Sir Thomas Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 Ha valamilyen különleges csillagállás eredményeképpen mégis eljutnék a táborba, akkor az lenne a kérdésem, hogy mivel készüljek? Ide jöhet bármilyen ötlet, szerepjáték, film (mint potenciális rpg alap), kamara larp vagy bármi, ami eszetekbe jut. Van 1-2 dolog, ami tarsolyban van már egy ideje (vagy épp teljesen új, de kivitelezhető), de ezeket csak ötletadónak szánom: - Alien sorozat (megvan az eredeti szabályrendszer, amit már jó rég bevontak, de nem feltétlenül ragaszkodnék a túlbonyolított rendszeréhez, hanem az alapján alkotnánk valami játszhatóbbat, ami ellenben valszeg nem hasonlítana a Geriék féle SW alapokon nyugvó rendszeréhez) - Warhammer Fantasy 3ed (megvan a teljes box, de egy tesztmesénk volt összesen az elmúlt 3 évben) - Tűz és Jég Dala (Trónok harca rpg) (friss szerzemény, nem volna rossz kipróbálni) - Battlestar Galactica (tavalyi szerzemény, nem volna rossz kipróbálni) - Codex (csak mert letöltöttem a könyveket, elfogott a nosztalgia + érdekes volna látni a magushoz szokott játékosok meglepetését erre a magus rendszer továbbfejlesztésre) Na meg persze az is kérdés, hogy összejön-e 4 versenyző... Nos? Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 Hű Most megdöbbentem. Szerintem a 4 emberrel nem lesz gond.. Játék tekintetében az Alien és a Trónok harcás jöhetne nálam szóba (mert az tuti, hogy én nem maradhatok le ), a Warhammer Fantasyt a tesztcsoportban való részvételen nyugvó tapasztalatok alapján ignorálnám Link a hozzászóláshoz
Tyrion Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 A trónok harca engem is érdekel. Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 Újdonságra nyitott, lelkes jelentkező vagyok. Mindenféle tapasztalat nélkül és mérsékelt világismeretekkel. Link a hozzászóláshoz
Fenix Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 Szívesen kipróbálnék valami újat a MAGUS mellett. MZ/X Jel kez! Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 ALIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 Nekem mind1 mit csinálsz csak gyere és számíthatsz rám Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 /me jelentkezik játékra - vagy azt nem itt kell?? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2012 Üdv!Most végre én is játszanék, ha lehet, trónok harcát, de bármire kapható vagyok!CS Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Június 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2012 Énisénisénisénisénisénisénisénis Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2012 Én is benne lennék, ha marad hely. Ha 4-én este lesz, akkor nekem kilőve, mert másnap kora reggel fél napra lelépek táborból, hogy átessek a 2. felvételi vizsgámon. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Június 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2012 nekem is tetszene egy Trónok harca, de bejönne a Battlestar Galactica, milyen lehet cylon-ként bujkálni???? Ha sok lesz a jelentkező, szívesen átadom helyem annak aki még nem volt ST-s mesélésen... majd beülök hallgatózni! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 8, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 8, 2012 Köszi a visszajelzéseket, jelentkezőkben akkor tényleg nem lesz hiány. A trónok harca arat úgy látom, akkor ki kell találjak valami unalmasat, amivel elijesztem a népet Ehhez viszont akkor fogok majd ide kiegelni, megálmodom, hogyan tudjuk előkészíteni itt a fórumon. Visszabújok a barlangomba gondolkodni... Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Június 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2012 +1 Ha már szerepjáték tábor akkor jelentkezek szerepjátszani Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Június 10, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2012 +0.9 (én nem érek egy egészet) Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 14, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 14, 2012 Tekintve, hogy végül mesélő leszek a táborban, a jelenlétem biztos. Más kérdés, hogy lesz-e erőm még esténként mesélni/játszani.Ha belefér (az erőmbe), akor egy rövid Trónok harca, illetve Alien kaland várható.Az alienhez majd összerakok valami támpontot a rendszer szintjén, a trónok harca karikat meg valszeg a helyszínen rakjuk össze excelben. Na de erre alszom még 1-et.Egyébként köszönöm az irgalmatlan mennyiségű játékos jelentkezést, nem tudom, hogy fogjuk kisorsolni, hogy kik férnek be. A trónok harcára max 5 fő, az alienre esetleg 6 fő is befér. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 14, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2012 Mivel én az elmúlt évek során nagyon el voltam kényeztetve ezügyben, és amúgy is, ezért úgy döntöttem, hogy átadom a helyem azok számára, akik még nem - vagy nem eleget (bár azt én se, de hát.. ) - kaptak ebből a jóságból. Kérlek a szentté avatásom kérvényét mielőbb juttassátok el az illetékes szervekhez. No, viccen kívül, biztosan jó szórakozás ígérkezik, ezúttal megelégszem a kispaddal, ha olyan időben lesz, hogy képes leszek legalább hallgatni Ja és még annyit, hogy emlékszel Tom mit ígértél a Cantinás talin, ha eljövök ebbe a táborba? Így valósulnak meg az elejtett ígéretek Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 15, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 15, 2012 Ja és még annyit, hogy emlékszel Tom mit ígértél a Cantinás talin, ha eljövök ebbe a táborba? Így valósulnak meg az elejtett ígéretek hmmm... biztosan emlékeznem kellene, de képtelen vagyok Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 15, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2012 Na, most ha azt mondom, h majd megbeszéljük személyesen, akkor megint rámsütik, hogy figyelemfelkeltéses ingerenciám vagyon.. Ha meg leírom, akkor off. Pedig csak néma közjátéknak szántam. A cantinában azt mondtam, hogy nem jövök táborba, és te azzal próbáltál meg rám hatni viccesen, hogy megígérted, ha eljövök, akkor te is a teljes táborban ottleszel. És lőn, nem csak egy napra jössz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts