Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Választ szeretnék kapni a ......

Vándor

Recommended Posts

Akkor íme a konkrét kérés:

Szeretném megbeszélni a fejlesztőgárdával, hogy mikor két év múlva kimegyek angliába, kiadhassak egy saját szabálykönyvet, mely teljesen összegyűjti a netesw és hivatalos anyagokat ET-rendszerben, az Ut képzettségredszerének egy részét elfogadva. persze megemlékeznék a netes anyagok szerzőiről. Másodsorban szeretném angliában lefordítani a magyarországon megjelent regényeket és kiadatni azokat.

Szóval ezen dolgok mikéntjét szeretném megbeszélni az illetékesekkel.

Link a hozzászóláshoz

Húúúúúúú...................

Te hol voltál idáig. Terveid vannak azt látom. Remélem sikerül megvalósítanod, mert nagy szó lenne. Ami a Magus háza táján van mostanában, nos nem sok jót jósolok. Sajnálom, hogy így mennek a dolgok. Sok sikert. De, hogy lényegében segítsek, esetleg SAS2000-nek írj talán ő tud segíteni. Remélem nem veszi zokon, hogy ezt írom. Pontosan nem tudom ki-kivel van Magus ügyben, de szerintem SAS a legbiztosabb pont.

Link a hozzászóláshoz

Sanzee: a nem hivatalos anyagok kiadásáról MrX-el (alias Bogdán Miklós az Inomi kft. jelenlegi tulajdonosa) kell beszélned. Öt asszem csak az I* oldal fórumán lehet elérni, polgáriban nem nagyon...

... > Kérdések, pályázatok > Kérdések az írókhoz, fejlesztökhöz ( :arrow: klikk)

vagy

... >Kiadói fórum > Javaslatok, kérdések, vélemények topicban.

Az a gáz, hogy az ottani fórumon nem lehet privit küldeni, szal ha nem akarod, hogy helyböl leharapják a fejed, lehet h jobban jársz, ha simán az info@inomi.hu címre irsz :roll:

Link a hozzászóláshoz
Akkor íme a konkrét kérés:

Szeretném megbeszélni a fejlesztőgárdával, hogy mikor két év múlva kimegyek angliába, kiadhassak egy saját szabálykönyvet, mely teljesen összegyűjti a netesw és hivatalos anyagokat ET-rendszerben, az Ut képzettségredszerének egy részét elfogadva. persze megemlékeznék a netes anyagok szerzőiről. Másodsorban szeretném angliában lefordítani a magyarországon megjelent regényeket és kiadatni azokat.

Szóval ezen dolgok mikéntjét szeretném megbeszélni az illetékesekkel.

Nah, hogy ne szaporítsuk túl a szót:

Mint írtam a fiatalembernek is, erről akkor érdemes beszélni, amikor már célközelbe ér a dolog, mert két év múlva k tudja mi lesz...

Két éve senki nem gondolta volna, hogy a mai helyzet alakul ki azt hiszem, mint jogok mind egyebek terén.

SAS

Link a hozzászóláshoz

nem, ne aggódj...

kyrek nem csak a toroni famorok között vannak, hanem pl. erigowban északon... a gazdagabb családok még kyrek... no meg meg vagyon írva, hogy újra eljönnek Ynevre asszem a 14. zászlüháború végén, vagy mikor... szóval vannak még kyrek...

és egyébként játszható lett, ja, s nekem igencsak tetszik... kyr-vérú kyr-mozaikmágiát használó varázslót fogok hamarosan kezdeni (még meg kell, h haljon a fejvadászom előtte)

Link a hozzászóláshoz

Helló-melló!

Tévedsz Madovick, az új AK-ban már mint külön játszható faj szerepel... (szvsz teljesen értelemtlenül, de ezt nem az én tisztem eldönteni :? ) gondolom neked ez kéne Darrick?! :roll:

At AK-ban lévő faj a Kyr-vérű csupán a Kyr faj elkorcsosult változata, de játszható

Ajánlom megvárni a Toron kiegészítőt, amiben több-tíz oldalon keresztül lesznek írva a Kyr fajhoz tartozó egyedek jellemzői, és szokásai.

SAS

Link a hozzászóláshoz
Egyet kell értsek SASI-val. Ez még egyenlőre korai. Nem tudhatod lesz-e még akkor rpg. egyáltalán. A többi hozzászólással kapcsolatban pedig szerintem ne ezt a fórumot használjátok, mert Antail bácsi fenékbe billent benneteket.

Visszatérve a regényfordításhoz.

Mivel tényeg nem tudom milyen szinten nyomod az angolt (biztos nagyon profi), de - mint az uniós szabályzat is írja - szakszöveg fordítását csak anyanyelviRE.

Tehát minden bántás nélkül, Shakespeare nem tudott volna annyi magyart tanulni, hogy Arany János nyomába érjen.

Persze nem tisztem eldönteni, csak szvsz

SAS

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...