Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Horoszkóp-Függ-e tőle az életünk, a jellemünk?


Recommended Posts

Lithas!

Örülök hogy első lehetek a hozzászólók között. Én hiszek a horoszkópban, mert nekem már párszor bejött. Nem tudom mennyire értessz a témához, de engem érdekel. Sajnos a csillagászathoz 0-ás tudásom van, de azért vonzanak. Szvsz függ a jellemünk a csillagjegytől, mert én tipikus mérleg vagyok. ha tudsz erről állt. leírást közölni, nagyon örülnék neki.

Darun

Link a hozzászóláshoz

Kedves Necro tudtad hogy azt mondják a vízöntökre, hogy kretének?

Az oroszlán egy nagyon jó jegy, én vagyok rá az élő példa, mert én is az vagyok, szűz asszcendessel.

Most nem otthonról netezek úgy hogy nem tudom megnézni az asszcendenseteket, de ígérem, hogy holnap reggelre megnézem őket :wink:

Link a hozzászóláshoz

Lithas!

Venes: nagyon köci, én pont az ellenkezője vagyok ennek. Nincsenek barátaim, egy bunkó állat vagyok (ezt azé redukáltam le, hogy ne kelljen cenzúrázni) és normális végképp nem vagyok. A nyugalom nem az énrólam elmondható tulajdonságlistát növeli, de egoista és öntelt az stimmel. Ha nem hiszel nekem, kérdezd Nefi-t. Neki volt oan pechje, hogy a balsors személyessen is összehozta velem. És végül de nem utolsó sorban: igen, valóban fiúból vagyok. :wink:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Darun, az egoizmus élő mintaképe

Link a hozzászóláshoz

Xant: A Vízöntő fiúkról csak ez az álltalános megjegyzés. hogy kretén én nem tudom hogy Necro is az-e.....?!

Antail:Én birom a skorpiókat, de csak a fiús részét, mondjuk a lányos se rossz, én szívesen lennék, de nem szívesen ismerek meg lányokat. Van jó néhány skorpió fiú ismerősöm. Vagy befeléfordulóak, de e mellett vagy nagyon dumagépek is vagy tény leg maximálisan befordulók. Ja és sokszor teljesen más a logikájuk és a felfogásuk, mint az átlag embernek.

Darun: Nem teljesen a horoszkóp a jellemed, az csak a főbb jellem vonásaid ,,tárháza". Az összképhez az assszcendens is kell.

Gem:Küld már el a születési helyedet és az órára és percre pontos születési idődet, ha tudod. Ha nagyon nem megy elég az óra.

Link a hozzászóláshoz

Necro: Ugye nem gond hogy azt írtam, hogy kretén?! Ez csak egy álltalánosítás.

Xant: Megnéztelek! Vagy nyilas vagy bak. A hírtelen vagy és ,,tűzes" (más szóval nem tudom kifejezni), és ha eze mellé táérsul egy nyilas akkor egy boldog oroszlán vagy, szinte mindent pozitívan fogsz fel és tudsz beszélni az érzéseidről.

Ha azonban bak asszcendensed van akkor van benned egy hidegség a tüzesség mellett. (Ez a keverés a legrosszabb ami csak megtörténhetett volna, a bak és az oroszlán a két legellentétesebb személy, ami nincs meg az oroszlánban az meg van a bakban.) Van benned egy kis képmutatás, és sokak szerint nagyon idegesítő vagy, túlságosan sok benned a gonosz, ami at oroszlán ,,tűzzel" ki is nyílvánitasz.

Na melyik passzol rád?( Bár ezek nagyon felületesek voltak.)

Link a hozzászóláshoz

Hadd én is! :)))))

Én éppenhogy szűz lettem. Az aszcenss micsodámat nem tudom. Próbáltam gonosz lenni, de nem ment. Okos akarok lenni, pedig csak erőlködök. Mindenkit szeretek, minden érdekel, mindenről tudni akarok. Sokmindent csináltam, de mindent csak rövid ideig (kivéve a szerepjátékot). Jó a kézügyességem, kínosan precíz akarok lenni, ami a munkaidőm rovására megy. Annyit töprengek dolgokon, hogy a végén mindenről lemaradok.

Na milyen vagyok?

Mazsinó

Link a hozzászóláshoz

Xant:Kidolgozom majd a hétvégén, egyépként a 2, 3, óra volt bakban, a 4 óra volt nyilasban.

Mannndil:Majd holnap kiderül, azaz ma, hogy hozom-e. De holnap megyünk hozzád játszani, vagy sem? Csak nem lett jó a billentyűzeted?

Mazsinó:Azt mondom, hogy amiket leírtál telljesen olyanok, mint amilyen én vagyok, de komolyan, mintha magamat olvasnám, egy etlen egy kivételével, a precizitással én szétszort vagyok és figyelmetlen, de kiomolyan minden más passzól, kérdezd csak meg Lienát megy Manndilt. Több benned az oroszlán.

Gem:Épp most néztem, és mérleg asszcendensű vagy. Ez egy érdekes keverés, mert a két jegy között alapvetően semmi elugró külömbség sincs, de a mérlegek érzékenyebbek és megbocsájtóbbak, és tudják mi a jó. Tehát a mérleg miatt nagyon társaságcentrikus vagy és szeretsz a középpontban lenni és ezt az ikrek miatt eliséred. Alapvetően szimpatikus vagy mindenkinek, mert bátornak tűnsz és jó a kisugárzásod, de azért ott lehetséges, hogy van benned egy kis érzékenység?????? Nagyon ,,kilengő" típus vagy, olykor-olykor elkap a ,,hülyeség" és onnantól nincshatár ,,behülyülsz", de álltalában azért érzed hol a határ.

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...