Lord Lazusch Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Szerintetek nem durva berakni 4 első szintű karakternek 1 vasgólemet :?: Mert mi azt kaptunk. :wink: Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Sziasztok!Első szinten is le lehet győzni és még fegyvert sem kell használni. Csak csald fel egy rozoga hídra... Jó nagyot fog csobbanni, a többit a víz elintézi. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Hát Bálint valóban nem a leg etikusabb dolog, de ahogy Spartas is mondta, le lehet győzni egy kis észzel és nem kevés szerencsével persze. Link a hozzászóláshoz
cather Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Sziasztok!Első szinten is le lehet győzni és még fegyvert sem kell használni. Csak csald fel egy rozoga hídra... Jó nagyot fog csobbanni, a többit a víz elintézi.Hát igen az ész néha többet ér mint egy akkárhanyadik szintü karakter Link a hozzászóláshoz
Lord Lazusch Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Ebben van valami... Végül is a varázslónk elintézte 2 tűzfallal, 5 kör alatt. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Manndil, Con.Most már úgy van ,hogy az Link a hozzászóláshoz
Dequator Közzétéve: Február 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2004 Az lenne a kérdésem, hogy a krán nyelvi kúltúrájáról tud-e valaki valam,mit, vagy hogy hol tok szerezni ehez dologt, pl a kráni nyelv szavai avgy ilyesmi.Hatud valaki akkor kérem írjon a deigen@freemail.hu-ra vagy itt üzenjen nekem, vagy csak írja be ide a fórumba. előre is köszi. Link a hozzászóláshoz
Lord Lazusch Közzétéve: Február 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2004 Az lenne a kérdésem, hogy a krán nyelvi kúltúrájáról tud-e valaki valam,mit, vagy hogy hol tok szerezni ehez dologt, pl a kráni nyelv szavai avgy ilyesmi.Hatud valaki akkor kérem írjon a deigen@freemail.hu-ra vagy itt üzenjen nekem, vagy csak írja be ide a fórumba. előre is köszi.Én, Ranagol-pap létemre mindössze annyit tudok róla, hogy a birodalmi khors-ot beszélik. :cry: Link a hozzászóláshoz
Lord Lazusch Közzétéve: Február 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2004 És a magasabb azstrálú karakterek (értsd: 17 felett) olvashatják és beszélhetik az aquir nyelvet. Persze csak azt, ami nem mágikus. Ha valakinek nem túl magas Asztrállal rendelkezik, az beleőrül. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2004 Sneer: de ne feledd el amit elég ráéégóta hallunk róla az sem túlzottan felderítő sajnos... :? Link a hozzászóláshoz
Lord Lazusch Közzétéve: Február 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 26, 2004 Kyr pusztító meg csak a következő játékban fog szerepelni, de sajnos azonnal meg fog halni, mivel semmit nem ér a félistenekkel vetekedő harcérték, ha a legtöbb kyr pusztító nem éri meg a második küldetését.Márcsak azért sem, mert őket nem arra képezik ki, hogy ésszerűen harcoljanak, hanem arra, hogy rohanjanak bele az ellenséges arcvonal közepébe, és vigyenek magukkal annyi ellent a halálba amennyit csak tudnak.A játékosnak pedig így kell Ljátszania, különben mehet karaktert váltani.Én lettem volna ez a pusztító, és ezzel teljese tisztában vagyok.És ha nem érem + a 2. küldetést, akkor mi van? :? Mellesleg megjegyzem, hogy nem szerepelt em a köv. játékban, mert amikor a kiegészítőkben lévő kasztokhoz mellékelték azt a szöveget. hogy ezek csak NJK-kasztok, csak ekkor másította + km-em döntését. :evil: Link a hozzászóláshoz
Lord Zador Közzétéve: Február 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 26, 2004 Üdv mindenki!Lenne egy kérdésem :roll: Az UT szerint a fegyverhasználat 3. fokán, idézem: "Erre a fokra lépve, a hosszas és fáradtságos gyakorlás eredményeként, 1 pottal megemelheti azt a képességét, amely küszöbértékül szolgált a jelen Fegyverhasználat képzettségéhez."Mivan akkor, ha az Erőküszöb 16 és a karakternek 19-es Ereje van?Ekkor is növekszik eggyel az Erő képessége a karakternek :?: :?: :?: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Február 27, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 27, 2004 Igen, de csak egyetlen egyszer. Tehát hiába veszi meg 3x a képzettséget 16os eröküszöbü fegyverre, csak 1x kap bónuszt. Ezt is persze csak akkor, ha ezzel nem lépi túl a faji maximumot. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Február 27, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 27, 2004 Hát nem tudom... szóval ez a képzettség fok megnöveli valamidet... ez játéktechnikailag nem feltétlenül jó. szerintem inkább csökkenten kéne küszöböt eggyel. mert így hogy növeled a képességedet... hát nem tudom... Szerintem nem érdemli meg a játékos... 5. fokon körülbelül megérdemli már Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Február 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 28, 2004 Hi! Ranagol pap/lovag> tényleg a pplben olvasható, valamint van róla a *no spam*-n, és a *no spam* on is ha minden igaz. könyvek> a *no spam* oldalán a keres-kinál rovatban (kikiáltó) talán kaphatsz. valamint asszem az *no spam*-nak is van a forumai közt könyv - keres-kinál megvennmé rész. k100-as. láttam valahol egy %alapú rendszert ami hajaz a vortexre és a d20-ra , de inkább maradjon meg mindenki a normálnál. Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Február 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 28, 2004 elnézést az előzőú hozzászólást én irtamCyrus Link a hozzászóláshoz
Lord Lazusch Közzétéve: Március 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 6, 2004 A mi partinkba tartotzik 2 (kráni) elf.Az 1ik 72, a másik 64 éves. Szerintem ez kissé hülyeség. Azt hiszem az elf 50 éves korában éri el a 2. korkategórlát, és 1500. évében a 3.-at.Nos, az igaz, hogy egy másik elf szemében ők már férfiak, viszont egy ember szemszögéből nézve kb. 14 évesek. Ez a fizikumra is vonatkozik? (Mármint az, hogy egy serdülőkurú srác erejével bírnának) Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Március 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 6, 2004 A második korkategória kezdete nem 14 évnek felel meg ha megnézed, az első korkategória a serdülőkor a másik az ifjúkor, és ők pedig már ebben vannak. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Március 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 8, 2004 Van olyan akinek sikerült letölteni és kitömöríteni az ynevlovagjai.rar-t a kasztok fajok könyvei közül? Mert nekem nem akarja kitömcsizni! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Március 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 8, 2004 nekem pl. megvan. ha adsz egy mailcímet szerintem átlökhetem Nem írok egysorosokat Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Március 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 8, 2004 nekem pl. megvan. ha adsz egy mailcímet szerintem átlökhetem nekem is küld el lécci, mert olyan régóta keresem, de sehol sem találom.nefadar@freemail.hu Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Március 9, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 9, 2004 Mintha egy másik témában nem is olyan messze valaki adott volna egy tanácsot, hogy email címet priviben érdemes elküldeni, és talán nem is véletlenül. A spam és a vírusok miatt. Mondjuk a spam java úgysem jön meg hozzám. De hozzátok még megjöhet. Ami gond lehet. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Március 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 10, 2004 Én nem félek, 20-as az egészségem! Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Március 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 10, 2004 És mond mekkora a mailboxod? Mert ugye a spam inkább ezt fenyegeti, meg zavaró (hopp asztrál is) a vírusok ellen pedig ki tudja mit tudsz tenni, persze a legtöbb esetben némi szakértelem elég ahhoz, hogy ne nagyon legyen velük gondod. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts