Con Salamander Közzétéve: Augusztus 7, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 7, 2012 Üdv!Előzetesen a Téli Táborról:- Kiírás szeptemberben- Helyszín valószínűleg Vinye- Időpont: Dec 27-30Többen jeleztétek, hogy szeretnétek a X. Téli Tábor versenymodulját megírni, ezért kérném azokat, akik így tettek, és még mindig így gondolják, hogy keressenek meg e-mailben 2012. 08. 14. 23:59:59ig. Amennyiben több ígéretes jelentkező is akad, pályázatot fogunk kiírni a modulírásra.KöszönömCS Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Augusztus 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 9, 2012 Lehet tudni ki az aki tervezi? Esetleg jelezné itt is, hisz ez érdekes lehet! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Augusztus 9, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Augusztus 9, 2012 Nyári Táborban hallottam MagyarGergely és Daru szájából hasonlókat, egyelőre Crowstone jelentkezett nálam. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Augusztus 9, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 9, 2012 Üdv!Daruval valóban van egy közös tervünk. Jelenleg folyik a "szinopszis" összeállítása. (90%) Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Augusztus 10, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 10, 2012 Igen, 14-ig elküldjük az anyagot. Bízunk benne, hogy tetszeni fog. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Augusztus 10, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Augusztus 10, 2012 Üdv!15.-én kiírást rakok majd ki, szóval akkor kezdjetek bele az anyagba, addig csak ötlet legyen!CS Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Augusztus 10, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 10, 2012 OKS, várok 15-ikéig. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Üdv!Mivel csak ez a két jelentkező akad (MG & Daru illetve Crowstone), a kiírást csak itt, fórumon teszem meg. MG-éktől beérkezett már egy anyag, ami nagyjából korrekt, azon nem sokat kell javítani, Crowstonetól még nem kaptam anyagot, csak az alapkoncepciót.Úgy emlékeztem egyébként, hogy többen is mondták, hogy szívesen írnának, de végül ennyien maradtak.Azt szeretném kérni, hogy az alábbiak szerinti modul-tervezetet küldjetek:1. oldal - a modul ötlete, háttere, megvalósítási terve2. oldal - a modul beosztása 4 ciklusra, ezen felül játéktechnikai információk3. oldal - példahelyszínek, fontos NJK-k, egy közepesen fontos helyszín vagy NJK pedig legyen kidolgozva.Az anyagokat 3 bíró fogja pontozni: Antail, Suttogó és jómagam.A határidő augusztus 31. 23:59:59Sziasztok! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Augusztus 16, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 16, 2012 (szerkesztve) Amint lesz időm küldöm a pályamunkát.Na elküldtem valami pályázatféleséget, de ez csak tervezet a modult még ki kell dolgozni. Szerkesztve ekkor: Augusztus 23, 2012 , Crowstone által Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2012 Várakozó üzemmód van, vagy mindenki a nyarat heveri ki. Én ez alatt az idő alatt kidolgoztam a modult. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 8, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2012 Magyar Gergely hazavédő elfoglaltságai végett holnap estére ér be a mi anyagunk. A türelmet és megértést nagy örömmel fogadjuk. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 15, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2012 Üdvözletem!A pályázatot végül Daru & MagyarGergely munkája nyerte, mert úgy gondoljuk, tematikájában jobban illene a Téli Táborhoz, klasszikus, "régi modul" érzésünket keltette olvasás közben, a feltételeket, amikkel megírhatják a modult már közöltük Daruval. Azonban biztos vagyok benne, hogy Crowstone munkája sem megy veszendőbe, sőt, azt is elképzelhetőnek tartjuk, hogy Daruék munkájában is közreműködhetne.Minden jót kíván a zsűri:AntailCon SalamanderSuttogó Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Szeptember 15, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2012 Gratula és várjuk a részleteket! Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 16, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2012 Köszi! Dolgozunk az ügyön gőzerővel. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 20, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2012 (szerkesztve) Jobb is így úgysem tudnék ott lenni a táborban. Félreértés ne essék, munka és iskolai elfoglaltságok miatt. Szerkesztve ekkor: Szeptember 20, 2012 , Crowstone által Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 20, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2012 Üdvözletem!A kapcsolatfelvétel megtörtént a helyszínnel, várom a válaszukat. Amennyiben idén is kapunk helyet Vinyén, a kiírás már jövő héten kikerül! A tavalyi kisebb mértékű érdeklődésre való tekintettel (és mivel túl kis létszám esetén a tábort nem tudjuk megtartani) a jelentkezést már most megnyitom, tehát:Kérnék mindenkit, aki szeretne részt venni a Téli Táborban, hogy az e-mailcímemre (consalamander girnyó kalandozók pont hu) küldjön egy e-mailt nicknevével és polgári nevével.A tábort 25 fő (5 csapat + KM-ek) alatt nem tudjuk megtartani!Kérdések jöhetnek a fórumban és emailben is.Minden jót! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 24, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2012 (szerkesztve) Eddig 20 fő jelezte részvételi szándékát. Szerkesztve ekkor: Szeptember 28, 2012 , Con Salamander által Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 30, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2012 Üdv!Mozgósítsátok az ismerősöket, még minimum öt fő jelentkezésére van szükség! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Szeptember 30, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2012 Én is mennék. De erre elég kicsi az esély. Még mindig várom az ötös lottó nyerőszámait, vagy nagyobb összeget egy kedves névtelen felajánlótól, hogy ne kelljen dolgoznom a következő 2 évben pénteken és szombaton. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 30, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2012 Nem tudod elcserélni valakivel? Vagy szabit kivenni? Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Október 1, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2012 Nem tudod elcserélni valakivel? Vagy szabit kivenni? Fixes péntek-szombatos vagyok és a két teljes nap idén pont erre a két napra esik. Decemberben nálunk nem lehet szabit kivenni, a Karácsony, Mikulás, Szilveszter triumvirátus miatt. Mivel kb. 1-2 héttel hamarabb kerül ki a mappába, hogy hogyan fogok dolgozni - ők döntik el - és akkor meg már nem lehet cserélni se. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Október 3, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 3, 2012 (szerkesztve) Üdv!23 főnél tartunk, már csak két ember kell. Szerkesztve ekkor: Október 5, 2012 , Con Salamander által Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Október 5, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 5, 2012 Üdv!Egyetlen jelentkezőre van szükségünk a 25 fős limit eléréséhez! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Október 11, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 11, 2012 Üdv!Elértük a limitet, a kiírás várhatóan holnapra elkészül! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Október 11, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2012 Felon örül Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés