Daru Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Valóban még kettőt kell aludn. Pár ember (főként szervezők, km-ek) egy estével előbb érkeznek, hogy a helyszínen szelleműljenek át a játékra. Szóval T-48. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 igaz igaz, szerdáig az még 2 nap. de én már olyan izgatott vagyok hogy addig csak egyet alszok !!! Link a hozzászóláshoz
Lord Nova Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Egy olyan kérdésem lenne, hogy a live-viadalon mi várható? Akinek van kedve párbajozgat párat, vagy van tervben valami komolyabb? Csak mert előbbi esetén minimalizálom a táborba szállítandó felszerelésem, lévén lesz elég cuccom így is, míg utóbbi esetén lehet, hogy bevállalom az ezzel járó kényelmetlenséget, és elhozom a teljes felszerelésem, akár még a polifoamozott szélű pajzsomat is. (jobb nem lettem tavaly óta, nem is voltam semmilyen live-on, de a pajzs adta +35 VÉ-vel talán még így is van esélyem 0. szintű harcosként küzdeni bárki ellen Tisztelettel: Lord Nova Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Bocsi, a napokban nem nagyon voltam netközelben. Most akkor ömlesztve a válaszok: bármit játszhatunk, hozok könyveket, a többit a helyszínen kitaláljuk. 1-2 rendszerben 0 közeli gyakorlatom van... Pl. ezer éve riftseztem ugyan párszor, de a rendszer azóta változott és a szabkönyvet is pár hete szereztem csak... szal nem vagyok belőle igazán képben. Ettől függetlenül a könyv nálam lesz és megpróbálkozhatunk vele. Max nem lesz fullos, ahogy tavaly a GOT sem volt az. Ez nagyjából a többi egzotikusra is igaz, nem lesz időm semmiből maxra felkészülni. Viszek még ezt-azt, így tényleg csak csapaton múlik, mit játszunk esténként. Unalmamban még Lord Novát (és bárkit, aki még szívesen beszáll) edzhetem is, ha belefér az időbe. Csak hát nagyon kevés az a 24 óra Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Kérdés Live vidallal kapcsolatban... khummm... szóval... ha a puszta kézzel szeretnék küzdeni, akkor az öklömre is kell polifoamot tekerni? Ja... és már csak 72 óra! ... és halott lesz a csapatom összes karaktere... úgy értem, másodszorra is. (Bocs, a zártosztályról írok. Holnap engednek ki, aztán már nagyon örülök neki...) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 1, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Csak hát nagyon kevés az a 24 óra Az igenyeknek eleget teve, iden 26 oras napok lesznek a tabor alatt. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 1, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Kérdés Live vidallal kapcsolatban... khummm... szóval... ha a puszta kézzel szeretnék küzdeni, akkor az öklömre is kell polifoamot tekerni?Ja... és már csak 72 óra! ... és halott lesz a csapatom összes karaktere... úgy értem, másodszorra is. (Bocs, a zártosztályról írok. Holnap engednek ki, aztán már nagyon örülök neki...) Ugy latszik Daru csak az ajanlott jatekmenet reszt olvasta a modulbol. 1/2 nm polifoalmot kell enni a puszta kezes kuzdelem elott. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 1/2 nm polifoalmot kell enni a puszta kezes kuzdelem elott. Jó az. Erős Pistával meg hideg sörrel... a legjobb tikkasztó nyári 31 fokban! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 2, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2013 MATRICÁKAT nem otthon hagyni. (Vízi világosra gondolok. ) Én is viszek cserét. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Július 2, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2013 Ezt jó hogy írtad Venes. Nyomtató lesz a táborba? Ha pároldalt esetleg ki kell nyomtatni. Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Július 3, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2013 Már csak 1-et kell aludni, hogy lekéssük a tábort. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Július 10, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 10, 2013 Sziasztok!Nyomolvasás kellene. Ha valaki találkozott a fekete kalandozós bögrémmel kérem jelezze! Utolsó előtti nap még a KM szoba asztalán figyelt másik két társával együtt.üdv,Sneer Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 10, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 10, 2013 Szerintem abban mi leszünk a ludasok... Hoztunk 3 vagy 4 darabot táborba, hátha valaki igényt tartana rá, ebből volt egy, ami lemaradt, még télről (?), SirTomé (valamire kapta, nyerte... nem tudom a story-t).A bögre el lesz juttatva hozzád, már csak azért is, mert péntektől - ha minden igaz - új helyre kerül tőlünk - Felonhoz - a még megmaradt darabok. Velünk is egyezkedhetsz, de lehet vele lesz a legegyszerűbb a ,,bögre biznisz" lebonyolítása, lévén, hogy tudtommal nem túl messze laktok - eredetileg - egymástól... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Július 11, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 11, 2013 Köszönöm venes.Fel veszem Felonnal a kapcsolatot interurbán. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts