Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2013. július 3-7. - Gyömrő


Recommended Posts

Ha értesüléseim helytállóak, akkor TAO és társai írják a modult.

Várom én is az előzetes kiírást, hogy jó erős forintban mit fog majd kóstálni egy heverő koponyánként. Milyen opciók játszanak majd be (esetleg lehet-e all inclusive ellátást kérni, thai hostess hölgyekkel)? Lehet-e sátrazni? Erdőtüzet gyújtani? Sátöbbi... :mrgreen:

Link a hozzászóláshoz

Hogy ne mondjak teljesen hülyeséget egyeztettem közben Rufusékkal is. Az itt elhangzottak egy része az ő véleményüket is tükrözi. Szervezőként korrektnek találták a helyet, a szállás minősége nem rosszabb mint selypen. (de nem is lényegesen jobb.) Az étkezést mi egy közeli vendéglőbe oldottuk meg, ahol napi egyszeri meleg étkezést biztosítottak számunkra. Se a mennyiségre se a minőségre nem volt panaszunk. Meleg víz viszont tényleg nem volt, és az önkormányzat hátralékai miatt tényleg akadtak problémák az áram szolgáltatóval. Úgy látszik az ezzel kapcsolatos történetek egy része legenda, és mára az adósság átvállalás miatt biztosan javult a helyzet. A pestről való közlekedés nagyon jó, de javasolt busszal vagy kocsival jönni mert az állomás messze van és a járda életveszélyes. (45 fokban álló kövek, egy omladozó óriási téglaépület mellett haladva kifejezetten félelem fogott el.) A torkosoknak az étel rendelés könnyedén megoldható, és bár ez minket nem érint van egy remek strand. Összességében én örülök Gyömrőnek, de néhány dologban számítok a középkorias hangulatra.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Siriath, köszönöm a választ, és az utánajárást!

A szállás üzemeltetője már a magyar állam lesz, mire mi megyünk, bízunk benne, hogy nem lesznek melegvíz-problémák, de erre külön rá fogok majd kérdezni (ahogy az elektromos hálózatra is, annak felújítására tettek egyébként ígéretet nyárig). Én is úgy gondolom, hogy valamivel jobb, mint selyp, de a hangulata megfelelő egy táborhoz.

CS

Link a hozzászóláshoz

Nah, karácsonyom, húsvétom, és egyéb nyalánkságaim nem lesznek, de NyT az igen! :) Más szóval úgy rendelte Arel, hogy idén is meg kell jelenjek a kalandozós táborban, elintézte a szabadságomat :P Nem mondom, hogy teljesen így terveztem, de ha már így alakult, egye fene, elvisellek benneteket ismét ;)

Én (mi) készülök (készülünk) meglepivel, amit TTben nem sikerült abszolválni.. hátha a kiforráshoz elég lesz a még majdnem 4 hónap :D Reszkessetek!!! :laza:

(Jah és a cinikusoknak: nem, nem táncolni fogok :P)

Link a hozzászóláshoz
Szeretnek mesélni NYT-n, ha esetleg egy ilyen magamfajta kezdő mesélő befér még az elit klubba.;-)

a "kezdő mesélő" inkább rám illene , mint a több kalandot, lehetetlen küldetést, zászlósháborút megélt kalandozótársamra , Sneer-re...

ha osztotok nekem is lapot, szintén szivesen mesélek a táborban

...ha lesz olyan botor, vakmerő, öngyilkos hajlamú csapat aki elfogadja a kihívást... :-)

Link a hozzászóláshoz
×
×
  • Új...