Bahamuth Közzétéve: Január 20, 2004 Közzétéve: Január 20, 2004 Nem tünt el!!! Huh... :roll: Megtaláltam! Ott van a házikiegészítők között...
cather Közzétéve: Január 21, 2004 Közzétéve: Január 21, 2004 cather:Kellene a születési időd is, mármintha tudod óra perc. :roll: Törpök.....törpök... Micsoda eltünt Bahamuth fórum???????? :x :evil: 15:05 és köszi hogy megcsinálod
cather Közzétéve: Január 21, 2004 Közzétéve: Január 21, 2004 Bocsi törpök hogy még nem csináltam meg, de megfogom hétvégén, csak a héten nem voltam valami sokat fennt így nem volt időm se, de hétfő reggel felteszem. :wink: Te Venes, kik ezek a törpök? Õk tudják, mert ha nem akkor csak titkosan. Tudod :arrow: EZT MOST MONDOD, HOGY NEM VAGYOK FEHÉR!!!! Emlékszel erre a filmre? Mazsinó Mazsi... a törpök egyike én lennék.. a másikuk pedig cather... tudtommal.. :idea:[/quote:32h8sk0w] jó hogy
Leviathan Közzétéve: Január 21, 2004 Közzétéve: Január 21, 2004 Bahamuth: Sok szerencsét a keresgéléshez. Én megtaláltam, bár nem volt egyszerű. Amúgy keresd a háziszabályok - házikiegészítőkben. :mrgreen:
Venes Közzétéve: Január 22, 2004 Szerző Közzétéve: Január 22, 2004 Nagyon köszönöm!cather:Csak hétvégén csinálom meg mert nem megyek fel addig a netre, most is csak a suliból netezek.
cather Közzétéve: Január 25, 2004 Közzétéve: Január 25, 2004 Nagyon köszönöm!cather:Csak hétvégén csinálom meg mert nem megyek fel addig a netre, most is csak a suliból netezek.okés nem sürgős és egyébként is köszke hogy megcsinálod
Venes Közzétéve: Január 27, 2004 Szerző Közzétéve: Január 27, 2004 Meg néztelek Cather, és bocs hogy eddig nem írtam le, de mint láttam, meg te is hogy nem voltam mostanában fent, csak múltkor, de akkor meg a suliból és ott nincs ilyen lehetőség. Egyépként kos vagy szűz asszcendessel. Ez kb. annyit tesz, hogy te a bölcsebb és megfontoltabb kosok közé tartozol. Persze teli vagy hajthatatlan kíváncsisággal ami abban is látható, hogy érdekel elég sok minden. Egyépként dinamikus és társasági vagy, de a szűz miatt az utobbi lehet hogy nem olyan nagy szükséglet számodra, de egy valami biztos, hogy sokkal megfontoltabb vagy mint egy átlag kos. Ez a két párosítás még rendességre is utal, tehát nem vagy az a ,,kretén" típus, de ha túl nyomó részben van benned a kos akkkor elképzelhető hogy ennek se látod hiányát a jellemedben. De két házadat is a szűz uralja, ugyhogy kétlem....@huszar:Miért olyan a képed mint nekem? Vagy csak a szemem káprázott?
cather Közzétéve: Január 27, 2004 Közzétéve: Január 27, 2004 Meg néztelek Cather, és bocs hogy eddig nem írtam le, de mint láttam, meg te is hogy nem voltam mostanában fent, csak múltkor, de akkor meg a suliból és ott nincs ilyen lehetőség. Egyépként kos vagy szűz asszcendessel. Ez kb. annyit tesz, hogy te a bölcsebb és megfontoltabb kosok közé tartozol. Persze teli vagy hajthatatlan kíváncsisággal ami abban is látható, hogy érdekel elég sok minden. Egyépként dinamikus és társasági vagy, de a szűz miatt az utobbi lehet hogy nem olyan nagy szükséglet számodra, de egy valami biztos, hogy sokkal megfontoltabb vagy mint egy átlag kos. Ez a két párosítás még rendességre is utal, tehát nem vagy az a ,,kretén" típus, de ha túl nyomó részben van benned a kos akkkor elképzelhető hogy ennek se látod hiányát a jellemedben. De két házadat is a szűz uralja, ugyhogy kétlem....@huszar:Miért olyan a képed mint nekem? Vagy csak a szemem káprázott? köszi szépen nem tom de ennek a nagy része igaz... sőt talán minden...
Venes Közzétéve: Január 28, 2004 Szerző Közzétéve: Január 28, 2004 Na ennek örülök, sőt ennek szoktam a legjobban örülni, mert mostanság nem vagyok formában.
cather Közzétéve: Január 28, 2004 Közzétéve: Január 28, 2004 Na ennek örülök, sőt ennek szoktam a legjobban örülni, mert mostanság nem vagyok formában. lehet formába lendülsz??? hm én kedvelem az ilyen dolgokat de nem vagyok babonás Ezt én megtudnám tanulni???
Venes Közzétéve: Január 28, 2004 Szerző Közzétéve: Január 28, 2004 Persze, ha majd egyszer lesz egy fórum találkozó, akkor elviszem neked a horoszkópos programot flopy-n és elolvasod a hozzátartozó szöveget, de nem árt tudni angolul, mert a szöveg magyar, de a program menüje angol. Mondjuk én is 2-es vagyok angolból és mégis megértem. Egyépként a tanácsom, hogy kérdezgesd az embereket, hogy milyen jegyűek, és az azonos jegyűek tulajdonságait vesd össze.
cather Közzétéve: Január 28, 2004 Közzétéve: Január 28, 2004 Persze, ha majd egyszer lesz egy fórum találkozó, akkor elviszem neked a horoszkópos programot flopy-n és elolvasod a hozzátartozó szöveget, de nem árt tudni angolul, mert a szöveg magyar, de a program menüje angol. Mondjuk én is 2-es vagyok angolból és mégis megértem. Egyépként a tanácsom, hogy kérdezgesd az embereket, hogy milyen jegyűek, és az azonos jegyűek tulajdonságait vesd össze.az oké hogy lesz fórum találkozó de én debreceni vagyok és nem fix hogy tudok majd menni....
cather Közzétéve: Január 28, 2004 Közzétéve: Január 28, 2004 jut eszembe én is csak kettes vok angolból
Venes Közzétéve: Január 29, 2004 Szerző Közzétéve: Január 29, 2004 Én meg mint látod kecsói, ugyhogy nekem is zűrös, de nem is a táv miatt, hanem azért mert túl lusta vagyok..... Jut eszembe Manndil ha fent vagy....., meg csinálom ám az aszcendensed, meg a jövőd, csak valahol elhányhattam a születési dátumod :oops: , ugyhogy ,,légyci" írd már le pontosan!
cather Közzétéve: Január 29, 2004 Közzétéve: Január 29, 2004 Én meg mint látod kecsói, ugyhogy nekem is zűrös, de nem is a táv miatt, hanem azért mert túl lusta vagyok..... Jut eszembe Manndil ha fent vagy....., meg csinálom ám az aszcendensed, meg a jövőd, csak valahol elhányhattam a születési dátumod :oops: , ugyhogy ,,légyci" írd már le pontosan! én is lusta vagyok lustaság fél egészség
Bejla Közzétéve: Január 29, 2004 Közzétéve: Január 29, 2004 Hali! Nos, nem is tudom, hogy kezdjem... Látom Venes igyekszel minden fórumozó horoszkópját felállítani ki megkér rá. Ez igen rendes tőled... Most én is szeretnék kérni tőled valamit. Igérem, ez nem fogja sok idődet rabolni... Szeretném, ha bepötyögnél három számot 0 és 79 között, valamint párosítanál hozzájuk egy-egy betüt ( szeretném ha sem a betükön, sem a számokon nem filóznál, hanem ami egyből bevillan azt írnád). Előre is köszönöm... További jó horoszkóp állítgatást!
Darun Közzétéve: Január 29, 2004 Közzétéve: Január 29, 2004 Lithas!Venes: bocs, hogy csak most írok, de állt. kevés az időm. Először is köszönöm a horoszkópot. Másrészt érdekelne, hogy hogyan tudom megállapítani az aszcendensemet. És ne haragudj, hogy csak most köszönöm meg.Darun
Venes Közzétéve: Február 4, 2004 Szerző Közzétéve: Február 4, 2004 Kedves Darun: Nem baj, de ennek most örültem.Bejla:27 k (
Bejla Közzétéve: Február 10, 2004 Közzétéve: Február 10, 2004 Köszönöm! ...érdekes, hogy pont ez a szám ötlött be...
dio27 Közzétéve: Február 11, 2004 Közzétéve: Február 11, 2004 Én vízöntő vagyok, de az ilyen jóslás izékben totál nem hiszek. Ugyanis életünket és jellemünket is mi alakítjuk a tetteinkel. Egyébként ha a horoszkópokat jobban megnézed, rájöhetsz, h egy csomó általánosságot sorol fel, amit bármire rá lehet húzni, +hozzá a szöveg, h a csillagok állása így meg úgy az már csak a díszítés, mert jól hangzik.
Venes Közzétéve: Február 12, 2004 Szerző Közzétéve: Február 12, 2004 dio27:Mivel (gondolom) Magus-ozol ezért hiszel abban is hogy vannak sugárzások. Nem? Eddig mindenki álltal hihető. Mert minden tárgynak van mozgása, illetve a benne lévő atomoknak, folyamatos mozgást végez. A mai fizikai ismereteink alapján ez van és elfogadott, de ha valami mozog, akkor energiát ad le, amit más felvesz. Ugyan így van a bolygókkal. Amikor valaki megszületik akkor a bolygók más és más szögben álnak, így más és más mértékben sugározzák a bolygónkat és a rajta élőket. Ezért van annyi külön jellem. Ha pedig nem hiszel abban, hogy a bolygók más és más szögben vannak és ez befolyásolja a ránk mért hatását, akkor csak néz ki nappal, a Nap is meleget ad és az meg földrajzból tudjuk, hogy az egyenlítőnél más hatása van, mint a mérsékelt övben. Na a bolygók is valahogy így működnek.Kösz, hogy hitetlen voltál...most komolyan, ez az első, hogy teljesen kifejthettem a gondolataimat. Tényleg köszi!Na és ezek után? (gondolom még mindig nem hiszed?!)
dio27 Közzétéve: Február 12, 2004 Közzétéve: Február 12, 2004 Venes: Hát sztem még mindig hibás ez az elmélet. Abban, hogy vannak sugárzások nem hinni kell, hanem az tény(napsugárzás, ultraibolya, röntgen, csakhogy a legegyszerűbbeket írjam) Namost ha pl. kint állunk a napon sokáig, akkor leégünk, ezt elkerülendő általában árnyékos helyre megyünk, és azt ne mond nekem, h egyes esetekben( pl ha napozi akarsz) csak azért maradunk a napon, mert a napsugárzás arra kényszerít, mert az a sorsunk("ő" alakítja az életünket) az hogy most leégjünk. (tom nagyon leegyszerűsített példa, de asszem tükrözi azt amit mondani akarok)Ami a jellemre való hatását illeti, ha a bolygók állása befolyásolja az ember jellemét, akkor egyrészt (ugye minden pillanatban máshogy állnak) miden pillanatban más és más lenne a jellemünk, másrészt pedig (a földi távolságok elhanyagolhatóak univerzális méretekben) akkor a földön az adott pillanatban (és mindig) mindenkinek azonos a jelleme. Ezt pedig te is belátod h nem így van.
Vyergas Közzétéve: Február 12, 2004 Közzétéve: Február 12, 2004 Huhú, öreg, te aztán kemény dio vagy... Nagyjából igazat adok neked. Amit írtál, az úgy nagyjából logikus, bár az eleje számomra rejtéj, hogy a fenébe kerül ide. Sajnálom kedves Venes, de most én is arra foglak ösztönözni, hogy elmond a gondolataidat. Szóval Ok, van mindenféle sugárzás, hurrá, örüljünk neki. Ezzel már csak két aprócska probléma van. 1.: Dionak igaza van, minden pillanatban más a jellemünk? Nem hinném. Ha pedig valamelyik pillanatban eldől, az miért pont a születés? És az előző 9 hónappal mi a kánya van? Elűnt? Mert hát ugye akkor is éltünk ugyebár. Vagy azt te nem neveznéd jellemformáló tevékenységnek? És a kísérletek a terhesség alatt zenét hallgató anyukákkal? 2.:A sugárzások nagy része - hála az égnek - eltűnik, mire a földre ér. Ha nem így lenne, gyakorlatilag akkora radioktív felhőkben és egyéb kellemetlen dolgokban kellene élned, hogy nem bírnád túl sokáig. És ez nem csak a távoli bolygókkal van így. Ha már a napot említettük: Gondold csak el mi lenne, ha annak minden "kedves" kis sugárzása elérné a bőrünket... Khm. Szóval ez itt az én két aprócska problémám. Egyébként nyilas, vagyis saggitarius vagyok és néha még a horószkomat is elolvasom. Olyan mint egy képregény - rövid és jót nevetek rajta. Nem, ez most csak egy csúnya vicc volt, de azt el kell ismerned, hogyha ezt tudományként fogjuk fel, akkor a napilapok horoszkóposai igencsak sarlatánok... Na ennyi voltam. Nem akartam senkinek a lelképbe taposni, remélem nem is sikerült. Üdv
Vándor Közzétéve: Február 12, 2004 Közzétéve: Február 12, 2004 Hali! Emberek! Nem gondoljátok, hogy túlságosan is materialista szemszögből vesézitek a dolgot!? Ne feledjétek! A legnagyobb ateista egyben a leg hívőbb ember is... Csá!
Venes Közzétéve: Február 13, 2004 Szerző Közzétéve: Február 13, 2004 Bocsássatok meg, akkor lehet hogy rosszul írtam le, nem minden pillanatban más, hanem a születésünkkor lévő pilllanat számít. (Azt is rosszul írtam, hogy tudod-e hogy sugároznak, ez tényleg tény, csak azt hittem, hogy még ebben sem hiszel dio17! ) Kedves Vyergas
Recommended Posts