtam" ötödkori csontvázat a rét közepén, amikor egy hmm... "tapasztalatlan" km mesélt nekem... Sőt druidákkal is találkoztam, aki farkasokat hadrendben! mozgatta... Fura volt, sokáig röhögtünk rajta a srácokkal...
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 4, 2004 Közzétéve: Január 4, 2004 Hé a druidás dolog nem elképzelhetetlen (ha jól emlékszem), tessék megnézni a druidákat.ha valaki összeakad Crantai kóborlókkal akkor egyszerre több százzal, mert van nekik vmi gyülekezőhelyük, de a kaland az jó ötlet.
Gem Kapocs Közzétéve: Január 4, 2004 Közzétéve: Január 4, 2004 A K'Harkad hegység egy félreeső csúcsán állt régen egy crantai őrtorony.Ott kell elhangzania két litániának ahhoz, hogy a szunnyadók előjöjjenek, és it gyülekezzenek.De a világ különböző pontjain, ált egy-kettesével rejtőznek el a napfény elől, egy-kétszázas csapatból kettő, maximum három létezik.Ennél többen utoljára akkor gyűltek össze, mikor sokadik ükapám, Baál-Káin el akarta pusztítani az összes kyr származékot és ezért összehívta a szunnyadókat.Ha valakit érdekel bővebben a történet vagy infókat szeretne a szunnyadókról, olvassa el a Korona és Kehely című könyvet, Raul Reniertől.
Sneer Közzétéve: Január 4, 2004 Közzétéve: Január 4, 2004 Shalafi van egy regény(a címének most lusta vagyok utánna nézni úgy is beírjátok majd, Az Acél és Oroszlán talán) Ott leírják a gyülekezésüket a bestáriumban is leírják hogyan gyűlnek össze minden évben 2 hétre a vezetőiket várv, Amúgy külön helyeken nyugszanak.Egyenként vagy akár 100 is.
Gem Kapocs Közzétéve: Január 4, 2004 Közzétéve: Január 4, 2004 Sneer.Ha olvasod a fenti beírásomat... ebben otthon vok Elvégre a nevemben is benne van hogy Baál-Káin a rokonom Ja és Korona és Kehely
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés