Fenix Közzétéve: Március 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 26, 2012 Megkérem az érdeklődőket, hogy egyöntetű beleegyezésüket kinyilvánítva tegyék fel a kezüket! Jelezvén ezzel, hogy részt akarnak venni eme nemes eseményben. És mivel a kezeket az éteren keresztül nem látjuk, ezért készítsenek felemelt kezükről egy fényképet és töltsétek fel ide. Link a hozzászóláshoz
Weilon Közzétéve: Március 27, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2012 Hoi! Fénykép nincs:)) De természetesen érdekel Weilon a Falka vadász Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Március 27, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2012 Én is, én is - előreláthatóan! Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Március 27, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2012 Én nem ! Csak akartam valamit írni ide Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Március 29, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2012 Üdv! Egy munchkin versenyt bármikor szívesen megnyerek. Persze csak becsületes alapon. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Március 29, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2012 Én is beneveznék valakit, de még a nevét nem tudom. Ki kell találnom kit kárhoztatnék erre. Magamat semmi esetre sem, még a végén megvakulnék ugyanis a szemfényvesztéstől, amit MG épületes, és szédületes csalásai okoznának. Link a hozzászóláshoz
BigMac Közzétéve: Március 30, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2012 Üdv!Egy munchkin versenyt bármikor szívesen megnyerek. Persze csak becsületes alapon. OOOH hááát perszeeeeee ezt már majdnem elhittem. Ez azt jelenti h az x lebukott csalás / kamuból egyet már már el is buktál csávo :D:D Gondolom ha hátra kötnénk mind2 kezed és 1 lábad akkor is tudnál csalni :DXD XD Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Március 30, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 30, 2012 Üdv! Bigmac, kolyan úgy gondolod, hogy ezt a kérdést fel kell tenni? Szerintem egyértelmű... Bár hozzáteszem, ez már egy önmagától fejlődő legenda lassan... amit ha felezünk, sem jutottunk még el a valóságalapjához. Link a hozzászóláshoz
Kniel Közzétéve: Március 31, 2012 Megosztás Közzétéve: Március 31, 2012 Biztos vagy ebben MG? Én még emlékszem arra az ominózus Dominion partira TT-n... Hogy is volt az? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Április 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2012 Üdv! Reménykedtem, hogy ez feledésbe merül... De egyébként is én buktattam le magam, és nem a szó szoros értelemben vett játék közben történt csalás... persze, lehetett volna... de ez alapján nem lehet elítélni senkit. Link a hozzászóláshoz
Kniel Közzétéve: Április 3, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2012 "A hazugnak jó emlékezőtehetsége legyen!" Quintilianus Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Április 3, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2012 Üdv! Jogos. De ez rám vonatkozik... szóval, én emlékezzek rá, de ti nektek, akik gyanútlanul dominionozni kezdenek velem, és nem értik, hogy van már megint annyi birtokkártyám... nektek nem kell az emlékeiteket ilyenekkel terhelni. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2012 Viszek Star Munchkint és Munchkin Imposiblet csak, hogy érdekessé tegyem a játékot. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Április 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2012 A tegnapi este után én erősen gondolkodom a versenytől való visszavonuláson, egyenlőre. Nem tudok élni a bűntudattal, miután átkot, szörnyet küldök valakire. Megvisel. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2012 Sok volt a bor? Vagy csak Weilonék kiválóan értenek az érzelmi hadviseléshez? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Április 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2012 Üdv! Venes túl aranyos, túl jólelkű a Munchkin gonosz világához. Emlékszem, múlt versenyen is - már amikor én is voltam... - hagyott nyerni valakit, pedig lett volna lapja megakadályozni - mert hát nem akart ártani neki... Jut eszembe: én a döntőben Venessel szeretnék egy csapatban lenni. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Április 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2012 Felon: Bor? Alkohol? Nem tudom miről van szó... Viccet félretéve két pálinka és kicsi pezsgő... nem itt volt a hiba. Inkább az utóbbi. 3 gonosz és kegyetlen férfival játszottam együtt, várható volt mi lesz a vége. Nem tudtam hogy kinek segítsek és kit szívassak. Tegnap azt mondtam, hogy soha többé... De ma. Venes túl aranyos, túl jólelkű a Munchkin gonosz világához. Emlékszem, múlt versenyen is - már amikor én is voltam... - hagyott nyerni valakit, pedig lett volna lapja megakadályozni - mert hát nem akart ártani neki... Jut eszembe: én a döntőben Venessel szeretnék egy csapatban lenni. Így már egyből kedvem jött a Munchkin versenyhez, ismét... A döntőben MG-vel szeretnék egy csapatban lenni. A jólelkűségem kapcsán -, ami ha van, akkor olykor már az irrealitás talaját súrolja,- meg majd mesélek egy-két mindennapi történetet. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2012 Azért jellemző, hogy MG már most megkezdi a csalást, és jól helyezkedik Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2012 Kedves Táborlakók! Miután egy nagyobb összegű jóváírás érkezett a tábor számlájára, megszületett az idei munchkin verseny nyertese! Eredményhirdetés a tábor utolsó estéjén! Z Link a hozzászóláshoz
Weilon Közzétéve: Április 16, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2012 Nem is értem miről beszéltek Adri én is veled akarok lenni a döntőben Nem is érem mi a baj végig első szinten voltam míg ti 8-9 en és hát ugye innen szép nyerni ) MG jöhettél volna akkor szegény leányzónak még nagyobb lelkitörést okozunk, h kit szivasson ) Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 16, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2012 Persze a döntőt akkor csak és kizárólag kandzsi írásjelekkel ellátott japán nyelvű lapokkal játszhatjátok, remélem addig sikerül kinyomtatnom Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 16, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2012 Kedves Táborlakók!Miután egy nagyobb összegű jóváírás érkezett a tábor számlájára, megszületett az idei munchkin verseny nyertese! Eredményhirdetés a tábor utolsó estéjén! Z Ez azért nagyon kemény! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 16, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2012 Ezzel Z mindig elszórakozik Vagy nyaralni megy a táborpénzből, vagy bundázik.. Szvsz egy Weilon vs MG döntő lenne jó.. azt még én is megnézném A "hogyan csaljuk ki a másik szemét" jegyében zajló versenyt vajh' ki nyerné? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Április 16, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2012 Üdv! Weilon, szerintem a közhangulat befolyásolása érdekében, és a kihívásukat elfogadva, - az ugye nem kérdés, hogy játszuk csak le mi a döntőt - mi lenne, ha idén a hagyományokkal szakítva egyszer sem csalnánk munchkin közben? Ez persze nem vonatkozik más játékokra, mint pl. Dominion... Link a hozzászóláshoz
Weilon Közzétéve: Április 17, 2012 Megosztás Közzétéve: Április 17, 2012 MG kihívás elfogadva Nincs szükség csalásra, " nem győzni jöttem, hanem pusztítani" )Legyen egy csalás nélküli döntő. MG úgyis meg kell határozni hány lebukott csalás után zárjanak ki a versenyből téged Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts