Antail Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 Időszakos ágyneműhiány lépett fel a nagy melegre való tekintettel, ez annyit tesz, hogy lepedő van mindenkinek, de takaró és párna nincs 10 embernek. Ezt okosba meg kell oldanunk magunk között. Ez a hozzászólás nem vonatkozik a sátrasokra -saját felszerelés- és azokra akikkel már beszéltem róla. Az alábbi embereken felül további 0 önkéntesre lenne szükségem aki hoz magával takarót/hálózsákot. Ceripapa CS Felon Glongi Jadis MagyarGergely MoonShadow_Raven Ramirez Scylla Sneer Suttogó Ulmi Venes Van aki amúgy is a saját hálózsákját/takaróját szokta használni, ezért is kérdezem itt. Itt jelezzétek a témában és frissítem a listát. A takaró árának visszaszámítását táborban megtesszük! Köszönöm a közreműködést! Z Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 /me jelentkezik...+1hja... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 Jajj de aranyosak vagytok. Én csak szimplán finnyás vagyok és gombfóbiás. Mások meg milyen rendesek... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 2, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 /me jelentkezik...+1 Köszi! Te abba a kategóriába esel akikkel már beszéltem róla, mégha tranzitívan is. Már csak 4 hely! Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 Én is vállalom. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 2, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 Én is vállalom. Köszönöm! Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 én szintén saját hálozsákos megoldás..... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 2, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 én szintén saját hálozsákos megoldás..... Köszönöm! Már csak 2 kukacolóra van szükség! Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 közben beszéltem tesómmal, ö szintén hálózsákos lesz. Link a hozzászóláshoz
Glongi Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 Ilyen melegben takaró?!Ha lepedőt kapunk, hát viszek magamnak "takarót". Meg párnát is, ha kell.Szóval +1 Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 Én is viszek hálózsákot Meg a birkámat is (nem akarjátok tudni:D) Link a hozzászóláshoz
Ulmi Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 viszek párnát én is. takaró meg úgyse kell, meleg van. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Július 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2012 Saját hálózsák lesz .Nem kell ágynemü. Szóval jelentkezem. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 3, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 3, 2012 Szuper! Köszönöm, ezzel bőven fölélőttünk az ágyneműhiánynak, így biztos mindenkinek jut! Köszönöm nektek a gyors reakciót és a probléma orvoslását! Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Július 3, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2012 Bár látom a probléma megoldódott, pót-takarótlannak jelentkezem én is, mert hálózsákos bilbó vagyok. ahogy szokták mondani az ördög nem alszik... de akkor nem is kell neki takaró... Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Július 3, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2012 háááát látom, hogy betelt minden hely, de én is meghoztam volna az áldozatot! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 3, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 3, 2012 háááát látom, hogy betelt minden hely, de én is meghoztam volna az áldozatot! Ha már ágyneműt nem is, de egy hosszú hosszabítót tudsz hozni? Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Július 3, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2012 háááát látom, hogy betelt minden hely, de én is meghoztam volna az áldozatot! Ha már ágyneműt nem is, de egy hosszú hosszabítót tudsz hozni? tudok! kinek kell? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 3, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 3, 2012 Majd az étkezőbe kell valahogy bevezetnünk az áramot. Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: Július 3, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2012 oké hát ez nem tom elég hosszú lesz-e nektek de van rajta 6 nuni! Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Július 3, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2012 Szerintem mind a hatra lesz jelentkezô. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts