Daru Közzétéve: Június 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2013 Sneer: Nekem megfelel a pénteki kezdés. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2013 Én játszanék magust, Illúzijó! Ha beférek a tesztcsapatba Amúgy kinek van otthon Sötét Nagyura? Mert az jó, hogy senkit sem hagyunk ki, de nekem nincs olyanom CZ hozza a gyerkőcöt is? Mert most már áttolódott az örökösre a bűbáj, szeretném, ha végre összeismertetne az ügyeletes szívtipróval Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2013 Leszel első és második nap Felon? Mert akkor mesélem,ahoyg Darval megbeszéltük. Beleférsz te vagy a negyedik. Cz nem hozza a gyerkőcöt tudtommal, mert most lesz 1. szintű a sráca. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2013 Felon: Ugye végig leszel.... vagy lenézel a végén is? Naaaa... Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2013 Tudtommal lesz végig... és még talán és is... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2013 Tudtommal lesz végig... és még talán és is... Gyerekek, de jó! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 21, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2013 (szerkesztve) Nos, Tomnak jók az értesülései, ha a kordinátorok továbbra is úgy gondolják, ahogy ajánlom, hogy gondolják, akkor a tábor teljes időtartama alatt az előfordulásom: gyakori/idézett. A megjelenők száma: kizárólag 1. Termet: E. A többit tudjátok Szóval Sneer, ha minden a tervek szerint alakul, akkor leszek a negyedik. Mármint nem a filmbeli negyedik, de alapból az páros szám, épp a 8nak a fele, szóval kiegyezek vele. Szerintem hozhatná, nagyságrendekkel több Tp-t kapna így a gyerkőc, minthogy otthon marad anyával. Szerkesztve ekkor: Június 21, 2013 , Felon által Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 23, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2013 Már csak 9-et kell aludni. ^^ Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 24, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Ki jatszik noi karakterrel? Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 KM-k...:tuzes:tuti. Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Mivel fiamnak nem sikerült összegyűjtenie a tábor díját ezért idén nem jön. Mondtam neki már májusban, hogy ne költse el nőkre, de a hedonizmus a vérében van. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Ki jatszik noi karakterrel? Tényleg... Van aki ellentétes nemű karaktert hoz, mint ami ő valójában - vagy aminek látszik... A nép karakterrel kapcsolatos ,,statisztikát" követel, természetesen csak akkor, ha van rá kedv, kapacitás. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Oké-oké! Lusta disznóvá vedlettem! Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Remélem tényleg lesz, a statisztikát mindig várom! Link a hozzászóláshoz
Lord Nova Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Bizony-bizony, engem is nagyon érdekelne! Ezek mindig érdekesek szoktak lenni. Link a hozzászóláshoz
Siriath S.M. Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Én már rugdosom Hulla bácsit egy ideje . Következő táborba az emiatt elhullott karaktereimet, majd gyászoljátok meg. Értettek estek el a szent statisztikáért vívott háborúba. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Oké-oké! Lusta disznóvá vedlettem! Neeeem, azt nagyon kétlem. Szerintem passzold le nyugodtan a melót. Kockadobással döntsetek, hogy ki fekszik neki a következő egy hétben. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 25, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2013 Ha egyszer kiengeded a szellemet a palackból ... Kellett nekem elkezdeni a statisztikálást anno. A héten kikerül a cucc ... remélem! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 25, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2013 Nos, most már tuti végig leszek, így lehet készülni esti játékokra. Különösebb felkészülés nem lesz részemről, de majd imprózunk! Viszek Rifts alapkönyvet is, meg amit itthon találok.... BSG, GOT, Alien, Pendragon, WHF3E, Spelljammer etc... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 25, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2013 Riftsbe mennyi idő összerakni egy karaktert? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 28, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 28, 2013 Sok Sneer de WHF3E már gyorsabb, Spelljammer melyik rendszer szerint AD&D vagy D&D3, BSG-sem rossz főleg olyan mesélővel mint Sir Tom. Ja még valami Sneer és neked a Rifts-ben a németeket ajánlom elpusztíthatatlanok. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 28, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 28, 2013 Köszi Crow ha sIRTOm mesél Riftset és játszani is lesz időm akkor németeket választom majd. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Június 29, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2013 GOTra jelentkeznék majd, meg vmi egyéb kis mókára - pl paranoiát sem játszottam még és vmikor kipróbálnám! lehet tudni már melyik nap mi várható, h tervezhessen az ember? Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 na már csak 1-et kell aludni.... Link a hozzászóláshoz
Lord Nova Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 na már csak 1-et kell aludni....Ööö lehet, hogy én vagyok eltévedve, de nem 2-t kell még? Merthogy hétfő van, és szerdán kezdődik, közben meg van egy kedd még. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts