Antail Közzétéve: Június 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 30, 2004 mondja csinálta. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Július 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2004 A felvételek elkészültek, csak nem volt aki összevágja az anyagot és a hangot feljavítsa. Ezért vettük le a repertoálból.Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: Július 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2004 értem én... kár érte :cry: Link a hozzászóláshoz
Veichassur Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Helló mindenki! Link a hozzászóláshoz
bituman Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 A jogtulajdonosok ezennel polgari bunteto pert inditanak Veichassur neven regisztralt forumozo ellen, a vonatkozo szerzoi jogok durva megserteseert. Kerjuk a forum adminisztratorat a felhasznalo ip cimet kuldje el reszunkre. Link a hozzászóláshoz
bituman Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Latom rajottel mekkora butasagot csinaltal ebbol tanulj es ilyen meg egyszer elo ne forduljon mert ejnye bejnye lesz.. jon a csunya gonosz jogtulajdonos es tenyleg a terdere fektet es elnadragol.. Link a hozzászóláshoz
Madovick Közzétéve: Július 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2004 Miért? Mi történt itt? Mennyi is az az IP? A Jogtulajdonos Link a hozzászóláshoz
Sanzee Közzétéve: Szeptember 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 3, 2004 Sziasztok!Kicsit nagypofájú a dolog, dee az első üzenetemben egy nagy kéréssel fordulok hozzátok: meg tudja valaki oldani, hogy beszélhessek (mailozhassak) a jelenlegi fejlesztőgárdával? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 3, 2004 Üdv!melyik fejlesztögárdára gondolsz konkrétan?A kalandozok.hu "fejlesztö csapatára", avagy az Inomi kft. fejlesztöire, avagy a szürkecsuklyásokra, vagy mégis kire?byez Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Szeptember 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 3, 2004 Fejlesztők????!!!! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 3, 2004 Üdv!Dragon: vannak még azért itt, akik tudják sokmindenre a választ. Antail sem mindenre tudja, de ha Sanzee konkrét választ ad, biztosan tudunk neki legalábbis eligazítást adni.byez Link a hozzászóláshoz
Sanzee Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Akkor íme a konkrét kérés: Szeretném megbeszélni a fejlesztőgárdával, hogy mikor két év múlva kimegyek angliába, kiadhassak egy saját szabálykönyvet, mely teljesen összegyűjti a netesw és hivatalos anyagokat ET-rendszerben, az Ut képzettségredszerének egy részét elfogadva. persze megemlékeznék a netes anyagok szerzőiről. Másodsorban szeretném angliában lefordítani a magyarországon megjelent regényeket és kiadatni azokat.Szóval ezen dolgok mikéntjét szeretném megbeszélni az illetékesekkel. Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Húúúúúúú...................Te hol voltál idáig. Terveid vannak azt látom. Remélem sikerül megvalósítanod, mert nagy szó lenne. Ami a Magus háza táján van mostanában, nos nem sok jót jósolok. Sajnálom, hogy így mennek a dolgok. Sok sikert. De, hogy lényegében segítsek, esetleg SAS2000-nek írj talán ő tud segíteni. Remélem nem veszi zokon, hogy ezt írom. Pontosan nem tudom ki-kivel van Magus ügyben, de szerintem SAS a legbiztosabb pont. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Üdvözlet!Egyet biztosra a tudok, az oldalon található anyagok felhasználásához, az anyag szerzője és az én együttes beleegyezésem szükséges.üdv: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Szeptember 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 14, 2004 Sanzee: a nem hivatalos anyagok kiadásáról MrX-el (alias Bogdán Miklós az Inomi kft. jelenlegi tulajdonosa) kell beszélned. Öt asszem csak az I* oldal fórumán lehet elérni, polgáriban nem nagyon...... > Kérdések, pályázatok > Kérdések az írókhoz, fejlesztökhöz ( :arrow: klikk)vagy... >Kiadói fórum > Javaslatok, kérdések, vélemények topicban. Az a gáz, hogy az ottani fórumon nem lehet privit küldeni, szal ha nem akarod, hogy helyböl leharapják a fejed, lehet h jobban jársz, ha simán az info@inomi.hu címre irsz :roll: Link a hozzászóláshoz
SAS2000 Közzétéve: Szeptember 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 14, 2004 Akkor íme a konkrét kérés: Szeretném megbeszélni a fejlesztőgárdával, hogy mikor két év múlva kimegyek angliába, kiadhassak egy saját szabálykönyvet, mely teljesen összegyűjti a netesw és hivatalos anyagokat ET-rendszerben, az Ut képzettségredszerének egy részét elfogadva. persze megemlékeznék a netes anyagok szerzőiről. Másodsorban szeretném angliában lefordítani a magyarországon megjelent regényeket és kiadatni azokat.Szóval ezen dolgok mikéntjét szeretném megbeszélni az illetékesekkel.Nah, hogy ne szaporítsuk túl a szót:Mint írtam a fiatalembernek is, erről akkor érdemes beszélni, amikor már célközelbe ér a dolog, mert két év múlva k tudja mi lesz...Két éve senki nem gondolta volna, hogy a mai helyzet alakul ki azt hiszem, mint jogok mind egyebek terén.SAS Link a hozzászóláshoz
Darrick Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Sziaztok újra fennt vagyok.Lenne egy kérdésem , nem tudja valaki leirni nekem a Kyr fajt?Nagy szükségem van rá. Előre is köszi!!! Link a hozzászóláshoz
Madovick Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Szerintem a kyr, mint faj, nics sehol kidolgozva, de szerintem nem is kell, mert nem különböznek olyan sokban az emberektől. De ha nagyon szükséged van rá szerintem adj neki +1 intelligenciát mondjuk és kész is a kyr. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Tévedsz Madovick, az új AK-ban már mint külön játszható faj szerepel... (szvsz teljesen értelemtlenül, de ezt nem az én tisztem eldönteni :? ) gondolom neked ez kéne Darrick?! :roll: Link a hozzászóláshoz
Madovick Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Játszható lett a kyr??? Ezt azért nem gondoltam volna... Na de hol vannak Yneven kyrek? Azok min. toroni famorok... És játszhatóak? Megáll az ész... Vagy lehet Calowynen is mászkálni? Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2004 nem, ne aggódj...kyrek nem csak a toroni famorok között vannak, hanem pl. erigowban északon... a gazdagabb családok még kyrek... no meg meg vagyon írva, hogy újra eljönnek Ynevre asszem a 14. zászlüháború végén, vagy mikor... szóval vannak még kyrek...és egyébként játszható lett, ja, s nekem igencsak tetszik... kyr-vérú kyr-mozaikmágiát használó varázslót fogok hamarosan kezdeni (még meg kell, h haljon a fejvadászom előtte) Link a hozzászóláshoz
SAS2000 Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Helló-melló!Tévedsz Madovick, az új AK-ban már mint külön játszható faj szerepel... (szvsz teljesen értelemtlenül, de ezt nem az én tisztem eldönteni :? ) gondolom neked ez kéne Darrick?! :roll: At AK-ban lévő faj a Kyr-vérű csupán a Kyr faj elkorcsosult változata, de játszhatóAjánlom megvárni a Toron kiegészítőt, amiben több-tíz oldalon keresztül lesznek írva a Kyr fajhoz tartozó egyedek jellemzői, és szokásai.SAS Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Szeptember 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2004 Egyet kell értsek SASI-val. Ez még egyenlőre korai. Nem tudhatod lesz-e még akkor rpg. egyáltalán. A többi hozzászólással kapcsolatban pedig szerintem ne ezt a fórumot használjátok, mert Antail bácsi fenékbe billent benneteket. Link a hozzászóláshoz
SAS2000 Közzétéve: Szeptember 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2004 Egyet kell értsek SASI-val. Ez még egyenlőre korai. Nem tudhatod lesz-e még akkor rpg. egyáltalán. A többi hozzászólással kapcsolatban pedig szerintem ne ezt a fórumot használjátok, mert Antail bácsi fenékbe billent benneteket.Visszatérve a regényfordításhoz.Mivel tényeg nem tudom milyen szinten nyomod az angolt (biztos nagyon profi), de - mint az uniós szabályzat is írja - szakszöveg fordítását csak anyanyelviRE. Tehát minden bántás nélkül, Shakespeare nem tudott volna annyi magyart tanulni, hogy Arany János nyomába érjen. Persze nem tisztem eldönteni, csak szvszSAS Link a hozzászóláshoz
Areir Közzétéve: Október 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 5, 2004 Üdv mindenkinek! Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan kiegészítőt, amelyben benne van a különbözö pénzek átváltási táblázata. Esetleg internetes oldal is megteszi. Sajnos az ETK-ból csúnyán kihagyták. Pedig nagyon jól jönne most hogy km lettem. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts