Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Munchkin verseny

Recommended Posts

Közzétéve:

Megkérem az érdeklődőket, hogy egyöntetű beleegyezésüket kinyilvánítva tegyék fel a kezüket! Jelezvén ezzel, hogy részt akarnak venni eme nemes eseményben.

És mivel a kezeket az éteren keresztül nem látjuk, ezért készítsenek felemelt kezükről egy fényképet és töltsétek fel ide. :)

Közzétéve:

Én is beneveznék valakit, de még a nevét nem tudom. :) Ki kell találnom kit kárhoztatnék erre. Magamat semmi esetre sem, még a végén megvakulnék ugyanis a szemfényvesztéstől, amit MG épületes, és szédületes csalásai okoznának. ;)

Közzétéve:
Üdv!

Egy munchkin versenyt bármikor szívesen megnyerek. Persze csak becsületes alapon. :)

OOOH hááát perszeeeeee :D ezt már majdnem elhittem. Ez azt jelenti h az x lebukott csalás / kamuból egyet már már el is buktál csávo :D:D:D

Gondolom ha hátra kötnénk mind2 kezed és 1 lábad akkor is tudnál csalni :DXD XD

Közzétéve:

Üdv!

Bigmac, kolyan úgy gondolod, hogy ezt a kérdést fel kell tenni? :lol: Szerintem egyértelmű...

Bár hozzáteszem, ez már egy önmagától fejlődő legenda lassan... amit ha felezünk, sem jutottunk még el a valóságalapjához. :pajti:

Közzétéve:

Üdv!

Reménykedtem, hogy ez feledésbe merül...

De egyébként is én buktattam le magam, és nem a szó szoros értelemben vett játék közben történt csalás... persze, lehetett volna... de ez alapján nem lehet elítélni senkit. :D

Közzétéve:

Üdv!

Jogos. De ez rám vonatkozik... szóval, én emlékezzek rá, de ti nektek, akik gyanútlanul dominionozni kezdenek velem, és nem értik, hogy van már megint annyi birtokkártyám... nektek nem kell az emlékeiteket ilyenekkel terhelni. :)

Közzétéve:

A tegnapi este után én erősen gondolkodom a versenytől való visszavonuláson, egyenlőre. Nem tudok élni a bűntudattal, miután átkot, szörnyet küldök valakire. Megvisel. :cry::)

Közzétéve:

Üdv!

Venes túl aranyos, túl jólelkű a Munchkin gonosz világához. :)

Emlékszem, múlt versenyen is - már amikor én is voltam... - hagyott nyerni valakit, pedig lett volna lapja megakadályozni - mert hát nem akart ártani neki... :pajti:

Jut eszembe: én a döntőben Venessel szeretnék egy csapatban lenni. :)

Közzétéve:

Felon: Bor? Alkohol? Nem tudom miről van szó... :) Viccet félretéve két pálinka és kicsi pezsgő... nem itt volt a hiba. Inkább az utóbbi. 3 gonosz és kegyetlen férfival játszottam együtt, várható volt mi lesz a vége. Nem tudtam hogy kinek segítsek és kit szívassak. Tegnap azt mondtam, hogy soha többé... De ma. :)

Venes túl aranyos, túl jólelkű a Munchkin gonosz világához. :)

Emlékszem, múlt versenyen is - már amikor én is voltam... - hagyott nyerni valakit, pedig lett volna lapja megakadályozni - mert hát nem akart ártani neki... :pajti:

Jut eszembe: én a döntőben Venessel szeretnék egy csapatban lenni. :)

Így már egyből kedvem jött a Munchkin versenyhez, ismét... A döntőben MG-vel szeretnék egy csapatban lenni. ;)

A jólelkűségem kapcsán -, ami ha van, akkor olykor már az irrealitás talaját súrolja,- meg majd mesélek egy-két mindennapi történetet.

Közzétéve:

Kedves Táborlakók!

Miután egy nagyobb összegű jóváírás érkezett a tábor számlájára, megszületett az idei munchkin verseny nyertese!

Eredményhirdetés a tábor utolsó estéjén! :mrgreen:

Z

Közzétéve:

Nem is értem miről beszéltek :) Adri én is veled akarok lenni a döntőben :) Nem is érem mi a baj végig első szinten voltam míg ti 8-9 en és hát ugye innen szép nyerni :)) MG jöhettél volna akkor szegény leányzónak még nagyobb lelkitörést okozunk, h kit szivasson :))

Közzétéve:
Kedves Táborlakók!

Miután egy nagyobb összegű jóváírás érkezett a tábor számlájára, megszületett az idei munchkin verseny nyertese!

Eredményhirdetés a tábor utolsó estéjén! :mrgreen:

Z

Ez azért nagyon kemény! :mrgreen:

Közzétéve:

Ezzel Z mindig elszórakozik :) Vagy nyaralni megy a táborpénzből, vagy bundázik.. :mrgreen:

Szvsz egy Weilon vs MG döntő lenne jó.. azt még én is megnézném :) A "hogyan csaljuk ki a másik szemét" jegyében zajló versenyt vajh' ki nyerné? ;)

Közzétéve:

Üdv!

Weilon, szerintem a közhangulat befolyásolása érdekében, és a kihívásukat elfogadva, - az ugye nem kérdés, hogy játszuk csak le mi a döntőt - mi lenne, ha idén a hagyományokkal szakítva egyszer sem csalnánk munchkin közben? Ez persze nem vonatkozik más játékokra, mint pl. Dominion... :mrgreen:

Közzétéve:

MG kihívás elfogadva :) Nincs szükség csalásra, " nem győzni jöttem, hanem pusztítani" :))Legyen egy csalás nélküli döntő. MG úgyis meg kell határozni hány lebukott csalás után zárjanak ki a versenyből téged ;)

• Új...