Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Cinnamon Challenge - Fahéj Kihívás


Recommended Posts

Ezennel bejelentem, hogy ha van rá jelentkező, akkor a jelentkezővel együtt megcsinálom a fahéj kihívást, és közösen eszközölünk egy kis fahéjt rá :) Aki nem tudja miről van szó, annak ajánlom figyelmébe:

tekerjetek 1:01-hez!

tekerjetek 0:28-hoz!

Ettől meg lehet halni, szóval Nyt ennek csak a módosított verzióját csinálhatod meg. Amikoris a Szent Állat a tölcsérhez nyúl és a kimeneted bemenetté konvertálja. :twisted:

Link a hozzászóláshoz

Neeem, akarok hallani TT-ről, mert elég esélyes, hogy nem veszek részt. Vagy megint napos csibe leszek, vagy még az se. :(

Igazságtalan az élet, a világ, utálok mindenkit, és mert csak.

Még ezt a fahéjas kihívást is teljesíteném, ha mehetnék. Tudom mindegy, hogy ott leszek-e vagy sem, de azért egy "ujjkeresztbetételt" várnék mindenkitől, hogy mehessek. De az ötöslottó nyerőszámokat is szívesen várom mailben. :)

Link a hozzászóláshoz
Még ha offolok is.. MIVAN?!?

Off, bocsi. :) De már úgyis mindegy...

Ugye 27-30-ig van TT. 28 és 29 péntek és szombat. Én meg fixes vagyok, minden pénteken és szombaton dolgozom, kivéve szabi idején, de az 4 hét az évben és decemberben nem lehet szabit kivenni. Vagyis eddig nem lehetett.

És ha úgy lesz, ahogy eddig szeptemberben mindig - vagyis szombaton este fél10-10fele végzek -, akkor még az uccsó napos leutazásom is kérdéses...

Link a hozzászóláshoz
×
×
  • Új...