Venes Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Engem érdekel és titeket? Remélem lesz rá kereslet, mert ez egy nagyon érdekes téma, és eléggé filozófikus is, aki hisz benne annak várom a véleményét.Életemben ezzel foglalkoztam a legtöbbet és ez érdekel a legjobban is.Első kérdésem:Milyen jegyben születttél? Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Lithas!Örülök hogy első lehetek a hozzászólók között. Én hiszek a horoszkópban, mert nekem már párszor bejött. Nem tudom mennyire értessz a témához, de engem érdekel. Sajnos a csillagászathoz 0-ás tudásom van, de azért vonzanak. Szvsz függ a jellemünk a csillagjegytől, mert én tipikus mérleg vagyok. ha tudsz erről állt. leírást közölni, nagyon örülnék neki.Darun Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Kos vagyok és teljes mértékben olyan, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva...Persze érdemes elgondolkopdni, hogy nem-e ez a horoszkóp jellemleírás alakít minket. Link a hozzászóláshoz
Xant Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Cz szivembol szoltal :!: :!: Lehet van vmi a horoszkopban de amit sztem mar a civilizacio epitett bele idovel most itt gondolok a jovomondasra vagy a horoszkop parokra ez csak eladhatova teszi az egeszet. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 2, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 És te kedves Xant milyen jegyű vagy? Érdekel!Darun: A mérleg egy nagyon jó jegy ha fiú vagy, és gondolom az vagy :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Hmmm.Ilyen jellemzést csinálnál rólam is? Ikrek vok, Zalaegerszegen, 1988 június 9.-én születtem. Link a hozzászóláshoz
Liena Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Szervusz kedves Venes!Örülök h feljutottam és benézhetek hozzád.Mint tudod én abszolut hiszek a horoszkópban, de az aszcendensünk szerintem legalább olyan fontos.Nem? Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Én nyilas vagyok, van néhány barátnőm, akiket érdekel az iyléesmi, hogy tipikusan az vagyok, ami a csillagjegyemben van. Kicsit öntelt, kamuzós, és "szerény". És in kérek oylan jellemrejz izét!!! 1987. december 18. 23:57:46 Székesfehérvár Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Xant Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 Amugy oroszlan vagyok :twisted: Hat igen en nem tartozom a legjobb csillagjegybe. Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: December 3, 2003 Megosztás Közzétéve: December 3, 2003 Én Vízöntő vagyok, és abszolúte igazak rám a jegyben megfogalmazottak. Cz nem hiszem hogy ez így működik, mert én nem hittem soha az ilyesmiben, de mikor el kezdtem vele komolyabban foglalkozni, akkor láttam csak hogy mennyire igazak. Valaki foglalkozik a kínai vagy a Kelta asztrológiával? Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 3, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 3, 2003 Kedves Necro tudtad hogy azt mondják a vízöntökre, hogy kretének?Az oroszlán egy nagyon jó jegy, én vagyok rá az élő példa, mert én is az vagyok, szűz asszcendessel.Most nem otthonról netezek úgy hogy nem tudom megnézni az asszcendenseteket, de ígérem, hogy holnap reggelre megnézem őket :wink: Link a hozzászóláshoz
Xant Közzétéve: December 3, 2003 Megosztás Közzétéve: December 3, 2003 hoppa necro mik derulnek ki rolad :twisted: Venes azert lehetne finomabban fogalmazni :twisted: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: December 3, 2003 Megosztás Közzétéve: December 3, 2003 Lithas!Venes: nagyon köci, én pont az ellenkezője vagyok ennek. Nincsenek barátaim, egy bunkó állat vagyok (ezt azé redukáltam le, hogy ne kelljen cenzúrázni) és normális végképp nem vagyok. A nyugalom nem az énrólam elmondható tulajdonságlistát növeli, de egoista és öntelt az stimmel. Ha nem hiszel nekem, kérdezd Nefi-t. Neki volt oan pechje, hogy a balsors személyessen is összehozta velem. És végül de nem utolsó sorban: igen, valóban fiúból vagyok. :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Darun, az egoizmus élő mintaképe Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 3, 2003 Megosztás Közzétéve: December 3, 2003 Üdv: Nos a horoszkópom skorpió. Nemszeretnék ezzel senkiben ellenszenvet kelteni, nem értek hozzá, hogy jó-ée vagy rosszée. Kicsit írhatnátok róla, mi jár ezzel! üdv: Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 4, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Xant: A Vízöntő fiúkról csak ez az álltalános megjegyzés. hogy kretén én nem tudom hogy Necro is az-e.....?!Antail:Én birom a skorpiókat, de csak a fiús részét, mondjuk a lányos se rossz, én szívesen lennék, de nem szívesen ismerek meg lányokat. Van jó néhány skorpió fiú ismerősöm. Vagy befeléfordulóak, de e mellett vagy nagyon dumagépek is vagy tény leg maximálisan befordulók. Ja és sokszor teljesen más a logikájuk és a felfogásuk, mint az átlag embernek.Darun: Nem teljesen a horoszkóp a jellemed, az csak a főbb jellem vonásaid ,,tárháza". Az összképhez az assszcendens is kell.Gem:Küld már el a születési helyedet és az órára és percre pontos születési idődet, ha tudod. Ha nagyon nem megy elég az óra. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 4, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Necro: Ugye nem gond hogy azt írtam, hogy kretén?! Ez csak egy álltalánosítás.Xant: Megnéztelek! Vagy nyilas vagy bak. A hírtelen vagy és ,,tűzes" (más szóval nem tudom kifejezni), és ha eze mellé táérsul egy nyilas akkor egy boldog oroszlán vagy, szinte mindent pozitívan fogsz fel és tudsz beszélni az érzéseidről.Ha azonban bak asszcendensed van akkor van benned egy hidegség a tüzesség mellett. (Ez a keverés a legrosszabb ami csak megtörténhetett volna, a bak és az oroszlán a két legellentétesebb személy, ami nincs meg az oroszlánban az meg van a bakban.) Van benned egy kis képmutatás, és sokak szerint nagyon idegesítő vagy, túlságosan sok benned a gonosz, ami at oroszlán ,,tűzzel" ki is nyílvánitasz.Na melyik passzol rád?( Bár ezek nagyon felületesek voltak.) Link a hozzászóláshoz
Xant Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Huha, eleg erdekes dolgokat mondtal. Sztem az elso tutti nem de ezt nem nekem kell megmondanom hanem aki ismer. A 2dik variaciot ird mar le bovebben "légyszíves" :twisted: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Részeben szerintem igaz, mert nekem pl a az igazi nevem tökéletes összhangban van a személyiségemmel. Amúgy a horoszkópban nem nagyon hiszek, eddig csak egyszer jött be, de igaz akkor össze jöttem a barátommal. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Magyarország:Zala megye:Zalaegerszeg:megyei kórház.1988.06.09. 02:42:32Elég pontos voltam? Link a hozzászóláshoz
Liena Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Én mérleg vagyok ikrek aszcendenssel.Szerintem nem a legrosszabb,pl a mérlegből 1 csomó minden nem érvényesül rám. Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Üdv!Venes, mikor hozod a bővítést?Amúgy oroszlán vagyok ikrek aszcendenssel. Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 És az enyém mikor lesz megmondva? tök kíváncsi vagyok, és tök pontos adatokat írtam le.. ;(Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Üdv! hidd el Venes igyekszik... nem tudom mennyi ideje van mert azért nem mindig jut géphez szegény... figyelmeztesd többször is, mert véletlen elfelejti... remélem nekem is hozza a bővítettet... Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: December 4, 2003 Megosztás Közzétéve: December 4, 2003 Hadd én is! )))) Én éppenhogy szűz lettem. Az aszcenss micsodámat nem tudom. Próbáltam gonosz lenni, de nem ment. Okos akarok lenni, pedig csak erőlködök. Mindenkit szeretek, minden érdekel, mindenről tudni akarok. Sokmindent csináltam, de mindent csak rövid ideig (kivéve a szerepjátékot). Jó a kézügyességem, kínosan precíz akarok lenni, ami a munkaidőm rovására megy. Annyit töprengek dolgokon, hogy a végén mindenről lemaradok. Na milyen vagyok? Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 5, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 5, 2003 Xant:Kidolgozom majd a hétvégén, egyépként a 2, 3, óra volt bakban, a 4 óra volt nyilasban.Mannndil:Majd holnap kiderül, azaz ma, hogy hozom-e. De holnap megyünk hozzád játszani, vagy sem? Csak nem lett jó a billentyűzeted?Mazsinó:Azt mondom, hogy amiket leírtál telljesen olyanok, mint amilyen én vagyok, de komolyan, mintha magamat olvasnám, egy etlen egy kivételével, a precizitással én szétszort vagyok és figyelmetlen, de kiomolyan minden más passzól, kérdezd csak meg Lienát megy Manndilt. Több benned az oroszlán.Gem:Épp most néztem, és mérleg asszcendensű vagy. Ez egy érdekes keverés, mert a két jegy között alapvetően semmi elugró külömbség sincs, de a mérlegek érzékenyebbek és megbocsájtóbbak, és tudják mi a jó. Tehát a mérleg miatt nagyon társaságcentrikus vagy és szeretsz a középpontban lenni és ezt az ikrek miatt eliséred. Alapvetően szimpatikus vagy mindenkinek, mert bátornak tűnsz és jó a kisugárzásod, de azért ott lehetséges, hogy van benned egy kis érzékenység?????? Nagyon ,,kilengő" típus vagy, olykor-olykor elkap a ,,hülyeség" és onnantól nincshatár ,,behülyülsz", de álltalában azért érzed hol a határ. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts