Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csapatszervező

Recommended Posts

Közzétéve:

a KONDA keres 2 lelkes kalandozót az összes díj besöprésére (tehát első második és harmadik helyet is szeretnénk elhozni :D )!

jelenlegi felállás:

Vassi*

MoonShadow_Raven

Zsoldi

Közzétéve:

Sziasztok! Szeretném elejét venni annak a problémának, hogy csak a karakterek leadási határideje után csapódjon hozzánk kényszerből 2 ember, TT-n is hasonlóan jártunk és így sajnos Oshit nem tudtunk belemesélni az előtörténetbe. Szeretnénk beszélgetni és kicsit megismerni egymást mielőtt a táborban találkozunk, ha netán olyan emberekkel bővülne a csapat akiket nem ismerünk. Kérlek írjatok!

Közzétéve:

Sziasztok! Sajnos Zsoldi sem tud eljonni iden a taborba nyomos okok miatt, ugyhogy Moonshadow_Raven baratommal csapatot keresunk 2 szabad helyel! Ha van ra mod a Konda nevet is hoznank :D

ÁLLAPOTFRISSÍTÉS!

Mégis csak el tud jönni, úgyhogy akkor a KONDA továbbra is keres 2 főt :D

Közzétéve:

Líthas!

Egy fajtalan, kaszt nélküli árnyék keresi csapatát. Egyenlőre egyedül kóborol a bevetés környékén. Elérhetőségei: pszi, Antiss és néha a Háló. Jelige nem szükséges, de ha még is írnátok, az legyen valami frappáns, mert azt szeretem. Addig is kellemes kóborlást!

Darun

Közzétéve:

Modulversenyen kívüli csapatomat szervezem, a már beígért MÁGUS mesémen kívül esetleg érdekelne valakit Cyberpunk 2020, vagy egy "rendszertelen" horror (szabadmesélés)?

Közzétéve:
Modulversenyen kívüli csapatomat szervezem, a már beígért MÁGUS mesémen kívül esetleg érdekelne valakit Cyberpunk 2020, vagy egy "rendszertelen" horror (szabadmesélés)?

Cp2020 jól hangzik, viszont DarkGOD-dal van egy kalandunk amit 3. éve fogunk játszani, szóval valószínű folytatjuk. :mrgreen:

Közzétéve:

Az Azbesztkecskék 3 ceremóniális feláldozásra alkalmas lényt keres. ( röviden akik helyettünk halnak majd meg :) )

A jelentkezőktől öngyilkos-merénylői motivációs levelet kérünk; önéletrajzot nem, mert úgyis meghaltok, akkor meg minek?! :D

Közzétéve:

A csapatok átláthatósága érdekében szvsz célszerű lenne, ha minden kedves csapatkereső egyén frissítené az információt, amit ide feltett, hogy azok a csapatok tudjanak kalkulálni a még szabad emberekkel, akiknek szükségük van erre. :)

Közzétéve:

Felon: ha jól látom ennek eleget is tett mindenki. Akinek meg nem lenne elég, az átnéz a csapatokhoz és látja hogy melyek azok a csapatok akik már beteltek.

Közzétéve:
Van néhány olyan pillanat, amikor jobb nem szólni. Ez is egy ilyen :)

Lett volna.

Engem inkább az érdekelne jobban hogy ki az akinek még nincs csapata, de ezt sehol nem jelezte. Mert annak a valószínűsége hogy csak nekem és AlterEgo-nak nincs csapatunk, elég kicsi. És mivel az a sünde gyanúm hogy velük leszünk egy csapatban, nem ártana ha még a leadási határidő előtt jeleznék hogy kik is ők.

Közzétéve:

Mivel lusta voltam, átnéztem a Csapatok topicba. 10 csapat van megnevezve illetve ennyihez vannak tagok. Meg itt vagyunk mi a csapat nélküliek. Kérdés: idén is 50 főben azaz 10 csapatban van maximálva a tábor létszám? Mert ha igen, úgy vicces lesz, hogy ki lesz aki majd nem fér be. Nyilván nekik annyira nem lesz vicces.

• Új...