Bálint Közzétéve: Január 4, 2004 Közzétéve: Január 4, 2004 Jó az a könyv! Volt nálam kölcsön.Abból a partiból maradtunk 4en +1 km. Megpróbálunk jól játszani. Úgy értem reálisan kijátszani mindent.
Hunter Közzétéve: Január 4, 2004 Közzétéve: Január 4, 2004 Gem: Én ehez azt tenném hozzá, hogy először gyülekeznek, és utána kell elmondani a litániákat. És a könyv nekem is tettszett.
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 4, 2004 Közzétéve: Január 4, 2004 Tudok a gyülekezőről csak lusta voltam elővenni.Egyépként rossz szokás minden szabálykönyvet kiolvasok és a bestivel is végeztem csak még tavajelött nyáron volt. Lehet újra nekiállok.
Gem Kapocs Közzétéve: Január 4, 2004 Közzétéve: Január 4, 2004 HUnter.Igaz hogy csaka gyülekező után kell elmondani a litániákat, de kell egy hívójel, ami felébreszti a szunnyadókat.
Venes Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 mi a véleményetek a predoci egyeneskard-ról?
Ork Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 Sziasztok csináltam egy új karaktert, s nem tudom milyen fegyver vagy fegyverek passzolnának hozzá? S emiatt szeretnék tanácsot kérni tölletek. Csak hogy képben legyetek a dok egy kis személyleírást a karakterről: 180cm magas kb. 85kg Fekete köpeny fedi csukjával együtt. Az arcát egy csontfehér maszk fedi. Egyébként a harcosaok kasztjába tartozik. Én személy szerint elősszőr a kaszára gondoltam, de a bárataimmal nem igazán tudtunk megegyezni a harcértékeiben, mert az ET-ben van egy fajta kasza, de annak 3 peengéje van, és ebből kéne lefaragni, csak nem tudom , hogy mennyit. Előre is köszönöm a segítséget.
Con Salamander Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 elöször még adjál infot:a származásáróla mentalitásáróla harcértékeiröla föértékeirölmert ezek függvénye.Ha erösebb a karaktered, a TÉ-re gyúrsz, akkor másfélkezes kardHa fürgébb, a KÉ-re gyúrsz, akkor hajítófegyverek és/vagy törkard (ha gorviki, ramiera)Ha a harcban inkább csak védekezik, VÉ-re gyúrsz, akkor a hosszúkard erre a legmegfelelöbb.
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 ahogy leírtad azt tudnám neki elképzelni, hogy varázslónak adja ki magát és mondjuk a botba rejtve egy hosszúkar predoci változata ugyanis az olyan vékony, szerintem ez penge lenne. Vagy a másik amire gondoltam két szablya mint a hollóknál!De nekem az elöbbi jobban tetszik! :twisted:
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 Ja és ha van kp-d késöbb vagy most ilyesztésnek felvenni a magasmágiát vagy a BM-mágiát, elég az elemi vagy a villám, ezt én úgy csináltam, hogy az eredeti kp fele ha csak mágiatípust vesz fel, így csak egy típust ismer és olcsóbb.De el lehet képzelni: Mit gondolnak a varázslókról? gyengék, fizikailag. alátámasztod ezt azzal, hogy varázsolsz is egy kicsit, és akkor jön a meglepetés :twisted: .A másik ami most jutott eszembe, hogy csavart legyen a bot vége (ala dorani nekromanta) de ezt lándzsa vagy dárdaként használja... el lehet képzelni a hatást.
@huszár Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 nos mindezt kiegészitve csak annyival toldanám meg, ha használod az UT-t, akkor érdemes ezekhez a spéci, vagyis rejtett fegyverekhez orvtámadást, v rejtett támadást tanulni, csak az a baj, h a rejtett támadás sok kp, igy maradja az orv támadásnál...
Mr.Bean Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 Szerintem a karmok illenének hozzá olyan Vegás stilusban mint a Street Fighterben:)
olyan Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 :!: mostanában kezdett el foglalkoztatni a pallossal való harc kérdésköre. a pallos kifejezetten lovagi fegyver és ők is csak csatákban használják akkor is csak abban az esetben ha valamilyen oknál fogva a földre kerülnének. az UT-ben van egy olyan nevü képzettség hogy körkörös harc kétkezes fegyverrel és szerintem ez tökéletesen tükrözi azt, hogyan is kell harcolni 1ijen fegyverrel. szerintem e "képzettség" nélkul nem igen harcoltak a középkorban(és nincs értelme magus rendszerében sem). merthogy tegyük fel pallosos vs tőrős esetében a tőrös kezdeményez majd odamegy a palossohoz és szúr namost ott áll tőle fél méterre akkor hogyan támad rá a 2méteres palloso uriember? szerintem sehogy. ti hogy gondoljátok?
Gambit Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 olyan: erröl most szivesen vélemény mondanék, de akkor biztos lenne, aki belekötne, és kezdhetnénk előről a pallos vitát, amiről amúgy az előző 13 oldalból legalább 8 szól... :wink: :twisted: 8) szóval szerintem a válasz igen.
olyan Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 :?: nincs mtk és olvastam valami ojasmit a hozzaszolásaitokban hogy kétkezes fegyverrel nagyobb a sebzésjárulék az erőböl . ha valaki elmondaná hogy is mukodik ez ha van e egyáltlán ijen , netán ez az mtkvan lett bevezetve? ja és Gangler csak nyugodtan mondj véleményt aki unja a pallosos fecsegést az menjen páncéltörőthajigálni :shock:
Gem Kapocs Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Szerintem a pallos témát ne hozzuk vissza.A a sebzésjárulék pediga következők szrint alakul:Ugye normál esetben az erő 16 feletti részét hozzáadoda sebzéshez.De mivel kicsit irreális, hogy egy tőr, és egy pallos sebzésénél ugyanannyira használdo ki az erődet.Ezért, ha egy olyan fegyvert forgatzs, amihez kifejezetten erőre van szükség(handzsár, pallos, buzogányok stb) akkor már az erőd 14 feletti részével nő a sebzés.
Con Salamander Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Valahol olvastam ,hogy kettönként adódik hozzá16 : 218: 420 : 6de pl 17 is kettö.Erröl mi a véleményetek? (én még nem mondtam véleményt róla, mielött elhamarkodnátok, de most mondok, szerintem balgaság lenne, hogy 19-es erö ugyanannyit ér, mint a 18as)
Fürge Disno Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Nos csak 1 kérdésem lenne...: HA jol tudom az Abbit lényegesen könnyeb az acélnál....és ha jolt tudom a nagy 2kezes fegyvereknél(pl:kétkezes csatabárd,pallos,...stb..)a fegyvernek a súlya is számít mivel a lendület szerzésnél van szerepe...Nos tehát ha 1 kétkezes csatabárd Abbitból van tehát könnyebb akkor az jár-e valamilyen hátránnyal esetleg...(ha nagyon nagyok a hátrányok ne írjáokt le inkább nem akarom tudni )köszike előre is...
Con Salamander Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 szerintem nem sebez annyit, de jobbak a harcértékei.Mert a súlya a 2/5-e.vagyis 2k csatabárdnál 2 kg.De szerintem a törpéd, 19es erövel képes akkorát ütni, hogy ne csökkenjen nagyon a sebzés.
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Hát figyelj Tőrnél, kardoknál, meg ilyen használhatatlan fegyvereknél eggyel n. De nehéz fegyvereknél ahol 14-től számít az erőbónusz ott -1. De ha valaki csinál egy (maradjunk a kedvencemnéll) láncos buzogányt az a láncot és a markolatot abbitból és a buzogányrészt pedig acélból csinálja: szóval marad az sp és mennek a tápok. De azt lehet alkalmazni a sima buzogányokra, csatabárdokra, csatatcsillagra... Hát nekem táborba ment az sp is... :twisted: De a pallosra visszatérve ki tudja az Erdőpille pallos értékeit (na leviathan) :?: :?: :?: :wink:
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Szvsz, a buzogány lánca és markolata is beleszámít a sebzésbe, amúgy nem minusz egy hanem -2 a nehézfegyvereknél asszem. És egy dobótörnél is betesz azért. Föleg, ha abbitból van a fegyver, márpedig olyat nem igen csinálnak, mert törékeny (ha jól tudom) és drága, még ha könnyü akkor is. (figyelem, most a tiszta abbitról beszélek!)
Con Salamander Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Hááát Fürge Disno, de rossz neked. már csak 3k6+7-et sebzel a csatabárdoddal. de kár (mert te hozzáadtál egyet a sebzéséhez).az Rohamnál 6k6+14...nem rossz.És a gladiátorodnak mennyi is a TÉ-je csatabárdra? 120?meg tömeg pluszok meg roham az 140-145?de rossz. csak alapból túlütsz egy 1-2. szintü harcost...de rossz.
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Hát tényleg nagyon szar lehet neki, de D3ST szerintem mi (én legalábbis) az abbit-acélról beszélgettünk, ugyanis a tiszta abbit enyhén szólva szart sem ér. De az abbit-acél, de ezt minden bizonnyal te is tudod.A legjobb nehézfegyverek az Ork kovácsok által kéászítettek, nem olyan ridegek, csak az akár, hogy nem emberekre méretezték őket...
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Lehet, hogy most egy lúzer láma pöcsnek néztek, de miért duplázodik meg rohamnál a sebzés? Ez is ilyen nehézfegyver cucc? Hát bocs, ha most ilyen lúzernek látszom. 8)
Con Salamander Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Tudod, van egy olyan dolog, hogy lendület. És emiatt. mert ha te nekifutásból rúgod el a focilabdát, nagyobbat tudsz, mint ha csak állóhelyböl. (ennél jobb most nem jutott eszembe). enyém az elsö hozzsázólas 8000 felett.
Shalafi del Necro Közzétéve: Január 8, 2004 Közzétéve: Január 8, 2004 Büszke lehetsz Con.De most tényleg mit szóltok az Ork fegyverekhez?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés