Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Választ szeretnék kapni a ......


Vándor

Recommended Posts

Jankarai zsoldos légió

Véletlenül nem a Yankaraon-ra gondolsz? Ha igen, egy egész regény foglalkozik velük. Alan O'Conor: Hollóidők.

Amire én emlékszem: 12*12 elit harcos, Yankar városállam legjobbjai. Ök az egyetlen hivatásos katonai alakulat a városban. Harci szervezödésük a queton (6 fő). Különleges egységük a Szárnyaló Queton, pegazusokon lovagolnak.

Biztos van még sok minden, de hirtelen más nem jut eszembe... remélem segtettem.

Link a hozzászóláshoz

Üdv:

Elnézést, hogy nem szóltam, a könyvajánló átkerült az irodalom részbe, mert az oda illik elgondolásunk szerint, és mert nagyon jó téma ezért át kellett oda rakni, nempedig az általános beszélgetőben lennie!

Köszönjük a megértést!

üdv:

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Van egy haverom, akinek van egy papírja, amin pozitív, negatív, semleges tulajdonságok vannak rajta... ezt úgy ko" elképzelni, hogy dobni kell K100-zal és minden dobás eredményére le van írva, hogy mijen tulajdonságot kap az illető.... természetesen vannak nonsensek pl. bárd kidobás alapján néma lenne...

Nah, a lényeg... ez a haverom még erről az oldalról, illetve a magus.lapja.hu-tól (anno) szedte le. Kérdésem tehát, hogy ha valakinek megvan (akár Antailnak is) akkor rakassa fel, vagy küldje L nekem emilben!!!

arius@freemail.hu

előre is nagyon hálás lennék érte!

Link a hozzászóláshoz

Hail!

Egy közérdekű javaslatot szeretnék tenni, csak nem tudom hova kéne? namind1, itt jó lesz... szal nem csinálnátok egy linkek menüpontot, ahova hasznos oldalak címeit lehetne felrakni? csakmer biztos van egy csomó jó honlap, amiket sosem fogok megtalálni, mások meg biztos ismernek... mondjuk lehetne rájuk szavazni is, vagy ilyesmi... na mitszóltok?

Link a hozzászóláshoz

Nahh én most fedeztem ezt fel a nagyteremben bóklászva a szerepjáték klubbok alatt:

Budapest

Talpak

Neumann János SzKI.

Bp. 146 Pf 21., 1581

Nos, én is abba a suliba járok, de nem tudok róla, hogy ilyen lenne, valószínűleg idejétmúlt az információtok... Bár remélem, hogy nem és csak én vagyok ily tudatlan... Hát azért reménykedek, de arról tudnék, ha ott szerepjáték klubb lenne...

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Kérdésem lenne hozzátok. Nem tudnátok nekem megmondani hogy honnan tudom letölteni a Ranagol-pap leírását, tulajdonságait, varázslatait. Láttam, hogy itt is készül de mikor lesz kész?

Érdekelne eladó MAGUS könyv, I. tv. könyv, Bestiárium, Summárium ...stb.

Nincs véletlenül vkinek eladó???

Megvenném. :D

Köszi mindent! :lol:

Link a hozzászóláshoz

Helló Zeno! Isten hozott az oldalon (Ranil természetesen :D ) PPL 2-ben van a ranagol pap, meg az egész vallás, bár szerintem a vallás épelméjű embernek egy kicsit sok. :) Nademind1. Ott megtalálod, utána meg RANIL van ugye :) , a kedvencem, ajánlom figyelmedbe és remélem megtérsz... :) Akkor már ketten leszünk az oldalon Ranilhívők! 8)

Link a hozzászóláshoz

Fuuuuj, mocskos Gem Kapocs, aki már helikoptert, tankot, atomtengeralattjárót, részecskegyorsítót, meg minden ilyen kakit épített játékai során... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: És ez komoly

[

[18:41] <Gem_Kapocs> mer mi láncfűrészt, meg gépfegyvert, meg helikoptert már csináltunk

[18:41] <d3st> izéj

[18:41] <d3st> tízzel

[18:41] <Gem_Kapocs> de rocket launchert még nem

[18:41] <d3st> ne is folytasd

[18:41] <d3st> ...

[18:41] <Gem_Kapocs> :)

[18:41] <@Obscuritas> ehh

- Aki nem hinné. CSak mert lefikáztad a lovagom!!!

Link a hozzászóláshoz

He-he, ez mókás... én három éve akadtam egy még vadonat új(!) kötetre a Millenáris park meletti jelentéktelen könyvesboltban... az eladó asszonta, hogy már '98 óta porosodott valahol a raktárban, és csak most rakta ki a kirakatba, mer' teccett neki a borítója... :lol: 8) :shock: :wink: :roll: :twisted: úgyhogy eredeti áron (1590.-) vettem meg, és szerintem én nyitottam ki elöször...

Link a hozzászóláshoz

Üdv mindenkinek

Ez itt a reklám helye lenne.

Tudok egy boltot ahol még minden magus könyv kapható.

Én is ott szereztem be a hiányzó könyveket.

Utoljára 2003 decemberében jártam ott, azóta csak nem fogyott el.

Ha valakit érdekel írjon privát üzenetet és elküldöm a címet.

Woodman

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...