Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2013. július 3-7. - Gyömrő

Recommended Posts

Hm.. azt hiszem el kell nekem nézned,

Ne haragudj kérlek (és biztosítalak, hogy ez semmi esetre sem személyed ellen irányul), de attól tartok ezt a tényt nem tudom elnézni neked. Elvégre, ha most ezt elnézem, akkor mi lesz a következő? :)

Mi is örülünk, hogy tudunk menni. (Köszönet Antailnak a rugalmasságért)

Üdv,

Kapi

Link a hozzászóláshoz

Küldje karakterét csoportos beszedési megbízással! Dark Zala gondoskodik róla, hogy karakterei a kellő időben megérkezzenek NYT-re. Már a 0. napon játszhat!

A csoportos beszedési megbízásnál csapatunk egyszerre szerződik önnel és a Nyári tábor szervezôivel. Ön meghatalmazza csapatunkat, hogy az esedékességkor öntöl elvigye karakterét és ugyanakkor engedélyt ad, hogy ezt a tabor szervezôi részére átadjuk.

A megbízás megadásához a karakter neve és szintjét valamint az ön becene szükséges Dark Zala rendelkezésére bocsátania, így javasoljuk, hogy írja ezeket össze egy rúnába és készítse elő karakterlapját az ügyintézéshez!

Köszönettel,

Dark Zala Hulladekszallítás ZRT

Link a hozzászóláshoz

Mesélek SR-t szívesen. De pl. ha ki akartok valami újat próbálni akkor felteszem ide a Westernt is (önálló alkotás, nem a "közismert" - attól teljesen eltérő és nagyon jól játszható (ráadásul sokkal korábban már létezett mint amit kiadtak)). Eddig mindenhol nagy sikert aratott. :)

Link a hozzászóláshoz

Látom akad érdeklődés, ez nagyon jó, már csak össze kellene szerveződni valahogy, hogy mindenki megtalálja amit keres. Nem tudom, ilyesmire kellene-e külön topic, vagy jó lesz itt.

A magam részéről, ha Daru mesél SR-t, akkor arra szeretnék jelentkezni, már karakterötletem is van hozzá. Sir Thomas meg bármit is mesél, szívesen részt vennék benne játékosként.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Nos, mivel Daru felajánlotta, hogy szívesen mesél SR-t, Scylla és Cz pedig jelezték, hogy érdekelné őket az SR is, gondoltam kommunikálhatnánk a dologról, mert ebből már összejönne valami. Jómagam csak az SR3 rendszerét ismerem, az az alapkönyv meg is van, meg pár kiegészítő, de SR-ben nem vagyok valami veterán, sokkal kevesebbet játszottam, mint MAGUS-t. Részben emiatt is számomra "egyszerűbb" karaktert hoznék, konkrétan egy fizikai adeptusra gondoltam, mert a dekást, a rigót meg a mágust nem ismerem annyira, és biztos állandóan lapozgatnom meg olvasgatnom kellene, hogy mi-hogy-merre-meddig... No de talán túlságosan előreszaladtam, a lényeg, hogy akár itt, akár pszi-üzenetben, akár külön topicban megbeszélhetnénk a dolgot. Pl ki-milyen karakterrel jönne, hányban és hol játszanánk, stb...

( Bár ez "csak szabadidős" játék, szeretnék rá rendesen felkészülni, a Km-el előre egyeztetett karakter, előtörténet, ilyesmik, és ismerve az időbeosztásomat minél hamarabb neki tudnék állni, annál jobb lenne... )

Tisztelettel: Lord Nova

Link a hozzászóláshoz

Lord Nova SR-ben nem éppen egyszerű karakter a fizikai adeptus mivel az egy mágikusan aktív kaszt majdnem varázsló (mágus vagy sámán) csak a mágiája más irányultságú. Persze ha beleásod magad láthatod hogy egyszerűbb mint a varázsló, de van egyszerűbb karakter kaszt is. De bármilyen kérdésre szívesen válaszolok ezzel kapcsolatban.

Link a hozzászóláshoz
Lord Nova SR-ben nem éppen egyszerű karakter a fizikai adeptus mivel az egy mágikusan aktív kaszt majdnem varázsló (mágus vagy sámán) csak a mágiája más irányultságú. Persze ha beleásod magad láthatod hogy egyszerűbb mint a varázsló, de van egyszerűbb karakter kaszt is. De bármilyen kérdésre szívesen válaszolok ezzel kapcsolatban.

Üdv!

Elolvasgattam hozzá SR3-ból a vonatkozó részeket, az alapján nem tűnt bonyolultnak - ellenben mondjuk egy mágussal vagy egy sámánnal. Ha jól értelmeztem, elkölti a Mágia tulajdonságának megfelelő pontot az adeptusi képességeire, és onnantól fogva ugyan úgy működik, mint egy "átlag" karakter, csak tudja ezeket a képességeket, és nem ajánlott kiberverekkel telepakoltatnia magát. Nem áll szándékomban az asztrális sík rejtelmeibe mélyedni vele Asztrális érzékeléssel, inkább Megnövelt reflexeken meg harchoz hasznos képességeken gondolkodtam, egy afféle harcművész stílusú karakteren, aki puszta kézzel meg fegyverekkel is jól harcol, de nem a sok kibervertől lesz harci karakter, hanem a mágiától. Az általam elképzelt karakterhez ez jobban illene, mint az utcai szamuráj "archetípus".

Link a hozzászóláshoz
  • Új...