MagyarGergely Közzétéve: Május 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2012 Üdv!Szóba került , hogy egy főzésből hány adag méreg készíthető.Nos, akármennyi, DEA kiegészítő, az árak, az alapanyagok, a felszerelés, stb... mind-mind egyszerre egy adagra van optimalizálva. Tehát elméletileg 1, de nyilván a többszörözéssel a mennyiség is többszörözhető. Mivel itt csak "megvenni" kell a mérgeket, nem játsszuk el a kikeverést, nemigen számít, pl. hol van akkora lepárló, vagy hogy abban hány nap alatt készül el...Szóval pl. az ár, az alapanyagok egyszerre ' adagra vonatkoznak. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2012 Lenne egy kérdésem a lovat minek cipelni? Nem értem ha van lába akkor minek cipelni? Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Május 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 9, 2012 Üdv! Ki az aki iker vagy váltott kaszttal akar jönni? Túl sok az ilyen jellegű kérdés... Még van idő a városőreink váltott kasztúvá nevelésére. Z És én voltam az első aki kérdezett, pedig nem is fogok váltott kasztú karit hozni muhaha Váltott kaszt 3 szintet visszaesik de megtartja a képzettségeit szal olyan képzettségeket is fel lehet venni váltott kaszttal amit simával nem lehetne. De annyira nem táp... kivéve ha bárd... Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Május 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 9, 2012 én arra lennék kíváncsi, hogy mivel nem kell "előtörténet" így milyen váltott kaszt elképzelések lesznek. pl epic: varázsló/bárd , fejvadász/tűzvarázsló... hamár táp legyen vértáp Link a hozzászóláshoz
Kniel Közzétéve: Május 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 9, 2012 Aha, akkor már értem, honnan jött neked ez a varázsló/boszorkány ötlet... Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Május 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 9, 2012 Húúú anyám borgoass! (csak Felonnak: Édes jó Istenem) ... Ilyen karik lesznek, akkor elviszem a Kis Mászáros oklevelem mellé a hentesbárdomat is. ... Meg persze a papírdarálót! (csak vicceltem!) (nem, még sem!) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Május 9, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 9, 2012 Az a jó az idei karakteralkotásban, hogy sok mindent megenged. Az a jó az idei karakteralkotásban, hogy a kontrollt rábízza a játékosra. Az a jó az idei karakteralkotásban, hogy dilemma elé helyezi a játékost, abban a tekintetben, hogy ő dönti el, hogy mit enged meg magának. Az a jó az idei karakteralkotásban, hogy a karakteralkotásnak következményei vannak. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Május 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 9, 2012 Az a jó az idei karakteralkotásban, hogy a karakteralkotásnak következményei vannak. Erre céloztam a hentesbárddal. (Eltalált valakit... upsz! Sooooory!) :D Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Május 10, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2012 Az a jó az idei karakteralkotásban, hogy a karakteralkotásnak következményei vannak. challenge.jpg[/attachment:dhmmhum2] Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 11, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2012 Aha értem tehát akkor nem gond ha a csapat full harci lovakkal jönnek a karik. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Május 12, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 12, 2012 Nem mintha tudnám, h akarnék-e egyátalán... csupán furdal a kíváncsiság, hogy a gnóm fajt, hány táppontért vesztegetik a KM-ek mélyen tisztelt társasága? Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 12, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 12, 2012 Nem mintha tudnám, h akarnék-e egyátalán... csupán furdal a kíváncsiság, hogy a gnóm fajt, hány táppontért vesztegetik a KM-ek mélyen tisztelt társasága? Egy részletes ETK szerinti átirat beküldését követően tudunk erről pontosan nyilatkozni. Addigis hasraütésből - minden ígéret nélkül - kb. kb. kb. 10-20 közt. Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Május 13, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2012 Idézek a HGB-ből, 32. oldal Ereni Kékköpenyes:A Kékköpenyesek lovasharcosok, félúton állnak a könnyűlovasság és a nehézlovasság között......Tanulóéveik során el kell sajátítaniuk a lovas harcmodor minden fajtáját......a lovak hang és kézjelekkel történő idomítását...Idomítás képzettséget kapnak 5. szinten, de lovaglást se alapfokon se mesterfokon nem ír sehol a HGB; gyanítom, hogy ez tévedés. Mit szólnak hozzá a tisztelt KM-ek? És ha már lovas harcmodor minden fajtájáról beszélünk, szerintem a mesterfok jogos! Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 13, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2012 Idézek a HGB-ből, 32. oldal Ereni Kékköpenyes:A Kékköpenyesek lovasharcosok, félúton állnak a könnyűlovasság és a nehézlovasság között......Tanulóéveik során el kell sajátítaniuk a lovas harcmodor minden fajtáját......a lovak hang és kézjelekkel történő idomítását...Idomítás képzettséget kapnak 5. szinten, de lovaglást se alapfokon se mesterfokon nem ír sehol a HGB; gyanítom, hogy ez tévedés. Mit szólnak hozzá a tisztelt KM-ek? És ha már lovas harcmodor minden fajtájáról beszélünk, szerintem a mesterfok jogos!Szerkesztési hibáról van szó. Természetesen alapból megkapják a Lovaglás Mf-et már 1. Tsz-en! Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Május 13, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2012 Köszönöm a gyors választ Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Május 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 14, 2012 Szó volt ezelőtt a Rúnában megjelent varázslatokról, diszciplinákról. Mi a helyzet az 1. évfolyam 4. számában megjelent Boszorkánymesterek és a gyógyításal illetve a 4. évfolyam 4. számában megjelent Boszorkánymesteri tetoválásokal? Ha a tetoválást előre meg kell vásárolni, akkor úgy kezelendőek mint a varázstárgyak? Az egyik gyógyító mágia az életerő raktározása, amihez egy rózsakvarc kell. Nem írja hogy kell hozzá drágakőmágia, de nekem nem egyértelmű, hogy amúgy alapesetben kell-e vagy sem. És mi a helyzet a 3. évfolyam első számában megjelent összes diszciplinával? alkalmazhatóak? Egyellőre ennyi Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Május 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 14, 2012 Bocsánat, időközben átfutottam a karialkotást és rájöttem hogy a tetoválás már le van írva. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 15, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 15, 2012 Szó volt ezelőtt a Rúnában megjelent varázslatokról, diszciplinákról.Mi a helyzet az 1. évfolyam 4. számában megjelent Boszorkánymesterek és a gyógyításal illetve a 4. évfolyam 4. számában megjelent Boszorkánymesteri tetoválásokal? Ha a tetoválást előre meg kell vásárolni, akkor úgy kezelendőek mint a varázstárgyak? Az egyik gyógyító mágia az életerő raktározása, amihez egy rózsakvarc kell. Nem írja hogy kell hozzá drágakőmágia, de nekem nem egyértelmű, hogy amúgy alapesetben kell-e vagy sem. És mi a helyzet a 3. évfolyam első számában megjelent összes diszciplinával? alkalmazhatóak? Egyellőre ennyi A varázslatok, diszciplínák nem tartoznak szorosan a karakteralkotáshoz. Ettől függetlenül általános irányelv az, hogy az ilyen és ehhez hasonló KAJSZK-ben szereplő dolgokat lehessen használni a játék során. Természetesen fenntartjuk a jogot, hogy egységesen kivételeket határozzunk meg. Erről legkésőbb a játék kezdetén a KM-ektől kaptok részletes felvilágosítást! Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Május 17, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2012 Üdv!A Szürkecsuklyások honlapján megjelent egy írás, a címe a Dúlásról és közvetlen előzményeiről. Ez utóbbi cikk szerepelt később a Hadak árja című novelláskötet függelékében is. Üdv,engem az érdekelne, hogy ez a fent említett cikk hol található pontosan?Köszönöm! Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Május 17, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2012 Üdv!A Szürkecsuklyások honlapján megjelent egy írás, a címe a Dúlásról és közvetlen előzményeiről. Ez utóbbi cikk szerepelt később a Hadak árja című novelláskötet függelékében is. Üdv,engem az érdekelne, hogy ez a fent említett cikk hol található pontosan?Köszönöm!Remélem segitek:users.atw.hu/atlantisz/magus/terkep/A_dulas.doc Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Május 17, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2012 Üdv!A Szürkecsuklyások honlapján megjelent egy írás, a címe a Dúlásról és közvetlen előzményeiről. Ez utóbbi cikk szerepelt később a Hadak árja című novelláskötet függelékében is. Üdv, engem az érdekelne, hogy ez a fent említett cikk hol található pontosan? Köszönöm! Remélem segitek: users.atw.hu/atlantisz/magus/terkep/A_dulas.doc Ha ez AZ, akkor köszönöm! Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 19, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 19, 2012 Figyelem TÁPerek, a KAJSZK-on kívüli cuccok leadási határideje ma éjfél! Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Május 19, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 19, 2012 Üdv! Sajnos a szürkecsuklyások oldalát felszámolták - a pletykák szerint nem kevés pénzt ért meg pénzt valakinek - bár lehet, hogy vannak még kósza anyagok. Ha esetleg bármelyik hivatkozott dokumentumhoz nem tudott hozzáférni, szívesen segítek, és elküldöm neki. (mailcímet és a szükséges anyagok címét kérem hozzá, meg türelmet. ) Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Május 21, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2012 Lassan alig van több hátra a táborig, mint egy hónap.. ezért szeretném megtudakolni azt az állásfoglalást, amit azzal kapcsolatban ígértek nekem, hogy lesz-e legjobb szerepjátékos csapat cím, és ezzel egyidőben kötelezettségem ezeknek a díjaknak az elkészítésére. Jó lenne mihamarabb tudni, mert némi időbe azért betelik ezeknek a dolgoknak a legyártása..Köszönöm! Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Május 21, 2012 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2012 Hali!Tolvaj felszerelések és számszerü értékei hol találhatóak?Pl mászóvas zárnyitó vagy álkulcs készlet...stb Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts