Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2013. július 3-7. - Gyömrő

Recommended Posts

Közzétéve:

Én játszanék magust, Illúzijó! :) Ha beférek a tesztcsapatba :)

Amúgy kinek van otthon Sötét Nagyura? Mert az jó, hogy senkit sem hagyunk ki, de nekem nincs olyanom :(

CZ hozza a gyerkőcöt is? Mert most már áttolódott az örökösre a bűbáj, szeretném, ha végre összeismertetne az ügyeletes szívtipróval ;)

Közzétéve:

Leszel első és második nap Felon? Mert akkor mesélem,ahoyg Darval megbeszéltük.

Beleférsz te vagy a negyedik. Cz nem hozza a gyerkőcöt tudtommal, mert most lesz 1. szintű a sráca. :)

Közzétéve: (szerkesztve)

Nos, Tomnak jók az értesülései, ha a kordinátorok továbbra is úgy gondolják, ahogy ajánlom, hogy gondolják, akkor a tábor teljes időtartama alatt az előfordulásom: gyakori/idézett. A megjelenők száma: kizárólag 1. Termet: E. :) A többit tudjátok :)

Szóval Sneer, ha minden a tervek szerint alakul, akkor leszek a negyedik. Mármint nem a filmbeli negyedik, de alapból az páros szám, épp a 8nak a fele, szóval kiegyezek vele. :)

Szerintem hozhatná, nagyságrendekkel több Tp-t kapna így a gyerkőc, minthogy otthon marad anyával. :)

Szerkesztve ekkor: , Felon által
Közzétéve:

Mivel fiamnak nem sikerült összegyűjtenie a tábor díját ezért idén nem jön. Mondtam neki már májusban, hogy ne költse el nőkre, de a hedonizmus a vérében van.

Közzétéve:
Ki jatszik noi karakterrel? 8)

Tényleg... Van aki ellentétes nemű karaktert hoz, mint ami ő valójában - vagy aminek látszik...

A nép karakterrel kapcsolatos ,,statisztikát" követel, természetesen csak akkor, ha van rá kedv, kapacitás.

Közzétéve:
Oké-oké!

Lusta disznóvá vedlettem! :peace:

Neeeem, azt nagyon kétlem. Szerintem passzold le nyugodtan a melót. Kockadobással döntsetek, hogy ki fekszik neki a következő egy hétben. ;)

Közzétéve:

Nos, most már tuti végig leszek, így lehet készülni esti játékokra. Különösebb felkészülés nem lesz részemről, de majd imprózunk! :)

Viszek Rifts alapkönyvet is, meg amit itthon találok.... BSG, GOT, Alien, Pendragon, WHF3E, Spelljammer etc...

Közzétéve:

GOTra jelentkeznék majd, meg vmi egyéb kis mókára - pl paranoiát sem játszottam még és vmikor kipróbálnám! :)

lehet tudni már melyik nap mi várható, h tervezhessen az ember? :)

Közzétéve:
na már csak 1-et kell aludni....

Ööö lehet, hogy én vagyok eltévedve, de nem 2-t kell még? Merthogy hétfő van, és szerdán kezdődik, közben meg van egy kedd még.

• Új...