Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csapatszervező


Recommended Posts

Sziasztok! Szeretném elejét venni annak a problémának, hogy csak a karakterek leadási határideje után csapódjon hozzánk kényszerből 2 ember, TT-n is hasonlóan jártunk és így sajnos Oshit nem tudtunk belemesélni az előtörténetbe. Szeretnénk beszélgetni és kicsit megismerni egymást mielőtt a táborban találkozunk, ha netán olyan emberekkel bővülne a csapat akiket nem ismerünk. Kérlek írjatok!

Link a hozzászóláshoz
Van néhány olyan pillanat, amikor jobb nem szólni. Ez is egy ilyen :)

Lett volna.

Engem inkább az érdekelne jobban hogy ki az akinek még nincs csapata, de ezt sehol nem jelezte. Mert annak a valószínűsége hogy csak nekem és AlterEgo-nak nincs csapatunk, elég kicsi. És mivel az a sünde gyanúm hogy velük leszünk egy csapatban, nem ártana ha még a leadási határidő előtt jeleznék hogy kik is ők.

Link a hozzászóláshoz

Mivel lusta voltam, átnéztem a Csapatok topicba. 10 csapat van megnevezve illetve ennyihez vannak tagok. Meg itt vagyunk mi a csapat nélküliek. Kérdés: idén is 50 főben azaz 10 csapatban van maximálva a tábor létszám? Mert ha igen, úgy vicces lesz, hogy ki lesz aki majd nem fér be. Nyilván nekik annyira nem lesz vicces.

Link a hozzászóláshoz
×
×
  • Új...