Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

ST (esti) mese?


Recommended Posts

Ha valamilyen különleges csillagállás eredményeképpen mégis eljutnék a táborba, akkor az lenne a kérdésem, hogy mivel készüljek?

Ide jöhet bármilyen ötlet, szerepjáték, film (mint potenciális rpg alap), kamara larp vagy bármi, ami eszetekbe jut.

Van 1-2 dolog, ami tarsolyban van már egy ideje (vagy épp teljesen új, de kivitelezhető), de ezeket csak ötletadónak szánom:

- Alien sorozat

(megvan az eredeti szabályrendszer, amit már jó rég bevontak, de nem feltétlenül ragaszkodnék a túlbonyolított rendszeréhez, hanem az alapján alkotnánk valami játszhatóbbat, ami ellenben valszeg nem hasonlítana a Geriék féle SW alapokon nyugvó rendszeréhez)

- Warhammer Fantasy 3ed

(megvan a teljes box, de egy tesztmesénk volt összesen az elmúlt 3 évben)

- Tűz és Jég Dala (Trónok harca rpg)

(friss szerzemény, nem volna rossz kipróbálni)

- Battlestar Galactica

(tavalyi szerzemény, nem volna rossz kipróbálni)

- Codex

(csak mert letöltöttem a könyveket, elfogott a nosztalgia + érdekes volna látni a magushoz szokott játékosok meglepetését erre a magus rendszer továbbfejlesztésre)

Na meg persze az is kérdés, hogy összejön-e 4 versenyző... Nos? ;)

Link a hozzászóláshoz

ALIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link a hozzászóláshoz

Tekintve, hogy végül mesélő leszek a táborban, a jelenlétem biztos. Más kérdés, hogy lesz-e erőm még esténként mesélni/játszani.

Ha belefér (az erőmbe), akor egy rövid Trónok harca, illetve Alien kaland várható.

Az alienhez majd összerakok valami támpontot a rendszer szintjén, a trónok harca karikat meg valszeg a helyszínen rakjuk össze excelben. Na de erre alszom még 1-et.

Egyébként köszönöm az irgalmatlan mennyiségű játékos jelentkezést, nem tudom, hogy fogjuk kisorsolni, hogy kik férnek be. A trónok harcára max 5 fő, az alienre esetleg 6 fő is befér.

Link a hozzászóláshoz

Mivel én az elmúlt évek során nagyon el voltam kényeztetve ezügyben, és amúgy is, ezért úgy döntöttem, hogy átadom a helyem azok számára, akik még nem - vagy nem eleget (bár azt én se, de hát.. :) ) - kaptak ebből a jóságból.

Kérlek a szentté avatásom kérvényét mielőbb juttassátok el az illetékes szervekhez. :)

No, viccen kívül, biztosan jó szórakozás ígérkezik, ezúttal megelégszem a kispaddal, ha olyan időben lesz, hogy képes leszek legalább hallgatni :)

Ja és még annyit, hogy emlékszel Tom mit ígértél a Cantinás talin, ha eljövök ebbe a táborba? :) Így valósulnak meg az elejtett ígéretek ;)

Link a hozzászóláshoz

Na, most ha azt mondom, h majd megbeszéljük személyesen, akkor megint rámsütik, hogy figyelemfelkeltéses ingerenciám vagyon.. Ha meg leírom, akkor off. :) Pedig csak néma közjátéknak szántam.

A cantinában azt mondtam, hogy nem jövök táborba, és te azzal próbáltál meg rám hatni viccesen, hogy megígérted, ha eljövök, akkor te is a teljes táborban ottleszel. :) És lőn, nem csak egy napra jössz :):pajti:

Link a hozzászóláshoz
×
×
  • Új...