Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kockadobó téma


Recommended Posts

Üdv!

Mint azt a karakteralkotásban olvashattátok is, idén a szerencsén is múlnak karaktereitek értékei. Öt érték között eloszthattok 75 pontot, viszont a másik öt érték kidobását kétféleképp végezhetitek el:

Itt, ha nem a gyorsválaszra mentek, hanem a részletes szerkesztőre, megtaláljátok a kocka ikont, amivel a dobások végezhetők.

Használatáról itt olvashattok:

http://kalandozok.hu/showthread.php?1427-Kockadob%C3%A1l%C3%B3-nektek

Mivel nyilván nem szeretnétek a nagyközönség elé tárni, mivel is játszotok, (bár nekem az a módszer is megfelel, [de utólag a kockadobós hozzászólás nem szerkeszthető! - ha odaírnátok, melyik értékhez tartozik, akkor azt előre tegyétek meg!]), mielőtt dobnátok, küldjetek nekem pszi-üzenetet, amiben leírjátok, melyik dobásotok melyik értéketekre vonatkozik. Az üzenet időpontja a dobás időpontját megelőző kell, hogy legyen, ellenkező esetben a dobás nem érvényes. Ezzel csupán azt szeretnénk kizárni, hogy két azonos dobáskódú érték esetén válogassatok, melyik eredményt melyik értékhez írjátok be. Kérdéseiteket a karakteralkotásos topicban várjuk.

A másik lehetőséggel is élhet, aki úgy szeretné: A táborban, a kalandmestere előtt első este dobja ki a hiányzó értékeket.

Akinek egyik sem felel meg, kérem keressen meg privátban.

Jó készülődést!

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Az első dobások meg is történtek Catsmile jóvoltából, a továbbiakban is érvényesek a kockadobálóban illetve itt elkövetett dobások is. És még egy idézet a karakteralkotásból:

Amennyiben a dobás esetleg „életképtelen” karaktert hozna létre – azaz valamely értéke 6 alatt van, úgy a 75 elosztott pontodból kell átcsoportosítanod mindaddig, míg a 6-os értéket el nem érte!
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...