Vassi Közzétéve: Július 17, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 17, 2012 első NYT volt majd minden KONDA tag részéről, örülök is, hogy nem csúsztunk le az ideiről, hiszen a 10. az minden szempontból 10.! Nem beszélve arról hogy részesei lehettünk Hulla 102 oldalas modul szörnyetegének Az első naptól az utolsóig mindig volt valami jó action (Trónok harca dalolástól kezdve a Tábor vs TAO négyesfekvőn át az uccsó focimeccsig Nagyon szépen köszönöm neked Dekker, hogy elszórakoztattál minket! Tetszett, hogy illeszkedtél a stílusunkhoz, ahogy előadtad az NJK-kat meg ahogy megteremtetted körülöttünk a világot! És amúgy minden KM-et megilleti a köszönet a csapatok részéről, hogy felkészültek erre a modulra. Hulla neked mondtam is és még egyszer elmondom, hogy minden tiszteletem a modullal kapcsolatban! Bár csak lett volna 2-3x annyi időnk MG te meg arra az egy ciklusra baromi jó kis storyt és hangulatot teremtettél, naggggyon élveztem! Még azok a rohadék rókák is tetszettek Ha TT-n mesélsz külön akkor MÉG MOST írd fel a nevem, nehogy lemaradjak a jelentkezésről! Különben gondok lesznek! Ja és a szakmai beszélgetés folytatódik! Külön öröm volt az is, hogy az egy ciklusos kalandban egy nagyon vagány varázslónő, egy nagyon k*cs*g bárd és 2 nagyon barbár barbár vett részt, köszi gyerekek! Biztos kihagytam még említésre méltó dolgokat és embereket, ők kérem ne haragudjanak meg ezért! Viszont a legnagyobb köszönet a csapatomat illeti, akik.........elviseltek. Név szerint Fülöp, Jadis, Tyrion és Zsoldi! Puszcsi! Tisztelet és köszönet továbbá Antailnak, aki afféle gerince a magyar MAGUS életnek, és azoknak is akik az elmúlt években részt vettek az NYT-k és TT-k szervezésében! Tisztelet és köszönet illeti Felont is, aki megállás nélkül készíti az ajándéktárgyakat! Vagány dolog Fenix neked meg köszönöm a munchkin versenyt! Találkozunk a TT-n! Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Július 18, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2012 Mivel az előttem szólók már mind elhasználták a legjobb jelzőket, ezért nem is ragozom tovább - remek tábor volt, köszönöm mindenkinek! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Július 18, 2012 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2012 Kezdem én is a köszöngetést: Dekkernek és Darunak a várakozást, és azt hogy nem unatkoztam Oda és vissza egy ..... tollából. Köszönöm TAO-nak a célbadobálást (jelzem még volt benne) Köszönöm a Fa®lkának a jó poénokat a sörözös éjszakákat és a jó beszélgetéseket. Köszönöm a csapatomnak hogy JÁTSZOTTAK és ezt nagyon élveztem Köszönöm a KM (SirTom)-nek hogy mesélt, így tette élvezetessé a játékot, Most a sajnálkozás jön: Sajnálom hogy nem sikerült Suttogóra elsőre felrajzolni a megrendelt tetkókat Sajnálom hogy Felonnak orvtámadókat kellett felbérelnie Sajnálom hogy nem jutottam egy plusz játék közelébe sem Sajnálom hogy majd minden sportból kimaradtam (me ugye az első napon ledobta egy delikvens a sörös dobozom és e miatt azért sportoltam) Sajnálom hogy a 4-ik ciklus olyan lett amilyen (sajnos nagyon nem illet a modulba) És most a lezárás: Örültem hogy olyanokkal tölthettem az időmet (és itt mindenkire gondolok azokra is akik nem bírtak vagy akik azt sem tudják ki a fene az a Crowstone) akiket bírok és kedvelek, mert van hasonló érdeklődésünk. Na ennyi remélem mindenki kitüntetve érzi magát. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts