Vassi Közzétéve: Május 23, 2012 Közzétéve: Május 23, 2012 Ezennel bejelentem, hogy ha van rá jelentkező, akkor a jelentkezővel együtt megcsinálom a fahéj kihívást, és közösen eszközölünk egy kis fahéjt rá Aki nem tudja miről van szó, annak ajánlom figyelmébe: tekerjetek 1:01-hez! tekerjetek 0:28-hoz!
Antail Közzétéve: Május 23, 2012 Közzétéve: Május 23, 2012 Ezennel bejelentem, hogy ha van rá jelentkező, akkor a jelentkezővel együtt megcsinálom a fahéj kihívást, és közösen eszközölünk egy kis fahéjt rá Aki nem tudja miről van szó, annak ajánlom figyelmébe: tekerjetek 1:01-hez! tekerjetek 0:28-hoz! Ettől meg lehet halni, szóval Nyt ennek csak a módosított verzióját csinálhatod meg. Amikoris a Szent Állat a tölcsérhez nyúl és a kimeneted bemenetté konvertálja.
Vassi Közzétéve: Május 23, 2012 Szerző Közzétéve: Május 23, 2012 Elárultál Viszont honnan veszed hogy bele lehet halni? Legalábbis eddig senki se halt bele.
Vassi Közzétéve: Május 23, 2012 Szerző Közzétéve: Május 23, 2012 Mellesleg nem kell lenyelni, csak kicsit összenyálazni, forgatni kavargatni a szádba, a nyelveddel kényeztetni a fahéjat
Vassi Közzétéve: Május 29, 2012 Szerző Közzétéve: Május 29, 2012 A rend kedvéért belinkelem a videót amit az eredeti kommentbe szántam: itt tekerjetek 0:28hoz!NEM ADOM FEL, VÁROM A JELENTKEZÕKET
Ulmi Közzétéve: Május 29, 2012 Közzétéve: Május 29, 2012 Szerintem te nem vagy százas majd te megcsinálod, mi meg felvesszük, és jót nevetünk
Vassi Közzétéve: Május 31, 2012 Szerző Közzétéve: Május 31, 2012 Remek! Mivel Mr Baldwin mellett még Antail és Ulmi is megszólalt, ezt az ő nevezésüknek veszem, tehát 4en vagyunk már
Antail Közzétéve: Szeptember 12, 2012 Közzétéve: Szeptember 12, 2012 [ATTACH=CONFIG]54[/ATTACH]Vassi, megcsináltad végül titokban?
TAO Közzétéve: Szeptember 12, 2012 Közzétéve: Szeptember 12, 2012 TT-re felírnám a csapatversenyek közé egy számnak.
Venes Közzétéve: Szeptember 12, 2012 Közzétéve: Szeptember 12, 2012 Neeem, akarok hallani TT-ről, mert elég esélyes, hogy nem veszek részt. Vagy megint napos csibe leszek, vagy még az se. Igazságtalan az élet, a világ, utálok mindenkit, és mert csak. Még ezt a fahéjas kihívást is teljesíteném, ha mehetnék. Tudom mindegy, hogy ott leszek-e vagy sem, de azért egy "ujjkeresztbetételt" várnék mindenkitől, hogy mehessek. De az ötöslottó nyerőszámokat is szívesen várom mailben.
Daru Közzétéve: Szeptember 13, 2012 Közzétéve: Szeptember 13, 2012 [kocka0] [kocka1] [kocka2] [kocka3] [kocka4] ...ja! E-mailbe! Pffff... bocsi! Izé! Inkább azt a sok fahéjat tegyük tejbegrízre, vagy almás pitébe, palacsintába, stb.
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 13, 2012 Közzétéve: Szeptember 13, 2012 k90-nel próbálkozz esetleg...
Felon Közzétéve: Szeptember 13, 2012 Közzétéve: Szeptember 13, 2012 Neeem, akarok hallani TT-ről, mert elég esélyes, hogy nem veszek részt. Vagy megint napos csibe leszek, vagy még az se. Igazságtalan az élet, a világ, utálok mindenkit, és mert csak. Még ha offolok is.. MIVAN?!?
Daru Közzétéve: Szeptember 13, 2012 Közzétéve: Szeptember 13, 2012 OFF on k90-nel próbálkozz esetleg... Tervezett irónia volt. Pontosan tudatában voltam, hogy 90-nél úgy sem dob nagyobbat. Így legyen lottó ötösöm! OFF off
Venes Közzétéve: Szeptember 13, 2012 Közzétéve: Szeptember 13, 2012 Még ha offolok is.. MIVAN?!? Off, bocsi. De már úgyis mindegy... Ugye 27-30-ig van TT. 28 és 29 péntek és szombat. Én meg fixes vagyok, minden pénteken és szombaton dolgozom, kivéve szabi idején, de az 4 hét az évben és decemberben nem lehet szabit kivenni. Vagyis eddig nem lehetett. És ha úgy lesz, ahogy eddig szeptemberben mindig - vagyis szombaton este fél10-10fele végzek -, akkor még az uccsó napos leutazásom is kérdéses...
Recommended Posts