Antail Közzétéve: Március 27, 2012 Közzétéve: Március 27, 2012 5 fős kalandozócsapatot kell majd alkotnotok, minél előbb álljatok össze! Itt a téma csapatkeresésre!
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 1, 2012 Közzétéve: Április 1, 2012 Remélem Dark Zala újra összeáll -> CZ-Scylla-Ramirez-Sneer-Wolfi és ha valaki kiesne ÉN (helyettes)
Vassi Közzétéve: Április 23, 2012 Közzétéve: Április 23, 2012 a KONDA keres 2 lelkes kalandozót az összes díj besöprésére (tehát első második és harmadik helyet is szeretnénk elhozni )! jelenlegi felállás: Vassi* MoonShadow_Raven Zsoldi
Vassi Közzétéve: Április 28, 2012 Közzétéve: Április 28, 2012 Illetve lehet hogy csak 1 emberre lesz szükségünk, ha Tybycsoky is jön a táborba és beáll közénk! De még ez nincs lezsírozva!
Sneer Közzétéve: Április 29, 2012 Közzétéve: Április 29, 2012 Ez de jó lenne Ha Tybycsoky jönne.Igaz jubileumi nyáritábor hangulat lenne.
Vassi Közzétéve: Április 30, 2012 Közzétéve: Április 30, 2012 Hát sajnos az a valószínűbb, hogy Tybycsoky nem jön, úgyhogy továbbra is keressük a 2 lelkes kalandozót!
beeksz Közzétéve: Május 2, 2012 Közzétéve: Május 2, 2012 Hát mi Artu/Arobabbog-al vagyunk meg öten, de őt bárkinek ingyen odaadjuk. Esetleg ráfizetéssel is érdekel! üdv, Kapi /Chutzpah/
Vassi Közzétéve: Május 2, 2012 Közzétéve: Május 2, 2012 Sziasztok! Szeretném elejét venni annak a problémának, hogy csak a karakterek leadási határideje után csapódjon hozzánk kényszerből 2 ember, TT-n is hasonlóan jártunk és így sajnos Oshit nem tudtunk belemesélni az előtörténetbe. Szeretnénk beszélgetni és kicsit megismerni egymást mielőtt a táborban találkozunk, ha netán olyan emberekkel bővülne a csapat akiket nem ismerünk. Kérlek írjatok!
Vassi Közzétéve: Május 8, 2012 Közzétéve: Május 8, 2012 Sziasztok! Sajnos Zsoldi sem tud eljonni iden a taborba nyomos okok miatt, ugyhogy Moonshadow_Raven baratommal csapatot keresunk 2 szabad helyel! Ha van ra mod a Konda nevet is hoznank ÁLLAPOTFRISSÍTÉS! Mégis csak el tud jönni, úgyhogy akkor a KONDA továbbra is keres 2 főt
Con Salamander Közzétéve: Május 14, 2012 Közzétéve: Május 14, 2012 Üdv!A Falka nem keres egyetlen főt sem, mert mind az öten megvagyunk, és egyébként sem vagyunk valami befogadóak!CS
Darun Közzétéve: Május 17, 2012 Közzétéve: Május 17, 2012 Líthas!Egy fajtalan, kaszt nélküli árnyék keresi csapatát. Egyenlőre egyedül kóborol a bevetés környékén. Elérhetőségei: pszi, Antiss és néha a Háló. Jelige nem szükséges, de ha még is írnátok, az legyen valami frappáns, mert azt szeretem. Addig is kellemes kóborlást!Darun
Glongi Közzétéve: Május 18, 2012 Közzétéve: Május 18, 2012 Modulversenyen kívüli csapatomat szervezem, a már beígért MÁGUS mesémen kívül esetleg érdekelne valakit Cyberpunk 2020, vagy egy "rendszertelen" horror (szabadmesélés)?
Antail Közzétéve: Május 18, 2012 Szerző Közzétéve: Május 18, 2012 Modulversenyen kívüli csapatomat szervezem, a már beígért MÁGUS mesémen kívül esetleg érdekelne valakit Cyberpunk 2020, vagy egy "rendszertelen" horror (szabadmesélés)? Cp2020 jól hangzik, viszont DarkGOD-dal van egy kalandunk amit 3. éve fogunk játszani, szóval valószínű folytatjuk.
Fenix Közzétéve: Május 18, 2012 Közzétéve: Május 18, 2012 Az Azbesztkecskék 3 ceremóniális feláldozásra alkalmas lényt keres. ( röviden akik helyettünk halnak majd meg ) A jelentkezőktől öngyilkos-merénylői motivációs levelet kérünk; önéletrajzot nem, mert úgyis meghaltok, akkor meg minek?!
Jadis Közzétéve: Május 30, 2012 Közzétéve: Május 30, 2012 Eltévedt, kóbor kalandozó keresi csapatát a reménytelenség kietlen tájain... Update: "elkeltem".
Felon Közzétéve: Június 1, 2012 Közzétéve: Június 1, 2012 A csapatok átláthatósága érdekében szvsz célszerű lenne, ha minden kedves csapatkereső egyén frissítené az információt, amit ide feltett, hogy azok a csapatok tudjanak kalkulálni a még szabad emberekkel, akiknek szükségük van erre.
Darun Közzétéve: Június 1, 2012 Közzétéve: Június 1, 2012 Felon: ha jól látom ennek eleget is tett mindenki. Akinek meg nem lenne elég, az átnéz a csapatokhoz és látja hogy melyek azok a csapatok akik már beteltek.
Felon Közzétéve: Június 1, 2012 Közzétéve: Június 1, 2012 Van néhány olyan pillanat, amikor jobb nem szólni. Ez is egy ilyen
Darun Közzétéve: Június 3, 2012 Közzétéve: Június 3, 2012 Van néhány olyan pillanat, amikor jobb nem szólni. Ez is egy ilyen Lett volna. Engem inkább az érdekelne jobban hogy ki az akinek még nincs csapata, de ezt sehol nem jelezte. Mert annak a valószínűsége hogy csak nekem és AlterEgo-nak nincs csapatunk, elég kicsi. És mivel az a sünde gyanúm hogy velük leszünk egy csapatban, nem ártana ha még a leadási határidő előtt jeleznék hogy kik is ők.
Antail Közzétéve: Június 3, 2012 Szerző Közzétéve: Június 3, 2012 Akinek még nincs csapata az most ugorjon rá Frostyra első körben!
Darun Közzétéve: Június 4, 2012 Közzétéve: Június 4, 2012 Mivel lusta voltam, átnéztem a Csapatok topicba. 10 csapat van megnevezve illetve ennyihez vannak tagok. Meg itt vagyunk mi a csapat nélküliek. Kérdés: idén is 50 főben azaz 10 csapatban van maximálva a tábor létszám? Mert ha igen, úgy vicces lesz, hogy ki lesz aki majd nem fér be. Nyilván nekik annyira nem lesz vicces.
Antail Közzétéve: Június 4, 2012 Szerző Közzétéve: Június 4, 2012 11. csapat lesz a 11. csapat azokból jön össze akik itt most lézengnek, Frosty kapitány vezetésével.
Darun Közzétéve: Június 4, 2012 Közzétéve: Június 4, 2012 Vagyis Frosty, én, AlterEgo és továbbra is várjuk két lelkes tag jelentkezését.
Recommended Posts