Gambit Közzétéve: Október 6, 2004 Közzétéve: Október 6, 2004 Hail Areir! Szerintem a pénznemek kifelyezetten egy olyan "homályos foltja" Ynevnek amit a teljes mértékben a KM belátásra bíztak... :roll: Ami nem is baj, hiszen nem kell minden apróságot szabályokba gyömöszölni, mert csak megköti a mesélö kezét... :? megaztán nincs is sok értelme hosszasan táblázatokat böngészni, mennyi is a pyarroni ezüst sepia átváltása gorviki réz coquatokra... Természetesen ha neked ez szükséges, ám legyen, miért ne.
Jagger Közzétéve: Október 6, 2004 Közzétéve: Október 6, 2004 Oké oké oké...Most hogy felkértek, hogy mesélj nekik. Nemde?Egyébként egyet értek az előttem szólóval. A túl nagy részletesség, a sok apró, információt és "feelinget" nem hordozó dolgok mellékesek.Szerintem olvasd el még egyszer az alapvarázslatokat az ETK-ban ehelyett a pénzes izé helyett. :twisted:
getyusz Közzétéve: December 14, 2004 Közzétéve: December 14, 2004 hali!Tudna segiteni nekem valaki abban, hogy hol tudnék utánna nézni annak, hogy kik a Kráni 13-ak név esetleg faj szerint. Vagy ha valaki tudja fel is sorolhatja. A Sumiban nem találtam részletesen felsorolva öket.Ha valaki esetleg segitene azt megköszönném.elöre is kösz!
Antail Közzétéve: December 14, 2004 Közzétéve: December 14, 2004 1. Shackallor (legelső) 2. Kharakulak (legutolsó) 3. Rayvanur (hozzá kötődik a kráni elfek 14 Háza) 4. Krilehor (hozzá kötődik a két amund nemzetség, akik kivettettek Amhe-Ramun által + ha mondhatjuk, a legszerencsétlenebb a 13 közül, mivel testi valóját 2x is elpusztították már: először Mogorva Chei (híres kardjával, az Eldírrel), másodszor pedig egy kalandozócsapat - állítólag a Pyarroni Szék megbízásából?) 5. Saqqarheddon (hozzá kötődik a Kárhozott Nép - a köztes létben élők -> őt később elpusztítja a Kárhozott Nép királya és a helyére lép (az Első Térítés Korának végét ettől az esztendőtol számítjuk)) 6. Uroyahaas (a nyolcadszülött -> ő az egyedüli, aki a Tizenhármak közül nem tér vissza a Kráni Torony építésében részt venni) 7. Tordrage (egy az idősebb fattyak közül) 8. Gabhurgathol (hatodszülött) 9-13. A többi ötről nem van inó.(A 13-ból 3 végérvényesen és visszavonhatatlanul elpusztult az utolsó fajháborút követő évezredben!)
getyusz Közzétéve: December 14, 2004 Közzétéve: December 14, 2004 köszi az infokat!!! honnan szedted öket? csak nehogy azt mond, hogy olvassam el az összes eddig megjelent MAGUS regény + novellét!! :shock:
Con Salamander Közzétéve: December 14, 2004 Közzétéve: December 14, 2004 Üdv! Summariumban és Geoframiaban azt hiszem olvashatsz róluk. A regényekben kevés szó esik a tizenhármakról egyébiránt. Bye
Manndil Közzétéve: December 21, 2004 Közzétéve: December 21, 2004 Üdv!engem most csak az érdekelne, hogy egy alapból rosz természetű ló mennyi idő után szerez új rossz tulajdonságot, ha wier gazdája állandóan szívogatja?
Con Salamander Közzétéve: December 21, 2004 Közzétéve: December 21, 2004 Üdv!-legközelebb ezt karakterek,fajok,mágiában :wink: - Szerintem az ÉP-vesztés mértékében el lehet tőle venni max. ÉP-ket (ezt te döntsd el, mennyi vesztettnél, aztán ha 3-4 max ÉP-t veszít, akkor már kaphat plusz rossz tulajdonságot. De nem sokáig bírja egyébként a ló, és utálni fogja a gazdáját, otthagyja, felrúgja, ilyesmi. A ló is élőlény! És fene egye meg az állatkínzó Wierjét!Bye
Manndil Közzétéve: December 22, 2004 Közzétéve: December 22, 2004 Üdv! a fene bizony! kösz a segítséget ) majd említem a kmeknek, egyébként én is ilyen meggondolásból vetettem fel.... ha kiderül hogy wier és ő szívogatja , az elfem nagyon nem fogja díjazni...
Areir Közzétéve: Január 5, 2005 Közzétéve: Január 5, 2005 Üdv mindenkinek!Én találkoztam egy relytvényel, melyet nem sikerült megfejtenem. Már több embert megkérdeztem, de eleddig senki sem tudta a megfejtést. Szeretném megkérdezni, hogy valaki boldogul-e vele esetleg?
Con Salamander Közzétéve: Január 6, 2005 Közzétéve: Január 6, 2005 Ahoi!Alex R. Vermin: ork gyilkosok?Jól gondolom?Ott a helyes megoldás a kesztyű volt. (már ha még jól emlékszem, elég rég olvastam)Bye
Areir Közzétéve: Január 6, 2005 Közzétéve: Január 6, 2005 A könyvet eltaláltad, de a kesztyű egy másik relytvény megoldása. Ahogy végiglapoztam a könyvet nem találtam meg ennek a relytvénynek a megoldását.
Madovick Közzétéve: Január 6, 2005 Közzétéve: Január 6, 2005 A 9.-nél nézted? A megoldás: egy Vé betű Levettem a pocról a könyvet, találomra felütöttem és pont ott nyílt ki... Csak ne tudnék ennyire :wink:
Areir Közzétéve: Január 7, 2005 Közzétéve: Január 7, 2005 Kösz Madovick.Ez a válasz olyan egyszerű, hogy soha ki nem találtam volna.
Con Salamander Közzétéve: Január 8, 2005 Közzétéve: Január 8, 2005 Ahoi!http://www.kalandozok.hu/forum/viewtopi ... &start=765Itt van, az időrendben utolsó hozzászólás a témában. Írj bátran!Bye
condorius Közzétéve: Január 15, 2005 Közzétéve: Január 15, 2005 Hát.. Köhömm.. sokhónapos távollét után elérkezettnek véltem az időt - azaz jobban mondva, végre volt egy kis szabadidőm errefele is Gondoltam felnézek chatre.. de nem engedett fel Aztán gondoltam, átszabom kicsit az aláírásomat... nem engedte meg.. azért megmutatom, mert egy gyöngyszem : _____________________________________ "Trzy Pier¶cienie dla królów elfów pod otwartym niebem, Siedem dla w³adców krasnali w ich kamiennych pa³acach, Dziewiêæ dla ¶miertelników, ludzi ¶mierci podleg³ych, Jeden dla W³adcy Ciemno¶ci na czarnym tronie W Krainie Mordor, gdzie zaleg³y cienie, Jeden, by wszystkimi rz±dziæ, Jeden, by wszystkie odnale¼æ, Jeden, by wszystkie zgromadziæ i w ciemno¶ci zwi±zaæ W Krainie Mordor, gdzie zaleg³y cienie."
Con Salamander Közzétéve: Január 15, 2005 Közzétéve: Január 15, 2005 Üdv! Nos, az aláíráshossz sajnos korlátozva van, azzal nem lehet mit tenni. Viszont a chaten meg kellett volna próbálni a CGI klienst is, a másik nem mindig megy, de a CGIvel tudtommal még nem volt komoly probléma. Várunk chaten Bye
Dementor Közzétéve: Január 23, 2005 Közzétéve: Január 23, 2005 Kalandozók és még sokan mások hol van a többi kalandmodul mert én csak ketőt találtam de régebben több volt. És ha tudjátok létszives töltsétek fel ujra ha nics fent valahol az oldalon! Előre köszönöm Dementor :evil: :evil:
Antail Közzétéve: Január 24, 2005 Közzétéve: Január 24, 2005 Üdvözlet!A Kalandmodulok vissza fognak kerülni az oldalra, ez csak idő kérdése, de ígérem, hogy a közeljövőben!Üdv:
Gem Kapocs Közzétéve: Január 24, 2005 Közzétéve: Január 24, 2005 Már csupán évek kérdése igaz Antail?
Sceurpien Közzétéve: Február 4, 2005 Közzétéve: Február 4, 2005 Nem tudná valaki begépelni v. megmondani az MT-s Pszi diszciplínákat?Előre is kössz
Pred Közzétéve: Február 5, 2005 Közzétéve: Február 5, 2005 Üdv!Pyarr:Membrán, Abszolút látás, Szinesztézia, Csettintés, Összpontosítás, Érzék-tisztításSlan: Kitérés, Kiáltás, Kyr: Pszeudó
Sceurpien Közzétéve: Február 5, 2005 Közzétéve: Február 5, 2005 Kössz.És a tulajdonságait is meg tudni?Előre is kösssz...
Pred Közzétéve: Február 5, 2005 Közzétéve: Február 5, 2005 Üdv!Pyarroni: Ypont Med. idő Időtart. Ellenáll.Emlékfelidézés 1 2 kör Spec. M Ébredés - 1 kör Egyszeri MÉrzékélesítés 2/érzék-szerv 2 kör 1 kör MFájdalomcsillapítás 1/Fp 1 kör Végleges AHatodik érzék 5 5 szegm 60 kör -Képességjavítás Spec. 2 kör 6 kör ARoham/megfékezés 1/+2Té 1 szegm 1 támadás ATelekinézis 2/kg 1 szegmens 1 kör -Telepátia Spec 3 kör Spec MTesthőm. növelés/hűtés 1/ 5 0C 6 kör 1 óra MPszi- lökés 1/kg 1 szegmens Egyszeri -Pszi- ostrom Min 1 1 szegmens Egyszeri -Pszi-pajzs, Dinamikus Min 1 30 kör Spec. -Membrán (csak Mf) 10 5 perc Végleges -Csettintés - 1 szegm Egyszeri -Összpontosítás 1/szint 2 szegm 1 kör -Abszolút látás (csak Mf) 8 1 szegmens Végleges -Szinesztézia (csak Mf) Spec. 2 szegmens Egyszeri -Érzék- tisztítás 1/érzékszerv 1 szegmens Végleges -Pszi-pajzs, Statikus Min 1 90 kör Spec. -Slan:Kiáltás5/ tám.1 szegm.egyszeriKitérés2/kör1 szegmens1 kör-Levitáció11 kör1 óra-Pszi-pajzs, StatikusMin 190 körSpec.-TestsúlyváltoztatásSpec.1 kör3 kör-Tetszhalál610 kör1 óra-ZavarásMin. 201 szegmens1 szegmensMA Sárkány ébredéseMin. 13 kör1 támadás-Aranyharang1/ SFÉ1 kör2 kör-Érzékelhetetlenség81 kör6 kör-Halálos ujj3/Ép1 szegmens24 óra-Jelentéktelenség61 szegmens1 kör-Kyr:Asztálszem33 szegmensAzonnaliAAuraérzékelés71 szegmensSpec.A+MEnergiagyűjtésSpec.Spec.--Láthatatlanság észlelése52 szegmens5 kör-Mágikus tekintet41 szegmensSpec.Ake. próbaMentálszem55 szegmensAzonnaliMPszeudó5+ a pszeidó5 szegmensEgyszeri-Transz160 körKorlátlan-Pszi- ostrom11 szegmensSpec.-
Recommended Posts