Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Élménybeszámoló


Recommended Posts

Nagyon örültem, hogy idén is eljutottam a TT-re, nagyon jól éreztem magam. Ugyan egy kicsit keveset aludtam (napközben sikerült néha pótolni) de legalább sokat ittunk :) Suttogóval, Fülöppel, Dekkerrel és Fürtivel öröm volt játszani! Es ne haragudjatok, hogy nem nevezek meg név szerint senkit, de akivel szerepeztem, társasoztam, cigiztem, ittam, beszélgettem vagy hülyéskedtem annak pacsi és puszi :) Remélem sokáig lesznek még emberek akik megszervezik nekünk a táborokat!

U.I: Akik idén az egyes szobában ott hagyták azt a tömérdek üdítős flakont, kenyeret, gofrit, narancshéjat és morzsát, hogy majd a magamfajta önérzetes becsületes állampolgárok feltakaríthassák, na nekik jövőre körbesz*rom az ágyukat és még kora reggel elhúzok haza.

Link a hozzászóláshoz

Abból, hogy senki nem próbált engem és MG-t meglincselni, arra következtetek, hogy a modul minimum játszató volt. Ez már jó. :)

Csapatommal remekül telt a játékidő. Jól éreztem magam, jókat nevettem a poénokon (párat felírtam, majd közlöm a megfelelő témában). Az hogy nem szereztek helyezést, ne törje le őket. Összességben jók voltak, csak voltak jobbak. Nekem tetszett a problémamegoldásuk, Jadis és Catsmile játéka. Pozitívan értékeltem, hogy Sion állta a KM-i megpróbáltatásokat. :) Shiffer diplomatikus megjegyzésein pedig jókat derültem. :) Ha kérdéseik lennének, privátba szívesen válaszolok.

Jó volt találkozni az ismerős arcokkal, dumálni, iszogatni, expert Aktivity-t játszani. Elnézést Thya-tól, hogy túlkombináltam az Addams Family-t. :D Bocs, hogy végül nem játszottam horroros rpg-t (Kult?), de TAO meséje remek nagy élmény volt. Remélem NYT-be több idő lesz a versenyen kívüli játékokra.

Külön köszönöm Felonnak, hogy nem áldozott fel Orwellának. :D

Külön szeretném kiemelni, hogy az újoncok remekül szerepeltek! Ügyesek voltak, és remélem (én is), hogy találkozunk még velük más táborokban is. Itt jegyezném meg, hogy a "Jó szagod van!" (Suttógó) ősi kalandozókos baráti üdvözlés, mely annyit tesz: "Üdv a klubban." :D

A tábor szervezése szerintem remek volt. Jézus is megirigyelné az utolsó vacsora problémájának profi megoldását.

Találkozzunk NYT-be... vagy előbb!

Link a hozzászóláshoz

Hát amíg voltam nagyon tetszett az a pár játék amire engedélyt kaptam, hogy beüljek és meghallgassam, sajnálom, hogy nem lehettem ott minden mesélésen. Nagyon tetszett Taoék játéka, bár az hogy a fiúk lányokkal voltak a a lányok meg fordítva hát az egy korábbi modul emlékeit idézték (Kacaj), nem is tudom, hogy mondjam de tetszett Catsmileék játéka is bár igazából nem a pörgős résznél csatlakoztam be azért érdekes volt hallani más, hogy mesél olyan jó játékosoknak mint ők, bár az igazat megvallva én bárdként agyba-főbe varázsolgattam volna mindenféle illúziókat csak a jó kedv kedvéért, vagy hogy bejussak helyekre. És megemlítem Scylla meséjét is hiszen ott is huzamosabb időt töltöttem. Jók voltak a játékosok de kissé hiányzott a kasztrendszer éreztetése a játékukból, hogy ki famor és ki pietor valamint ki az obsor a csapaton belül, hiszen ez adta volna az ízét a játéknak, persze nem mondhatom, hogy rossz volt a játékuk hiszen kitűnően gondolkodtak és jól vezették a karaktereiket. Örültem a chtullhu társasnak is remélem jövőre mindenkivel találkozhatok és talán én is olyan csapatot kapok mint ők akikkel élvezet a játék.

Link a hozzászóláshoz

Jelentem én 22 órát aludtam csaknem egyhuzamban.. :D Nem, ez még nálam sem normális.. :)

Jó volt a tábor, mindenkinek köszönöm, aki mosolygott rám, aki megölelt (vagy én őt :P), illetve beszélgetett velem. :)

Külön köszönet MGnek a fuvarért, mindig nagy élmény :D

Köszönöm a játékot a csapatnak (a büdös életben nem leszek többet bm-el).

A KM-nek, Alkyone-nak a mesét, eltűnő aranytól, és a "gondoskodó" intelligenciapróbáktól (:P) függetlenül nekem nagyon tetszett, szeretnék még sok ilyet, vagy másmilyet :)

Köszönet a szervezőknek és a modulíróknak :)

Talán NyT-n találkozunk :)

Ja és Suttogónak respect, hogy bevállalta az emléklapok írását, hogy csak az oklevelekkel kelljen bajlódnom :pajti:

Link a hozzászóláshoz

Ahoi,

Na most, hogy felébredtem a szilveszteri kómából, gyorsan írok én is, amíg friss. Először is köszi a modult, jó volt, játszható volt. :) Még nem olvastam (elérhető lesz majd, ugye??), szóval csak az elfogult, saját élmény alapján tudok ítélni, de ez alapján is megüti a mércét. :) Szóval elsőtáborbamodulíróként jól mutatkozott be Daru és MG (merthátugye mindketten kezdő KM-ek ;):P ). KM-ünk, Alkyone, még ha egyszer-egyszer túlszabályozónak is hatott számomra, végig partner volt a játékban. Szóval nagyon jól érezte magát a csapatunk, nem egyszer könnyeztünk a röhögéstől. :D Még sok ilyet!

Ezenkívül istenkirály volt az expert activity Daruval és Scyllaval. A sokjátékosos második alkalom nekem már nem jött be, bocs, túl sokan voltunk erre a játékra, és elszaladt a ló. Társasjátékból csak 1 Munchkin-t toltam, amit évek óta nem nyomtam már, úgyhogy jól esett játszani egyet.

Én voltam a legjobban meglepődve, hogy bevállaltam egy plusz MAGUS mesét uccsó estére, sosem szoktam, de most valamiért rámjött. A csapat hatalmas volt, sötét, beteg banda: BigMac, a halál jellemű, de nyugis harcművész; Daru, a kis sunyi, de kedves és szívmelengető tolvaj; Kukac, toroni vérpap - no komment :D -; Thya, pszichopata fejvadász; és Jagger, a vérkardművészpisti, aki végül legyalulta az egész csapatot. :D Remélem Daru nem vette rossz néven, hogy ő halt el elsőként... de azóta is emlegetjük a "Kicsi Riki! Gyere... gyere-gyere... fussunk versenyt a fogadóig" megmozdulásod, ahol is szegény Kicsi Riki elesett és hátbaszúrta magát véletlenül. :D Kukac vérpapja tananyagként taníthatná, hogy kell fejjel levenni a parittyakövet :D Jagger pedig szégyellje összemagát, hogy mások ajtója elé gittelés után szaros seggel is képes szétdarálni mindenkit...

Remélem azért egyszeri poénnak jó volt a játék. Egyszer talán csinálunk komolyabbat is. ;)

Szóval jó tábor volt ez is, remélhetőleg viszlát a következőben. :)

Link a hozzászóláshoz

Én tudom mire gondoltál, Suttogó. Rosszul betűztétek a Meglepit, hangosan olvasva teljesen Thyának hangzik. :mrgreen:

3 év kihagyás után jöttem úra TT-be. Jó volt látni megint a régi arcokat. Érdekes volt látni, ki mennyit változott ezalatt a kihagyott idő alatt, beleértve magamat is. Vassira konkrétan nem is ismertem rá. :)

A modullal semmi gond nem volt, teljesen rendben volt, mi ugyan kihagytuk a dzsungelt, de helyette mással elizéltünk elég időt. A családnak köszönet. Mi ha mást nem is, de rengeteget röhögtünk. Számomra világossá vált hogy még nem vagyok kész férfi karakterek kijátszására. :oops: De ez lehet nem is baj. :D

Jaggernek külön köszönet, hogy nem kaszabolta szét az összes NJK-t az akciómentes blokkokban.

Nameg Felonnak is külön köszönet, hogy nem átkozott szét mindenkit vagy savazott hobbiból a BM-mel. Szerintem jöhetsz még BM-el, nem volt az rossz, csak ahhoz hogy kihasználd, romlottabb csapat kell mint mi voltunk....

Alkyonenak is köszi, hogy türelemmel bírta a sok hülyeséget.

A játékon kívüli programokról : Az Addams Familizés egész jól sikerült, bár amikor többen voltunk bennt mint kint, nyilván kezdte elveszteni az értelmét a dolog. Mindenesetre MG és Daru kitett magáért. :D

Az activityk nagyon tetszettek. Éljen a kreativitás! :)

MG nek direkt köszi, hogy láthatóan jó étvággyal megette az összes mézes sütit. Még akkor is, ha csak azért volt, mert ő úgyis minden sz@rt megeszik.

És az utolsó esti játékról .....(amiből szállóige lett: "Gyere gyereee kicsi Rikiii .....gyere gyeree fussunk versenyt! " :szivott:) .....hát én rég röhögtem annyit. Elég ha Jagger kezdeti lelkesedésére gondolok.....a lépcsőn történő szolgálólány fejeléstől az ajtó elé....khmm.....na szóval. Hehe csodálatos módon még így se nyírtuk ki magunkat az első fél óra alatt. De igazából eddig nem tudtam, hogy gonosznak lenni ennyire szórakoztató. :tuzes:

Köszi mindenkinek a játékokat és a dumálást meg a jófajta házi élelmiszerek és innivalók megosztását is.

Felon a süti is tök finom volt, kérek receptet!

Szerkesztve ekkor: , Thya által
Link a hozzászóláshoz

Először is köszönet a szervezőknek, hogy ismét egy remek tábort hoztak össze még az utolsó napi, no vacsi dolog nagyon jól megoldódott szeressük a pizzát :-D (többször lehetne ilyen) Ami kicsit sajnálok, hogy nem volt a teljesen a mienk a terület, de végül is jól elfértünk ezzel sem volt gond.

A modul jó volt tetszett elég sok utazás volt benne sok környezetváltozással és az alaptörténete is bejött. Egyedül az indokolatlanul magas szint volt zavaró, amihez képest nehezebb és bonyolultabb modult vártam.

Köszönet Felonnak a forralt borért és az alvás előtti beszélgetésekért (Alszol már ?! Ne aludjál el előttem ! :D )

MG-nek a nagyszerű mesélést ,jót szórakoztam és izgalmasak voltak a háttérben húzódó szálak. Végül mindenki másnak, akivel játszottam és beszélgettem már amennyire a hangom engedte:-?

Link a hozzászóláshoz

Még tartozom az élménybeszámolóval. Íme.

Szerintem rászoktam a táborokra, menthetetlen vagyok.

Köszönöm a játékot a csapatomnak és Darunak a mesélést. Köszönjük Ligadionak a Kult mesét és még behajtjuk nyáron a folytatást.

Jó volt kipróbálni a Ctulhu társasjátékot, a végére már majdnem tudtam, milyen lépések vannak egymás után. A kórház pedig jó hely.

Valamint elraktároztam az élményeket a köztes időkről. :)

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Éppen itt az ideje nekem is beszámolni a táborról.

Nagyon jól éreztem magam - de hát ez már csak így van minden TT-n, meg sem lepődünk rajta, de azért kár volna nem említeni. :) Köszönöm CS-nek a szervezést. Örömmel fogadtam, hogy jó lett a modul is, - ezt már akkor sejtettük Daruval, amikor az első két ciklus után sem következett be a lincshangulat (nem tudom, figyeltétek-e, hogy az első nap csak alig pakoltunk ki a táskákból.. :D ) - de mint tudjuk, az, hogy jól sikerültek a játékok, az legalább annyira a KM-ek, mint a modulírók érdeme, szóval én szeretném megköszönni minden KM-nek, hogy színvonalasan mesélte le a modult - és a történetekből hallva az eredeti szálak szerint. :) A modul elérhető lesz, csak eddig lusta voltam feltölteni... de akkor kicsit előreveszem a sorban.

Köszönöm mindenkinek, aki hozzátett a jókedvemhez, ha beszélgetésről, ha teáról vagy sütiről, ha MAGUS-ról, ha játékokról volt szó - végre, tudom, hogy kell Activity-zni, és kidolgoztam a Rikiki-be épjthető csalási formulákat is - no nem annyira szjnes, mint a Munhkin esetében... :) Thya, be kell vallanom, hogy csak TAO miatt ettem olyan sok mézest, mert látta, nem fogy, és megkért, pusztítsuk már el, hogy ne legyél szomorú... :D :D (na jó, ezt nem kell komolyan venni, finom volt, és külön köszönet a Kalandozós-pentagrammás példányért - őrzöm, MÉG megvan.) :D Felon különleges ajándéka mellett... bár azt sokkal később fogom megenni, ha sor kerül ilyesmire.

A csapatomnak azért megköszönöm a játékot, jó volt nekik mesélni, és csak sikerült pár plusz percet kiharcolni, ha már a tábor szabályzat is engedte :D Külön örültem, hogy Amira - első igazi játéka után - a végén nem új hobby kereséséről, hanem a jövőbeni táborok és játékok tervezgetéséről beszélt.

A vacsora módosításnak én örültem... pizza rulez! Mert mit eszik az igazi szerepjátékos?... :D

Szóval nagyon jó volt a tábor, örültem, hogy ott lehettem. (Mármint, hogy most is örülök, csak az igeidők ilyetén egyeztetésével vált harmonikussá és teljessé a mondat.) :D:D

Jövőre is!! (közben persze NYT)

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Gondoltam néhány gondolatot én is hozzá fűznék. Jól Gondoltam? :)

Szóval szuperül éreztem magam. Nagyon családias a hangulat és mindenki segítőkész és rendes volt.

Õsszintén bevallom nagyon féltem az első táboromtól, de kellemesen csalódtam!

Próbáltam mindenkivel kommunikálni sajnos nem mindenkire jutott idő remélem majd NyT-n bepótoljuk!:)

A modul fantasztikus volt nagyon élveztem. A csapattársaim is nagyon aranyosak voltak és nagyon jól játszottak.

KM-ről csak jókat tudok mondani és zengeni. Nagyon jól mesélt és teljesen úgy éreztem magamat mintha benne lennék a történetbe. :)

Köszönöm mindenkinek a részvételt és az OKLEVELET! :P

NyT-n megint találkozunk, de addig is BLABLABLA!!!:))))

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...