Antail Közzétéve: Június 27, 2012 Közzétéve: Június 27, 2012 Akinél van szabad hely, vagy kocsit keres az jelölje meg honnan hová, hátha megoldható kocsizással is az utazása!üdv. Z
Daru Közzétéve: Június 27, 2012 Közzétéve: Június 27, 2012 Szívesen veszek üzemanyag-költségrészvényeket, ha valakinél lenne szabad hely a kocsiban nekem és a cuccomnak (Utazó táska, sátor, hálózsák). Tapolca-Budapest-Selyp viszonylatban. Az is frankó ha Budapest-Selyp útvonalon szállít le valaki.Visszafelé nem kell fuvar, mert másfelé vándorolok tovább.Köszi!
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 27, 2012 Közzétéve: Június 27, 2012 BP felé megyek ott Wolfyt szedem fel csak még nem tudom merre, beférsz.
Daru Közzétéve: Június 27, 2012 Közzétéve: Június 27, 2012 BP felé megyek ott Wolfyt szedem fel csak még nem tudom merre, beférsz. Ó penge! Privátba átdobod a telefonszámodat, akkor felhívlak, és megdumáljuk.
Sir Thomas Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 Hozzávetőlegesen szerda este megyek le a táborba. Ha esetleg valaki nem a reggeli csapattal megy és hely kéne neki, az jelentkezhet.A felvétel helye Budapest, Õrs vezér tere lehet például.
Glongi Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 Tiszaroff - Tiszasüly - Jászkisér - Jászapáti - Jászjákóhalma - Jászberény - Pusztamonostor - Hatvan - Selyp útvonalon ha van valaki, én kocsival megyek... Valamikor délelőtt. Priviben küldj telefonszámot és nevet!
Dekker Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 BP-ről (nyugati pályaudvar) valaki el tud engem fuvarozni? (Legkorábbi érkezésem: ~10 óra).
Lord Nova Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 Szombathely környékéről indul valaki? Esetleg bárhonnan Vas megyéből? Szívesen beszállok a benzinpénzbe meg egyéb költségekbe, ha valaki el tud vinni autóval, és nem kell meglehetősen sok cuccommal (utazótáska, hálózsák, live felszerelés...) több átszállásos vonattúrát tennem.
Antail Közzétéve: Június 28, 2012 Szerző Közzétéve: Június 28, 2012 Live felszerelés? Egy sima másfélkezes kard bőven elég.
Lord Nova Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 Live felszerelés? Egy sima másfélkezes kard bőven elég. Az a baj, hogy az speciel pont nincs... Van egy harci pörölyöm, két rövid kardom, egy késem, meg egy közepes pajzsom. Ebből a közepes pajzsot a legmacerásabb szállítani, de jól jön az a +35 VÉ... (már ha engedik használni)
Antail Közzétéve: Június 28, 2012 Szerző Közzétéve: Június 28, 2012 Leellenőrizted, hogy megfelelnek-e az Ostromjáték szabályainak?
Sir Thomas Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 A pajzs 1200 cm2 alatt kell legyen. Ez standar szinten 30x40 cm téglatestnek, vagy kb 38cm átmérőjű körnek felel meg.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 Dekker még te is beférsz ha nem tévedek el Wolfival aki valami Árpád híd melleti fogadóban száll meg. Oszt onnan írány a 3-as főút. Zenét hozzatok ha akartok mást is hallgatni az MW3-on kívül.
nekdolan Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 Én Egerből megyek. Ha valaki felvesz megköszönöm és beszállok benzinpénzel.
Dekker Közzétéve: Június 28, 2012 Közzétéve: Június 28, 2012 Dekker még te is beférsz ha nem tévedek el Wolfival aki valami Árpád híd melleti fogadóban száll meg. Oszt onnan írány a 3-as főút. Zenét hozzatok ha akartok mást is hallgatni az MW3-on kívül. Köszönöm szépen, Wolfyval már úgyis autóztam eleget. Azt hiszem kicsit szűkös volt, de szerencsére nem volt sok a kanyar. Mikor, hol, és merre járjak, hogy találkozzunk?
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 29, 2012 Közzétéve: Június 29, 2012 Dekker valahová a Ramada Plaza-hoz kellene eljutnod az Árpád fejedelem útjára 10-körül. Onnan megyünk Daruká-ért a Keletihez ha így jó az említett embereknek. (esetleg még a Délinél fel tudok szedni valakit a 2 ember közül)
Recommended Posts