Con Salamander Közzétéve: November 6, 2012 Közzétéve: November 6, 2012 Véleményem szerint ez egy -2000 tp-s kérdés, aminek megválaszolásához éppen annyi eszközre vagy erőforrásra lenne a KM-eknek szüksége, mint neked. Így is óhajtod a választ?
Tyrion Közzétéve: November 6, 2012 Közzétéve: November 6, 2012 Tudtommal sehol sincs leírva a nomád sámán érzékelésének a dobáskódja. Ha mégis el van rejtve valahol, akkor megér nekem 2000 tp-t, hogy ne kelljen tovább keresnem. Ha rám bízod a dobáskód kitalálását, akkor 2k6+6 lesz.
TAO Közzétéve: November 6, 2012 Közzétéve: November 6, 2012 Tudtommal sehol sincs leírva a nomád sámán érzékelésének a dobáskódja. Ha mégis el van rejtve valahol, akkor megér nekem 2000 tp-t, hogy ne kelljen tovább keresnem. Ha rám bízod a dobáskód kitalálását, akkor 2k6+6 lesz. Úgy tippelem, hogy az Új Tekercsekben szerepel a dobáskód. Ha igen, akkor onnan kell kinézni, ugyanis ez szerepel a karakteralkotásban a használandó szabálykönyvek között, lásd: "Ezenkívül alkalmazzuk az Új Tekercsek szabálykönyvéből az Érzékelés képességet." Ha vársz estig, megnézem. Amennyiben nem szerepel ott, akkor nem tartom elérhetőnek az információt a megjelölt szabálykönyvek között. Nem hiszem, hogy bármelyik Rúna-magazinban kijött volna, vagy ha mégis, akkor elég durva feltételezés, hogy minden JK-nak megvan az összes Rúna magazin (ugyanígy a KM-ekről is). Egy kerülő megoldás: az érzékelést beválasztod azon képességek közé, amiket te adsz meg, így nem kell kidobni, ergo nem kell a dobáskód. Mivel nem a KM-ek válaszoltak, ez nem kerül Tp-be.
Tyrion Közzétéve: November 6, 2012 Közzétéve: November 6, 2012 Kösz TAO, rendes tőled, hogy felajánlottad, de nem kell megnézned. Az Új Tekercsekben már én is néztem, és az érzékelés-dobáskódok táblázatában nem szerepel a nomád sámán és a szerzetes. A Rúnák begépelt változatában a 'sámán'-ra rákeresve nem találtam érzékelés-dobáskódot.UI: Nem szeretném az érzékelést választani osztott képességnek, mert más képességekre fontosabb osztanom. Vagy azért mert nagyon rossz a dobáskódjuk, vagy mert fontosak a sámánnak.
TAO Közzétéve: November 6, 2012 Közzétéve: November 6, 2012 Hmm. Ha viszont nem szerepel az információ a használható szabálykönyvek között, akkor - nem kéne Tp-be kerülnie a válasznak? - nem lehet sámánnal jönni? - már dolgoznak az új MAGUS kiegészítőn a modulírók? - mégis szerepel, csak nem találjuk? Kaphatunk annyi segítséget a KM-ektől, hogy melyik a helyes feltételezés?
Daru Közzétéve: November 6, 2012 Szerző Közzétéve: November 6, 2012 A felvetés jogos. Én sem találom az UT-ben a Szerzetes és a Sámán kaszt Érzékelés dobáskódját. Ezért mind a két kasztnak a dobáskódja legyen 2k6+6.A válasz nem kerül 2000TP-be, mert ez a rendszer hiányossága volt. A karakteralkotás szabályzatába is mindjárt beírom.
Daru Közzétéve: November 6, 2012 Szerző Közzétéve: November 6, 2012 nem kéne Tp-be kerülnie a válasznak? Nem lenne tisztességes 2000TP kérni érte, mert mi kértük, hogy az UT táblázatát használják a játékosok, ám az UT rendszere nem ismer két olyan kasztot, amit az MTK leír. Ez egy játéktechnikai gond, úgy mond rendszerhiba. SYS_ERR_872: shaman detection is not defined Kaphatunk annyi segítséget a KM-ektől, hogy melyik a helyes feltételezés? Ezt -2000TP-ért megválaszolom neked.
TAO Közzétéve: November 6, 2012 Közzétéve: November 6, 2012 Daru: Köszi. És arra a kérdésre mégsem kérek választ!!
Silver Közzétéve: November 10, 2012 Közzétéve: November 10, 2012 (szerkesztve) HellóVégeztem jó néhány javítást a váltott kasztot illetően. Első sorban a harcérték és HM vonatkozásában, valamint az elosztható százalékok tekintetében.És még néhány apróbb javítás is történt. Ajánlom az új verzió letöltését.Üdv, SilverUPDATE: Egy-egy apró frissítés történt a bahrada és nerton kasztoknál, hogy tényleg gladiátorként kezelje a táblázat őket. Lecseréltem a karakterlapot a legújabb 1.21 -es verzióra.Karakterlap-számolós-v1.21.zip Szerkesztve ekkor: November 21, 2012 , Silver által karakterlap apró javÃtás
Catsmile Közzétéve: November 14, 2012 Közzétéve: November 14, 2012 Sziasztok!A karakteralkotásban a Válassz ízlés szerint egy fajt és egy kasztot! De csak olyan kombináció lehetséges melyeta könyvek megengednek, külön kalandmesteri egyeztetés nélkül (azaz nem „I*”) .kitétel azt jelenti, hogy kiválasztod a fajt és hozzá 1, azaz egy darab (játszható) kasztot. Tehát a váltott kaszt és az ikerkaszt nem megengedett (kivéve kötelező esetekben, mint a Doldzsah pap), mivel felmerült lehetőségként. Jól értelmezem?
Daru Közzétéve: November 14, 2012 Szerző Közzétéve: November 14, 2012 Igen, elképzelhető hogy az "egy" szó nem kifejezetten szerencsés a mondatban.Ennek ellenére lehet váltott és ikerkasztú is a karakter. De csak olyan kasztokból, amit ez a táblázat nem zár ki.
Catsmile Közzétéve: November 15, 2012 Közzétéve: November 15, 2012 Azt hiszem ez lesz az első 2.000 Tp-s kérdés. Ugye? Az ETK szerint drágakőmágiával lehet készíteni Esszenciát (bájitalt). Gondolom jó előtörténettel ezt meg is lehet venni, vagy egy kaland során megtalálni (mondjuk inkább az első). A kérdés: milyen áron?
Daru Közzétéve: November 15, 2012 Szerző Közzétéve: November 15, 2012 2000TP-ért tudunk válaszolni, mivel a könyvek, és a karakteralkotás is tartalmazza ennek szabályát.
Catsmile Közzétéve: November 15, 2012 Közzétéve: November 15, 2012 Ha jól gondolom, akkor itt az Esszencia készítéséhez szükséges drágakő előállítására gondolsz, mert annak mind a Könyvek, mind a Karakteralkotás szerint meghatározható az ára. Jól gondolom (azért az Igen/Nem, remélem nem keülr 2.000 Tp-be) , vagy már ez is 2.000 Tp-s kérdés? Az Esszenciának viszont közvetlenül nem, mivel egy átlényegített dárgakővel szerintem több Esszencia is készíthető. Igazából korlátnak azt állítanám, hogy azért ezeket a bájitalokat nem mindenkinek adják el (és nem tömegtermelik), tehát a birtoklásukhoz KM-ként nagyon jó előtörténetet várnék el. 2000TP-ért tudunk válaszolni, mivel a könyvek, és a karakteralkotás is tartalmazza ennek szabályát.
Daru Közzétéve: November 27, 2012 Szerző Közzétéve: November 27, 2012 Elnézést a kései reagálásért! Igen. A drágakő ára kiszámítható a könyvek alapján. Az ETK-ban található árak egy Rúna cikkben közöltek alapján 20 karátos drágakőre érvényes! Bár határeset, de nem leszek szőrösszívű... Ez nem került TP-be. Eszenciás kérdésedre egy mondatos válaszom van. Ez viszont -2000TP-be fog kerülni. Szeretnéd hallani? Vagy újra gondolod, és egy túrórúdiért cserébe te írod meg a helyes megfejtést...
Catsmile Közzétéve: November 27, 2012 Közzétéve: November 27, 2012 Az Esszenciába foglalt "varázslat" ára, ami alapján esetleg be tudom árazni (mint Varázstárgy). Jó a megoldás? És tudod mit, ha még sem jó a válasz, akkor 2k TP-ért meghallgatnám helyest. A Rúna cikket meg nem ismerem... bár elvileg az összes Rúna megvan elektronikusan, de nem olvastam az összeset, így köszönöm a választ. Eszenciás kérdésedre egy mondatos válaszom van. Ez viszont -2000TP-be fog kerülni. Szeretnéd hallani? Vagy újra gondolod, és egy túrórúdiért cserébe te írod meg a helyes megfejtést...
Daru Közzétéve: November 27, 2012 Szerző Közzétéve: November 27, 2012 Jó a megoldás? Tudsz te, ha akarsz!
TAO Közzétéve: November 28, 2012 Közzétéve: November 28, 2012 HellóVégeztem jó néhány javítást a váltott kasztot illetően. Első sorban a harcérték és HM vonatkozásában, valamint az elosztható százalékok tekintetében. És még néhány apróbb javítás is történt. Ajánlom az új verzió letöltését. Üdv, Silver UPDATE: Egy-egy apró frissítés történt a bahrada és nerton kasztoknál, hogy tényleg gladiátorként kezelje a táblázat őket. Lecseréltem a karakterlapot a legújabb 1.21 -es verzióra. Csak mostanában jutok el oda, hogy karaktert is készítsek, úgyhogy most jutott eszembe, de jobb későn, mint soha: köszi, Silver!
Syrand Caldern Közzétéve: November 30, 2012 Közzétéve: November 30, 2012 Mind a 75 képességpontot KÖTELEZÕ elkölteni?
Daru Közzétéve: November 30, 2012 Szerző Közzétéve: November 30, 2012 Mind a 75 képességpontot KÖTELEZÕ elkölteni? Nem, nem kötelező.
Syrand Caldern Közzétéve: November 30, 2012 Közzétéve: November 30, 2012 Eeeesetleg hozzáadhatom a maradék pontocskákat valamelyik kidobott értékhez?
Daru Közzétéve: November 30, 2012 Szerző Közzétéve: November 30, 2012 Eeeesetleg hozzáadhatom a maradék pontocskákat valamelyik kidobott értékhez? Tudtam, hogy erre megy ki a játék. ... Nem. Sajnos nem. Akkor nem lenne semmi értelme az egésznek.
Syrand Caldern Közzétéve: November 30, 2012 Közzétéve: November 30, 2012 Nem, nem erre ment ki, 4db 18as érték mellett nem tudtam mit kezdeni 3 maradék ponttal. Utólag jutott eszembe, hogy esetleg újra lehetne hasznosítani...de ha nem, nem
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés