Vándor Közzétéve: December 2, 2003 Közzétéve: December 2, 2003 Sziasztok Kalandozók!Segítségeteket kérném az alábbi témákban:Jankarai zsoldos légióNum ősi kardHa bármit tudtok ezekben a témákban akkor írjatok.Előre is köszi!Slan
Gambit Közzétéve: December 2, 2003 Közzétéve: December 2, 2003 Jankarai zsoldos légió Véletlenül nem a Yankaraon-ra gondolsz? Ha igen, egy egész regény foglalkozik velük. Alan O'Conor: Hollóidők. Amire én emlékszem: 12*12 elit harcos, Yankar városállam legjobbjai. Ök az egyetlen hivatásos katonai alakulat a városban. Harci szervezödésük a queton (6 fő). Különleges egységük a Szárnyaló Queton, pegazusokon lovagolnak.Biztos van még sok minden, de hirtelen más nem jut eszembe... remélem segtettem.
Vándor Közzétéve: December 4, 2003 Közzétéve: December 4, 2003 Szasztok!Nekünk is kell infó ezekről helyessen Nuon őskard + Yankaraon légióJátékos karakterként milyen opciókkal tudnánk futtatni a skacot!Várom az infókat a doncet@mailbox.hu-ra és köszönöm a segítséget!!
Antail Közzétéve: December 9, 2003 Közzétéve: December 9, 2003 Üdv:Elnézést, hogy nem szóltam, a könyvajánló átkerült az irodalom részbe, mert az oda illik elgondolásunk szerint, és mert nagyon jó téma ezért át kellett oda rakni, nempedig az általános beszélgetőben lennie!Köszönjük a megértést!üdv:
Vico Közzétéve: December 18, 2003 Közzétéve: December 18, 2003 Üdv!Van egy haverom, akinek van egy papírja, amin pozitív, negatív, semleges tulajdonságok vannak rajta... ezt úgy ko" elképzelni, hogy dobni kell K100-zal és minden dobás eredményére le van írva, hogy mijen tulajdonságot kap az illető.... természetesen vannak nonsensek pl. bárd kidobás alapján néma lenne... Nah, a lényeg... ez a haverom még erről az oldalról, illetve a magus.lapja.hu-tól (anno) szedte le. Kérdésem tehát, hogy ha valakinek megvan (akár Antailnak is) akkor rakassa fel, vagy küldje L nekem emilben!!!arius@freemail.huelőre is nagyon hálás lennék érte!
Antail Közzétéve: December 18, 2003 Közzétéve: December 18, 2003 Üdv! Mivel amiről szóltál hivatalos kiegészítő, ezért egyelőre még nincs kinn. Szívesen elküldöm, mondjuk holnap! Köszi a türelmet! jóéjt!
Gambit Közzétéve: December 19, 2003 Közzétéve: December 19, 2003 Hail!Egy közérdekű javaslatot szeretnék tenni, csak nem tudom hova kéne? namind1, itt jó lesz... szal nem csinálnátok egy linkek menüpontot, ahova hasznos oldalak címeit lehetne felrakni? csakmer biztos van egy csomó jó honlap, amiket sosem fogok megtalálni, mások meg biztos ismernek... mondjuk lehetne rájuk szavazni is, vagy ilyesmi... na mitszóltok?
d3st Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 Nahh én most fedeztem ezt fel a nagyteremben bóklászva a szerepjáték klubbok alatt:BudapestTalpakNeumann János SzKI. Bp. 146 Pf 21., 1581 Nos, én is abba a suliba járok, de nem tudok róla, hogy ilyen lenne, valószínűleg idejétmúlt az információtok... Bár remélem, hogy nem és csak én vagyok ily tudatlan... Hát azért reménykedek, de arról tudnék, ha ott szerepjáték klubb lenne...
Con Salamander Közzétéve: December 22, 2003 Közzétéve: December 22, 2003 Én pedig a budaörsiröl nem tudok semmit.Nem érdeklödtem komolyabban utána, de egyik RPG-s és M.*-os haverom sem ismeri.... Ugyh. ez sem valoszínü hogy meg van még...
Vándor Közzétéve: December 28, 2003 Közzétéve: December 28, 2003 Bocs hogy betolakodok de megtudná nekem valaki mondani azt hogy:Mi a bú bánat az a " KF "
Gem Kapocs Közzétéve: December 30, 2003 Közzétéve: December 30, 2003 Különleges felkészítés.Ezt a képességek kidobásakor dobhatod egy 18-as értékű képzettségedre.k100zal dobsz és a dobás eredményétől függően nő, csökken az adott tulajdonság.
Zeno Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 Sziasztok! Kérdésem lenne hozzátok. Nem tudnátok nekem megmondani hogy honnan tudom letölteni a Ranagol-pap leírását, tulajdonságait, varázslatait. Láttam, hogy itt is készül de mikor lesz kész? Érdekelne eladó MAGUS könyv, I. tv. könyv, Bestiárium, Summárium ...stb. Nincs véletlenül vkinek eladó??? Megvenném. Köszi mindent!
Gambit Közzétéve: Január 6, 2004 Közzétéve: Január 6, 2004 Zeno:háááát... nekem van egy elnyúzott ETm (mármint belül épp, csak a borító fáradt meg egy kicsit 8) ), ha gondolod... írj PM-et és megbeszéljük...
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Helló Zeno! Isten hozott az oldalon (Ranil természetesen ) PPL 2-ben van a ranagol pap, meg az egész vallás, bár szerintem a vallás épelméjű embernek egy kicsit sok. Nademind1. Ott megtalálod, utána meg RANIL van ugye , a kedvencem, ajánlom figyelmedbe és remélem megtérsz... Akkor már ketten leszünk az oldalon Ranilhívők! 8)
Mazsinó Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Hallgass D3st-re Zeno, ő bizony tudja mi a frankó. Ha valaki nem tudná, a tábor karakter kijátszás győztesét hallota! Akinek fontosabb volt a lova mint az egész modul. Mazsinó
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Köszönöm szépen! Köszönöm! (d3st meghajol a sikító közönségnek) Hát igen, a lovam az fontos volt. A többiek meg csak rakodjanak meg ássanak, én le nem szállok a lovamról... :D :D Ez tényleg így volt..
Gem Kapocs Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 FUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!MOCSKOS LOVAAAAAAAG!!!!!
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Közzétéve: Január 7, 2004 Fuuuuj, mocskos Gem Kapocs, aki már helikoptert, tankot, atomtengeralattjárót, részecskegyorsítót, meg minden ilyen kakit épített játékai során... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: És ez komoly [ [18:41] <Gem_Kapocs> mer mi láncfűrészt, meg gépfegyvert, meg helikoptert már csináltunk [18:41] <d3st> izéj [18:41] <d3st> tízzel [18:41] <Gem_Kapocs> de rocket launchert még nem [18:41] <d3st> ne is folytasd [18:41] <d3st> ... [18:41] <Gem_Kapocs> [18:41] <@Obscuritas> ehh - Aki nem hinné. CSak mert lefikáztad a lovagom!!!
Zeno Közzétéve: Január 8, 2004 Közzétéve: Január 8, 2004 Hy all!Most megint érdeklödnék, hogy kinek van Summáriuma????Nagyon kellene!Köszi! :wink:
Gambit Közzétéve: Január 8, 2004 Közzétéve: Január 8, 2004 He-he, ez mókás... én három éve akadtam egy még vadonat új(!) kötetre a Millenáris park meletti jelentéktelen könyvesboltban... az eladó asszonta, hogy már '98 óta porosodott valahol a raktárban, és csak most rakta ki a kirakatba, mer' teccett neki a borítója... 8) :shock: :wink: :roll: :twisted: úgyhogy eredeti áron (1590.-) vettem meg, és szerintem én nyitottam ki elöször...
Zeno Közzétéve: Január 11, 2004 Közzétéve: Január 11, 2004 Hy all!/w *mehhehhe Valaki nem tudná elküldeni a Ranagol-pap teljes kidolgozását nekem???LÉGYSZI!!!!!! :wink: Ide: zenoboy@mailbox.huKőszi!!
Antail Közzétéve: Január 12, 2004 Közzétéve: Január 12, 2004 Üdv!Zeno nálunk mindent meglelsz, csak kérnek kell!Kattints ide és megleled a papok leírását!Ezek között természetesen a Ranagol pap is megtalálható!Sok sikert hozzá!üdv:
Woodman Közzétéve: Január 13, 2004 Közzétéve: Január 13, 2004 Üdv mindenkinekEz itt a reklám helye lenne.Tudok egy boltot ahol még minden magus könyv kapható.Én is ott szereztem be a hiányzó könyveket.Utoljára 2003 decemberében jártam ott, azóta csak nem fogyott el.Ha valakit érdekel írjon privát üzenetet és elküldöm a címet.Woodman
Vándor Közzétéve: Január 19, 2004 Közzétéve: Január 19, 2004 Kalandozás közben találtunk egy várost amiben a városkapu be voltTörve! Találtunk egy nagy rakás csontvázat meg egy fekete sodronyinget az elején egy címerrel. Tud erről valaki valamit?
Recommended Posts