Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Tanévkezdés - 2012

Recommended Posts

Közzétéve:

Én járok. Általános iskolába. Sajna arrafelé nem nagyon hallottam róla, hogy játszanának. De a fiam majd biztosan szól, ha ráakad valamire! Addigis, reggel miután bekísértem a kapun, jövök is haza. Nincs miért maradnom! :-P

Közzétéve:

Én reggeltől estig bent vagyok H-CS, Pénteken is csak délután szabadulok, szóval nekem nehéz lesz összehozni, hogy legyen időm az oldalra is, de amit igazán akar az ember, az sikerül. Játékra pedig elkezdtünk szerveződni nemrég, 2-3 hetente össze fog jönni egy party, ha minden igaz.

Közzétéve:

Már csak olyan órám van, amit én tartok. :) Ma meg is volt az első, mégpedig az egyetemi szintű matematika kategóriában.

Saját tanulmányokat pedig nekem kell beosztani, van egy szigorlat és az államvizsga.

Ideje pedig mindig arra van az embernek, amire akarja, így van ez a játékkal is. ;)

Közzétéve:

Minden évben új tanévet kezdek. :) ... Amíg élsz, tanulsz. ;)

Régen mi nagyon jól összeegyeztettük a játékot a tanulással: Sokat játszottunk, keveset tanultunk. Jelzem, hosszútávon ez a kombó nem kifizetődő. :D

Közzétéve:

Csak angolra, de azért stílusosan ma volt egy óra .A péntekit le is mondtam (helyettesítek melóban).Egy hétre egy óra bôven elég nem? A végén még túlképzem magam. :) Játekra inkábbb az egyéb teendôk miatt nincs idô.Bár vasárnap a házifeladatok maitt nem tudtam menni koncertre. Nem jó ez így!:nono:

évkezdô buli . Gondolom 2013 január 1 majd csak megyek valahova azért. ;)

Közzétéve:

Nekem is suli. Csak 10-re vagy 12-re kell bemennem, de cserébe kétszer is este 8-ig bent vagyok. :S Inkább szeretek reggel 8-ra járni, s gyorsan letudni a napot, úgy a jó. :)

Sajnos nem jött össze minden tökéletesen, pénteken is van órám. Ha el tudom kérni magam, vagy nem kötelező, nem lesz gond, de én minden pénteken és szombaton dolgozom, így ha nem adnak más lehetőséget... Akkor szívás lesz no. :)

10 kollokvium, 2 gyakjegy. Jóóó lesz. :)

Plusz megyek vissza projektkoordinátornak a régi elte-s szervezetbe, meg nyelvtanulás, csak úgy kötelező hobbiként (japán, spanyol).

Minden - vagy a lehető legtöbb - kedden megyek klubestre, vasárnaponként pedig egy másik rendezvényre, mindkettő a szakdolgozatom miatt fontos.

Most úgy érzem, hogy semmire se lesz időm, szerencsére gondolkodni se. Lehet ez így még jó is lesz.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...