Ulmi Közzétéve: Június 7, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2013 Póló lesz idén? Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Június 7, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 7, 2013 Póló lesz idén? Jaja... Vizi vagy vizes, még nincs eldöntve. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 8, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2013 Kedves KM-ek! Mikor derül ki a KM-csapat párosítás? (Csak azért kérdezem, hogy tudjak(/tudjunk) készülni előre a lekenyerezésével(/lekenyerezésükkel)?) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 8, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 8, 2013 Kedves KM-ek!Mikor derül ki a KM-csapat párosítás? (Csak azért kérdezem, hogy tudjak(/tudjunk) készülni előre a lekenyerezésével(/lekenyerezésükkel)?) A KM csapat az az osszetarto fajta, ha csak 1-et kenyerezel le, akkor a tobbi szomoru lesz. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 8, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 8, 2013 Üdv! Jó lenne mihamarabb tudni, mert a karakterekről is egyeztetni kellene vele, plusz ha esetleg ismeretlen stílusú mesélőt kapunk, a világképet és a stílust is egyeztetni kellene. Üdv! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 9, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 9, 2013 A karakterekrol a KM-ek ugyis kozosen egyeztetnek, igy kizarvan az olyan eseteket, mint pl. hogy az egyik kari megkapta a 10-odot amit a KM-tol kert, a masik meg nem. Mindezt azert, hogy a verseny minel kiegyensulyozottabban zaljek. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 9, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2013 Végülis igazad van Lord Nova, lehet többféle adeptust készíteni attól függően mire hegyezed ki (én már láttam utcai szamuráj adeptust aki kiberbeültetések helyett mágiával volt feltúrbózva) Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 10, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2013 A KM csapat az az osszetarto fajta, ha csak 1-et kenyerezel le, akkor a tobbi szomoru lesz. Távol álljon tőlem, hogy bárkit is depressziós hangulatba sodorjak. Akkor mindenkire figyelmet fogok fordítani. Még 23-at kell aludni! Link a hozzászóláshoz
Siriath S.M. Közzétéve: Június 10, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2013 Bár idén a tábor időpontja miatt, miatt idén nem tudok lejutni a táborba, de azért bepofátlankodok ide. Az elmúlt évekbe hagyománnyá vált, hogy a tábori karakterekről készítenek egy összegzőt. Tudom, hogy ez idén háromszoros munka, hiszen dupla annyi karakter készült el, és ezen felül összesítésben is mutatni kéne jk-njk karaktereket, de azért merem remélni, hogy ez a jó szokása töretlen marad a km csapatnak. Mindenkinek jó táborozást ! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 11, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 11, 2013 (szerkesztve) Nem mondjátok, hogy már csak 22-t kell aludni.. Venes, lesz idén is süti? Áh, nem, nem volt célzás, nehogy annak vedd Amúgy.. valaki elárulhatná már nekem, hogy 2006ban kitől kaptam ajándékba a sámánbotot.. Szerkesztve ekkor: Június 11, 2013 , Felon által Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 11, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 11, 2013 Nem mondjátok, hogy már csak 22-t kell aludni.. Venes, lesz idén is süti? Áh, nem, nem volt célzás, nehogy annak vedd Amúgy.. valaki elárulhatná már nekem, hogy 2006ban kitől kaptam ajándékba a sámánbotot.. Neeem, semmiképp se csinálok sütit. Nem szoktam, most se fogok. Milyen sámánbot? Hogy néz ki? (Képeken vissza lehet kutatni esetleg.) Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 12, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2013 Felon szerintem egy sámántól Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Június 12, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 12, 2013 Üdv! Idén én (is) viszek sütit... és aki egy egész szeletet elfogyaszt egyszerre, egyedül, más ízű termék közbeeső fogyasztása nélkül, az jutalmat kap. (..."A győztes jutalma, hogy újra harcolhat.") Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2013 Hát jó, de KI volt az a sámán? Van rólunk (bot és én) kép (pedig én aktívan bújtam pl MG elől is a fényképelési folyamatokat megelőzendő), asszem Tybycsoky követte el.. máig nem értem mé' nem csaptam hókon azzal a bottal cserébe, ha már ott volt a kezemben. De hogy ki volt az eredeti gazdája, azt nem tudom.. Egyébként ez azóta is folyamatosan lelki sérüléseket okoz, úgyhogy jó lenne megfejteni, különben nagyon mélyen fogom végezni abban a bizonyos pokolban, ha tovább bomlik a mentálishigiénés egységem emiatt. Ja és azt már el se merem mondani, csak kétfülközt, hogy elhagytam belőle a kék követ.. valahol úton Zala felé.. MG.. cipőtalpat hozol, vagy fűrészpor-kockát? Tudod, hogy mely sütimódozattal lógsz még Venesnek és nekem.. igaz? No hát arra még feküdj rá Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Június 15, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2013 Én sejtem kié lehetett az a bot , hogy ha ugyan arra a "sámán" botra gondolunk. Ha küldesz egy képet segíthetek megoldani a mentálishigiénés bajaidat... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 16, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2013 Hát jó, de KI volt az a sámán? Van rólunk (bot és én) kép (pedig én aktívan bújtam pl MG elől is a fényképelési folyamatokat megelőzendő), asszem Tybycsoky követte el.. máig nem értem mé' nem csaptam hókon azzal a bottal cserébe, ha már ott volt a kezemben. De hogy ki volt az eredeti gazdája, azt nem tudom.. Egyébként ez azóta is folyamatosan lelki sérüléseket okoz, úgyhogy jó lenne megfejteni, különben nagyon mélyen fogom végezni abban a bizonyos pokolban, ha tovább bomlik a mentálishigiénés egységem emiatt. Ja és azt már el se merem mondani, csak kétfülközt, hogy elhagytam belőle a kék követ.. valahol úton Zala felé..MG.. cipőtalpat hozol, vagy fűrészpor-kockát? Tudod, hogy mely sütimódozattal lógsz még Venesnek és nekem.. igaz? No hát arra még feküdj rá Az is jó, ha leírod, hogy néz ki, bármilyen ismertető segít. Szeretek ,,nyomozni". 5 bot volt abban a táborban. Az enyém otthon csücsül Kecskeméten, ergo az kilőve. (Azt hiszem még volt egy, de arról nincs képem és a gazdájáról se (akkor egyszer volt táborban), csak az emlékeimben ,,él" valami kép...) Lehet több varázsló/sámán is volt, de nekem csak egy mappányi 2006 NyT-s képem van. :S Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 16, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.396695827047431.108232.138891186161231&type=3950 fénykép... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 16, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.396695827047431.108232.138891186161231&type=3950 fénykép... De hülye vagyok. Megártott a vizsgaidőszak és a meleg. Köszike! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 17, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2013 Áááh, bocsánat, hogy nem szóltam róla, de nem akartam továbbra is magammal elárasztani ezt a topic-ot.. :S Szóval örömmel jelenthetem be ("Figyelsz? Figyelj! Figyelsz? Figyelj! Apa most elmondja a mágnest." ): Frosty megoldotta a problémát, így újabb okot kell keresnem, ha a mentálhigiénés állapotom bomlásnak indul, és magyarázatot akarok rá adni.. Szóval már tudom a nevét a bot ajándékozójának. Majd kitalálom, hogy mit nyomozz le, hogy ne vegyem el tőled az örömet Valaki hozna táborba Sötét nagyurat? Olyan régen játszottunk már olyat.. o.O Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 17, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2013 Jól van... Hát kudarcot vallottam. Végignéztem a képeket, de csak a te kezedben láttam azt a botot és feladtam. Nem vagyok jó nyomozó. :S Azért jöhet a következő küldetés. Igen, hozzatok társasokat... Bár én a Sötét Nagyurat nem szeretem, csak nézni. Nagyon béna vagyok abban a játékban. (Lehet pont ezt jó velem olyat játszani. Bár már csak a szabályai is derengnek.) Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Június 17, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2013 A Sötét nagyurat én is támogatom, eléggé hiányoltam az elmúlt táborokban. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 17, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2013 Sötét nagyúr! Ki ne hagyjatok!!! Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 20, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 20, 2013 Ha CZ-s polókat kapunk akkor a müvesz részleteibôl én a Z-re szavazok C-s méretben. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 20, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 20, 2013 Magus kalandot ki szeretne játszani? Egy modul próbajátéka lenne. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2013 Daru mikor mesélnéd az SR-t? Mivel két játékosunk is közös már, legalább is úgy néz ki. Jó az neked ha elsô ket nap este lemeselem én a MAgust te meg péntken és/vagy szombaton SR-t? Persze cserélhetünk is. üdv, Sneer Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts