Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csevegő


Recommended Posts

- Regisztráljon egy csoportot a fórumban ITT. (A 3. jelölőnégyzetet pipáljátok be, így csak a csapattagok láthatják majd a tartalmaitokat!) Legyen privát csoport, a KM-ek és Játékosok közti kommunikáció során ezt a csoportot fogjuk keresni. Számos előnye van, külön privát fórumtémák hozhatóak létre, számunkra is jóval egyszerűbbé válik a megbeszélés. Ezen kívül is sok más előnye van (pl. majd később így könnyen, átláhatóan publikálhatóak az előtörténetek), az adminisztrációt nagyban könnyíti!

Az említett módszerrel nem lehet elrejteni a csapattagokat, jól sejtem?

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

0. KM-kérési lehetőség akkortól lesz, amikortól kiderül, hogy kik mesélnek. :) Idén, hogy a KM-JK kommunikáció megfelelő lehessen, előre ki fog derülni, melyik csapatnak melyik kalandmester mesél.

1. A hógolyócsatát támogatom.

2. Ezt jól sejted, de adminisztrátor külön engedélyével lehetőségetek van egy ideiglenes felhasználó létrehozására. :)

Link a hozzászóláshoz

Köszönöm CS, hogy megnyitottad a csapatkeresőt :)

továbbá

Megkérnék minden kalandozót, hogy ne "zaklassák" annak a csapatnak a tagjait rájuk nem tartozó kérdésekkel, akik a meglepetés tagot jelölték meg 4.-nek. A meglepetés nem azért meglepetés, mert azt gondoljuk, hogy mi akkora májerek vagyunk, hogy megkérdezzük Felont, vagy akárki mást, a kilétéről, pm-ben, mailben, fórumon. Majd ha ott lesz az ideje, mindenki meg fogja tudni, amit meg kell tudnia.

Aki nem bír magával, annak TAO el fogja törni a kezét (ugye? :D ), vagy/és Felon fogja taknyon tenyerelni anyailag.

Nem hiszem el, hogy ennyire gyerekek vagytok.. de tényleg.. Mégsem adom a nevem hozzátok :P

Link a hozzászóláshoz
Ugyan Tao valj szint de leszel a 4. csapattag is 1 gladiátornak álcázott boszorkány/fejvadász Goblinnal akinek Mágiaismeret MF re és 10 mannából elemi erő aurával csoszog

Biggie: hogy ez nem jutott eszembe. :uhuh: De sajnos már eldöntöttem, hogy 1. szintű taoista szerzetes leszek, aki Írás/Olvasás Af-ot tanít kalandozóknak.:olvasos::pajti:

Link a hozzászóláshoz

Kaja kérdés: A meghirdetett menükaja mennyisége és minősége érdekelne. A selypihez képest ez milyen? Van értelme rá befizetni? Úgy értem, ételt adnak, vagy csak annak látszó tárgyat? Illetve a fejadag eléri egy kifejlett vérszomjas KM szükségleteit? :D

Köszi előre is az infót, de nem emlékszem, hogy két éve hogyan éltük túl a hegyekben (megvolt a végén is az induló létszám? ugye? :tuzes:)

Ja igen! Sátrazni lehet? :mrgreen: (poén volt!)

Szerkesztve ekkor: , Daru által
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...