Syrand Caldern Közzétéve: Szeptember 29, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2012 Lassan hűvösbe fordul az idő, biztosan sokaknak jól esne ilyenkor egy csésze forró tea. Vagy kettő. Mr. Scruff szerint egy baráti beszélgetés mellett elfogyasztott remek tea a legjobb definíciója egy kiváló estének. És milyen igaza van! Egy teázás valamikor? Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Szeptember 29, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2012 Igen, igen, igen. Én, én, én. Kivételesen nekem mind az október 6-ai, mind pedig a 13-ai szombat jó. Mert ha jól gondolom, hétvégéről lenne szó... Vasárnapjaim full szabadok. Mikor megyünk? Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Október 1, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 1, 2012 Ez az, gyerünk, húzzunk bele! Csináljuk meg! Legyen a neve Teázás! Október vége, november eleje? Hangolás a Téli Táborra? Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Október 1, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2012 Szívesen mennék, de nekem csak a november eleje jó, mert október végén EB-n leszek (igen, dicsekszem ). Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Október 2, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 2, 2012 Nekem szintúgy csak a november eleje lenne jó.. mert én meg Salzburgban leszek október végén kóruskoncerten (csakis azért, mert Anita nem visz el az EB-re ).. max 13-14i hétvége lehet jó. Addig meg minden este tejázunk, gyúrunk a naaaagy napra.. amint mindenki hazadugta a képes felét Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Október 3, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2012 Igen, aljas vagyok és nem viszlek. Tessék csak énekelni szépen. A teázásban is fontos a gyakorlás, a megfelelő kéztartás kialakítása pl. Valamint annak a gyakorlása, hogy teázás közben, hogyan kell beszélgetni. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés