Nefadar Közzétéve: December 8, 2003 Közzétéve: December 8, 2003 Venes: köccike szépen, amúgy Bak-skorpió igaz rám teljesen a másikból csak az, hogy szeretem a magányt. :wink:
Venes Közzétéve: December 8, 2003 Szerző Közzétéve: December 8, 2003 Örülök hogy volt olyan ami bejött nektek, de talán egy igazi asztrológus pontosabb ,,diagnózist" is feltudott volna állítani. Én még csak kb. 8 éve kezdtem el foglalkozni vele.Thapsshy:Akit leírtál egyí rák skorpíóval. Elég érdekes. A két legrosszabb jegynek tartják. A skorpíó lég erőstakos tud lenni, de azt a rák egyensúlyba hozza. Tlán ez az ember néha egy kicsit cinikus és uralkódó, de nem az oroszlán fajtájában, tehát nem olyan erőszakosan. Kedveli az emberek társaságát, de azért néha már idegesíti őt. Ez is elég nehéz lecke volt és még ezen is gondolkodnom kell.Mazsinó:Neked ne csináljam meg, kíváncsi vagyok rá.Van akit érdekel itt a tenyérjóslás?Én szerdán megyek megnézetni a tenyerem. Majd megláttjuk. A kézfejemre első ránézésre azt mondta a csaj, hogy filózófus alkatra utal.
Eleinor Közzétéve: December 8, 2003 Közzétéve: December 8, 2003 Szia Venes Én elmentem egyszer egy "IGAZI" jósnőhöz, kíváncsiságból. Különösebben nem lepett meg semmivel, inkább érdekes volt... Én Skorpió vagyok Bak aszcendessel ( ha jól számoltam), csak azt nem tudom ez a kettő együtt mit jelenthet...Ha nem gond , írnál erről nekem? Előre is köszi Eleinor
Venes Közzétéve: December 9, 2003 Szerző Közzétéve: December 9, 2003 Eleinor:A barátnőmnek igazat jósolt egy ilyen jósnő, pedig ő és az anyukája se hitt neki. Én hiszek minden ilyen spiritiszta dologban. De ugyebár legfőbbképpen az asztrológiában.A skorpíó-bak aszcendensel elég súlyos jegy, de lemerném fogadni, hogy te pontosan az ellentétje vagy, nem tudom a képedhez és a stílusodhoz és a képedhez hozzáigazítani. Ez a keverék majdnem maga a metestesült gonosz. mindkettő jegy az ártásra született, de a Nefi-vel ellentétben itt elvileg a bak kerekedik felül és ez teszi olyan gonosszá.Ez alapján nem fogadod a meghitt emberi dolgokat (szereted az amundokat vagy az elfeket?), ilyeneket, mint ölelés hírtelen kitörés, személyesség, neked ezek túl érzelgős dolgok, és mindenek felett, túl emeberiek. Ilyen érzelmi indulatokat csak az álltalad legeslegjobban kedvelt emberétől fogatsz el. (Én ebben 100%-ig megvagyok győződve, hogy nem ilyen vagy, de ha leírod a születésed időpontját és helyét én megnézem, hogy bíztos ez e az, de persze lehetsz ilyen, de megvagyok győződve, hogy más is hat rád.)
Eleinor Közzétéve: December 9, 2003 Közzétéve: December 9, 2003 Ajjjjjajjjjjj :cry: Bízom benne , hogy tévedtem a számításnál, és a barátaim is másmilyennek gondolnak...Ijesztő amiket írtál, én nem érzem , hogy ilyen volnék...Remélem a kész tények ill. szül. adatok ismeretében mást mondassz majd...Köszi Eleinor
Venes Közzétéve: December 10, 2003 Szerző Közzétéve: December 10, 2003 Nem tudom látttad e már, megnéztem és ez nem jöhet ki. Megnyugodhatsz, csak akkor jöhetne ki ha délutáni lennél, kb. 6 órai. De már látom a stílusodból, hogy nagyon kedves vagy, szóval ilyen visszafogott típusban, ugyhogy ez mérleg aszcendens lesz :wink:
Necromancer Közzétéve: December 10, 2003 Közzétéve: December 10, 2003 Venes: Ne itélj első látásra :twisted: Még az is lehet hogy én is egy nagyon áldott és jó jellemű lovag vagyok a való életben (remélem Xant nem olvassa ezt a fórumot mert biztos prüszköl ezek láttán ). Azt írtad nemrég, hogy a vízöntők kretének. Ezt hol olvastad, mert én bárhol jártam is utána, ezt még nem, de még hasonlót sem láttam rólunk. Ha egyszer lesz időd(de tényleg nem kell sietni )megnéznél engem is? az a baj hogy az őseim még mindíg vitatkoznak róla hogy mikor születtem, úhhogy két órát is megadnék 1976.01.30 11:30 vagy 8:30 körül .... sajna nem tudom pontosan. Nem tudja valaki hogy a szül. időpont nincs e az adott kórházban pontosan nyilvántartva?
Eleinor Közzétéve: December 10, 2003 Közzétéve: December 10, 2003 Necromancer: én úgy tudom, hogy születéskor a pontos időt is felírják a többi adattal együtt...legalábbis mikor én "szültem" ez így volt.Venes: megnéztem amit írtál, megnyugodtam, és hálás vagyok a segítségedért. És még igaz is...mind a kettő...ez lehet?UI: A korom meg nem is olyan fontos :wink: Még egyszer és ezerszer is KÖSZI Eleinor
Eleinor Közzétéve: December 10, 2003 Közzétéve: December 10, 2003 Igaz,hogy priviben kaptam ezt az elemzést, de gondoltam ide rakom, hogy lássátok milyen is vagyok, mert ez aztán tényleg így is van.Tehát én számoltam rosszul ... Ezt írta Venes: """Skorpió-mérleg:Én ezt tartom valószínűbnek, mert a skorpió jegy egy igen hideg és zárkózott, kicsit akaratos és merész, amit ellensúlyoz a mérleg harmóniáravaló törekvése.
Venes Közzétéve: December 11, 2003 Szerző Közzétéve: December 11, 2003 Eleinor:Köszi a dícséretet, bele is pirultam, és örülök, hogy bejött.Necro:Sokszor nem pontosak a horoszkóp újságok, mert felületesen vizsgálják a dolgokat és a horoszkóphoz nem írják oda, hogy ezek a tulajdonságai csak álltalánosságban értendők. Az asztrológia tudása, ugyanúgy mint a Magusé is, sok-sok tapasztalaton és utánajáráson alapszik. Én megfigyelem a vizöntő jellegű embereket, és nekem is és a haveromnak is az a véleményünk, hogy főleg a fiúk, kretének.Kettő jött ki nálad a két időpont szerint, a 8:30-as szerint vízöntő-bak:Ha ez igaz akkor a külső világ számára tényleg igazi ,,kretén" vagy, sokszor ezt gondolják. Saját újító ötleteid vannak filozófikus keveréssel. Befeléfordulsz és elmélkedsz az élet nagy dolgain. de ha társaságban vagy, még akkor is előfordul, hogy eljárnak a gondolataid. sokan vannak úgy veled, hogy vagy útálnak, vagy nagyon bírnak, egy ilyen emberhe tolerancia kell. Elég sok benned a sötét, és ezt s ötétséget felerősíti a szaturnusz, nagyon keményen, egy ki merkúros értelemmel, de azt nem tudom, hogy kihasználod-e a ,,jó eszedet".vízöntő-vízöntő(vagy halak), nagyon a haáron van a 11:30-as időpont:Ha teljesen befolyásol a halak, akkor elég nagy művészi tehetséged van amit megakarsz osztani a világgal. Szereted a társaságot. sok-sok érzelem is szorult beléd, de ezt nagyon próbálod nem kimutatni, és ilyenkor lép be a vízöntő keménysége és érzéketlensége. Ha teljesen vízöntő vag, akkor megerősödnek a vízöntő jellemvonásaid. Ebben az esetben tényleg ,,kretén" vagy, vagy legalábbis sokan ezt hihetik. Nagyon jófejnek tartod magad, és szereted a kihívásokat és a társaságot, szeretsz a középpontban lenni. nagyon szívos és hideg vagy, de mégis van egy fajta temperamentumod.(Ha tényleg az aszcendensed halak és vízöntő hatást mutat, akkor mindkettőböl vagy egy pici.Remélem valamelyik bejött!Azt hittem, hogy haragszol rám.
Nefadar Közzétéve: December 11, 2003 Közzétéve: December 11, 2003 Venes: megcsinálod a barátomét is ha elküldöm az adatokat? igazán érdekelne, hogy ő milyennek született...
Nefadar Közzétéve: December 12, 2003 Közzétéve: December 12, 2003 Köszike1984 április 18., hajnalban (sajnos nem hajlandó megmondani pontosabban, mert nem hisz bennük :cry: )
Venes Közzétéve: December 13, 2003 Szerző Közzétéve: December 13, 2003 Nefi:A barátod? Ugye? Na tehát a barátod kos bika vagy kos aszcendensel. Kos-kos:Akkor ő mint látod egy tipikus kos. Temperamentumos, akaratos, törekvő és szélcsapodár, szoval egy dinamikus ,,macsó" , de van érzékeny oldala is és veled szembe így viselkedhet, egyépként csak az is lehet hogy szimplán dinamikus és tetre kész. De mindenféleképpen vezető. Kos-bika:Meg marad vezető jelllege és hogy az emberek odafigyelenk rá, de egy biikával keveredve, már nem olyan temperamentumos, mint kos-kos ként sokkal olyanabb, így egy kicsit visszagogodtabb, meg ,,lustább", eltunyúlt. Érzékeny, de egyátalán nem mutatja, néha dühbe gurulhat, és ilyenkor vagy kitörik és gyorsan visszacsitul, vagy pedig magába folytja, de látszik rajta, hogy nem minden okés.
Valaki Közzétéve: December 13, 2003 Közzétéve: December 13, 2003 Venes:tök jó, hogy ilyeneket tudsz Király vagy 8) Szvsz.én ikrek vagyok, bár az ikrek tulajdonságaik egyáltalán nem jellemzőek rám Pedig barátnőm is ikrek(nyolc nappal vagyok idősebb nála) rá totál igaz minden :cry: Kis mázlista :? Még egyszer: Venes: Ha nem megterhelő megcsinálnád az enyémet is (ne rögtön máris, szépen komótosan ráérünk stílusban, nyugi nem fogom érte rágni a füled annyira nem :twisted: ) Adataim: 1989.05.23 (Asszem)22:30 ennyi elég? :roll: Pusszancs mindenkinek, és utólag Boldog Mikit(névnaposokat is beleértve), ja és ha nem jönnék, sok csokit a fára meg alá :wink: : Valaki
Necromancer Közzétéve: December 13, 2003 Közzétéve: December 13, 2003 Köcci Venes Most kérdeztem meg anyut, azt mondta, hogys fél 2-kor eléggé pontatlan néha ebben a dologban sajna Amit írtál abból elsősorban a vízöntő-halak ami a legjobban rám illik, de sok van bennem a többiből is Még a bak-ból is )) Azért remélem engem nem tartasz kreténnek ))))))))))))) Elég nekem hogy Xant annak tart néha ))))))
Nefadar Közzétéve: December 15, 2003 Közzétéve: December 15, 2003 Köccike Venes, igen a barátom ő. Teljesen igaz ez is, igazán megtaníthanál erre vagy írhatnál egy olyan oldalt ami ezzel foglalkozik, hogy meg lehessen talulni. :wink:
Venes Közzétéve: December 16, 2003 Szerző Közzétéve: December 16, 2003 Nef:Bánom, hogy nem találkoztunk, de ha majd fogunk, akkor leírom, neked ezt a programot, egyépként ez egy számítógépes program, és nem tudom, hogy mennyire tudlak megtanítani. Nem akarok nagyképű lenni, de én valahogy érzem az embereken hogy milyenek és a jegyeken is, és így nem olyan nehéz ez a mesterség. Azt ajánlom, hogy forgass asztrológus könyveket és álltalad ismert emberek jegyét próbáld meg a jellemükkel öszhangbahozni, és találni fogsz olyan tulajdonságokat, melyekről érezni fogod, hogy na igen, ezaz. Amikor nagyábbol megtudod állapítani egy ismeretlen emberről, hogy ilyen jegyű akkor már révbe érkesztél.Necro:Nem, egyátalán nem tartalak annak, nekem nagyon szimpatikus voltál, már rögtön amikor feljöttem erre a fórumra.Valaki:Nemtudom, hogy passzol-e rád. bak jött ki.ikrek-bak:Érdekes, mert különbözőek, de egy lány számára egyformák. Minden csaj egy kis tetszelgőnek tart, kivéve ha felül kerekedik a bak. Akkor ez enyhűl. Nagyon gondolatias vagy, néha túlságosan is földhözragadt, de persze benned van az ikrek álmodozás. Nem vagy épp egy hűség mintakép, de akiket igazán szeretsz azokat tűzöm-vízen át ,,követsz". Jó tanulónak kellene lenned, mert egy ikreknek gyorsan forog az esze, de hajlamos a lustaságra, de attól függetlenül, tényleg gyorsan tanul és ehez még csatlakozik a bak aszcendens, akik közül a történelem során sok tudós, és zseni került ki. A bak egy tipikus zseni jegy. Mert elgondolkoznak az élet dolgain, de az a gond csak, hogy nem lelkiek, és ezt pótolja benned az ikrek, így egy érdekes, sokak számára nehezen megfejthető és egyben mégis kedvelt ember leszel.
Xant Közzétéve: December 16, 2003 Közzétéve: December 16, 2003 Haaaat nem tom Venes, en ismerem necrot par eve es nem igazan igy jellemeznem, egyik se illik ra igazabol, legalabbis ha lekenne irnom Necro jellemet egyaltalan nem igy fogalmaznak. Mindket lehetosegben benne van a kreten ez ami egyaltalan nem igaz. Megvannak a rossz tulajdonsagai, de az kulso szemlelo jo tulajdonsagnak tartja es inkabb sajat maganak rossz, de mind1 Necro jellemei nem igazan tartoznak a nagykozonsegre. Csak ennyit akartam irni
Nefadar Közzétéve: December 17, 2003 Közzétéve: December 17, 2003 Venes: én is sajnálom, hogy nem tudtunk talizni és köcci, hogy majd leírod nekem azt a programot. Lehet, hogy kéne olyan könyveket olvasnom, de sokan nem hisznek benne és ha előttük olvasom akkor azonnal leszólnak, hogy hogyan hihetek ilyen marhaságban... :cry:
Venes Közzétéve: December 18, 2003 Szerző Közzétéve: December 18, 2003 Nefi:Egyszerűen csak azt mondod, hogy nem mindegy hogy mit olvasok, vagy azt, hogy csak olvasom és nem érdekel:) Najó ez hülyén hangzik....Xant:Amiket én ilyenkor leírok, az csak felületes, nem pont olyan az ember, például necro esetében a vízöntő bak keveredés váratlan dolgokat hozhat ki, teljesen kiszámíthatatlan dolgokat, mert a bak az egy kiszámíthatatlan sötét zseni jegy, még a vízöntő keveredése a halakkal, megint furcsa, mert az egyik, nagyszájú, még a másik, azaz a halak, pedig egy érzékeny álomvilágban élő lélek.
Gem Kapocs Közzétéve: December 18, 2003 Közzétéve: December 18, 2003 Tudod Nefi ilyen alapon én nem Magusoznék.Sokan mondják a környezetemben, hogy micsoda marhaság ez, minek olvasok ilyeneket.De egyszerűen nem tudnak érdekelni, mert a Magus annyira élvezetes a számomra, hogy senki nem tud lebeszélni róla.
Venes Közzétéve: December 19, 2003 Szerző Közzétéve: December 19, 2003 Engem se értenek a Magus miatt sokan, sőt vannak olyanok akik még egyátalán nem is hallottak róla....RTenyérjóslás? Na mi róla a véleményetek?
@huszár Közzétéve: December 20, 2003 Közzétéve: December 20, 2003 az, h az már télleg nem érdekel...nos venes: kréhetek egy hatalmas szivességet??meg tudnád csinálni : 2003.nov.23.hajnali. 1:50...?? ez amolyan jóslás féle ugy, mert hát ugy látszik mért is...
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Közzétéve: December 20, 2003 ha magamra vennem akkor en sem magusoznek, mert amiatt is idiotanak mondanak, de errol mar beszelgettunk...
Recommended Posts