Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Ynev országai


Necromancer

Hol szoktatok kalandozni elsősorban?  

117 szavazat

  1. 1. Hol szoktatok kalandozni elsősorban?

    • Észak-Yneven
    • Dél-Yneven
    • Máshol /pl.:Berequiel, Enoszuke, Calowyn..etc.../


Recommended Posts

/köszönöm a topicot/

Na Kránról kifejteném a véleményemet így elsö körben.

Amit leírtak az ET-ben, az alapján Ynev messze legerösebb országa, százszámra szaladgálnak a fejvadászok Mara-sequrral meg sequorral.

Ehhez képest a kiegekben ezt eléggé legyengítették, bár szerintem most még mindig a legerösebb egész Yneven. Pl vegyük Krán gerincét, a fejvadászokat. Fejvadászok könyve: megnéztem négy Kráni fejvadászt. Az elsQnek 13, a másodiknak 12, a harmadiknak 13 és a negyediknek 16 MF-ú képzettsége volt. Máshol ez nincs így. Krán egy mozdulattal elsöpörhetné fél dél-ynevet talán csak Yllinor és Shadon együttes erövel lassíthatna a hadjáraton. Pár hónap leforgása alatt felörölhetnék a pyarroni szövetséget. Várom a véleményeket.

Link a hozzászóláshoz

Ez pontosan így van. És hidd el nem véletlen a legg erősebb birodalom. Cirka 16000 éve háborúzik 13 félisten ül a trónján és az emberek minden évben nagy rostán esnek keresztűl (Kráni vérad), hogy a gyengék kihulljanak, ezen kívűl pedig az örökös klánháborúk gondoskodnak a folyamatos elfoglaltságról és a gyengék elestéről... (Én is erősnek tartom a 13 MF képzetséget de ez engem nem érint mert UT szerint jáccom ugyhogy ebbe nem szólok bele)

:arrow: Eggyetlen dolog az mej miatt nem söpri el Krán a többi birodalmat az az, hogy ranagol nem kívánja kiiktatni a potenciális híveket, inkáb megpróbálja elhódítani őket, hogy elkerűlje a változás tőrvényét.

Link a hozzászóláshoz

És még egy kérdés általánosságban:

kinek mi a kedvenc országa?

Nekem speciel Eren mert

- harcos nemzet

- nekem tetszö kultura és kulturkör

- nem "gonosz" nemzet (bár ez nem mindíg hátrány)

- jó az ott élö emberek mentalitása

és Predoc, mert

- jó ott a bor

- tetszik a kultúrkör

- tetszik a földrajzi elhelyezkedés

- tetszik a történelme

- jó, hogy szinte mindig, mindenhol jelen van, szóba lehet hozni bármivel kapcsolatban, de mindig a háttrében marad.

- tetszenek a lovasaik.

Link a hozzászóláshoz

Hmm.. Eren.. Nos a karaktereim 1/4-e ereni további 1/4-e aszisz és egy negyede dwoon.

A kedvenc államom a Dwyll Unió, mert:

-Harcos nemzet, harciasabb, mint Eren, és mikor megérkeztek psz. 386-ban a Vadonba (ynev), akkor még sokkal sokkal harciasabbak voltak.

-Történelmük nagyon tetszik

-Fanatikusan őrzik kultúrájukat, istenük, hazájuk és saját becsületük

-Vallásuk is tetszik

-Mentaliásuk kitűnő (nekem legalábbis)

-Büszke nép, és az Északi szövetség jelentős tagja, Toron ősellensége

- stb, stb

A második kedvenc államom Abaszisznak a Szigetbirtokra eső része

-Calyd Karnelian

Link a hozzászóláshoz

Én személy szerint rühellem kránt és az összes karakterrem szintúgy, jobban, mint az amundokat, bár egyszer harcoltam amundok ellen krán zsoldjában, de pyarron ezerszer szimpatikusabb. Nem tudom, hogy miért ilyen hatalomcentrikus mindenki, mert sokan szeretik Kránt (hány kráni fejvadászt és kráni elf varázslót láttam már... és ugye egyik sem volt rendes karakter, mert csak úgy volt a bónuszok miatt és elötörténete, szökése stb semelyiknek sem volt..). Krán ahogy már elhangzott a változás törvénye miatt fogja vissza magát, de egyszer ( a nyolcadkorban valszeg... remélem) megtörik a birodalom hatalma és akkor jajdejóislesz!!! :D :D :D :D :D Addig is minél több kráni feje hulljon porba igaz hívők pengéitől!!

Link a hozzászóláshoz

Salamander: okkal utálják az erveket, hiszen gusztustalannak tartják, ahogy a régi isteneiket elhagyva újat kegyeit keresték annak idején. Valamint elég sok az erv misszionárius, aki átmerészkedik a határon, hogy a pyarroni egyháznak szerezzen híveket. Ezért ugye már az első néhány mondatnál levágják, szó nélkül. Van egy mondás: "Ha rómában vagy, tégy úgy mint a rómaiak". Ebből azt akarom kihozni, hogyha elmész valahová, annak a helynek ismerd a kultúráját, főleg ha az Unióóról van szó, különben nagyon nehéz lesz túlélned.

Disno: egyébbként a dwoonokat törpék tanították meg úgy építkezni, ahogy ma erődjeiket és falaikat építik, és minden törpe ott nagy tiszteletnek örvend. Szóval egyszer látogass el oda :wink: . Valamint egyes lovagrendek elf idomárokat is alkalmaznak állítólag.

Link a hozzászóláshoz

és azért az építészetük sem kutya!!! leírták, hogy az Északi szövetég (továbbiakban hívjuk ÉSZnek) várainak 10%-át törpe építészek scinálták, azért olyan kiválóak. Na igen. a páncélok. a törpe munka amúgy is jó, nem csak azért, mert sokáig csinálják, hanem mert erösek és emellett precizek is. szerintem 1ébként a kovács szakma nekik kevesebb kpbe kéne, hogy kerüljön. Mert építészet Af ugye már van.

Link a hozzászóláshoz

ja egen: a törpök és gianag kapcsolat akkor erősödött meg, amikor a törpök megmutatták, h is kell várakat épiteni, és amikor jött az első nagy ostrom a várak birták,

h a törpe remekművekről már ne is beszéljek, a kardok, kalapácsok, csatabárdok, páncélok terén, hisz hatalmas megtiszteltetés igazi törpe kovácsmunkát kapni, és nem szerezni...at ki kell érdemelni...

Link a hozzászóláshoz

Erion mert ott nagy a káosz és kicsi a túlélési esély... plussz ott az a hihetetlenül sok kalnd. 8)

Kahre, mert ott készülnek a legjobb számszeríjjak stb... :roll:

Shadon, mert ott büszke és erős nép lakik. Õk mernek szembeszegülni a nem kívánatosakkal. :twisted:

Predoc, mert ott jó a bor, a kard, és a ló. :D

Egész Ynev tetszik, ezért nehéz, nekem eldönteni, hogy hol is szülessen az a szegény karakter. :lol:

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...