Con Salamander Közzétéve: Március 27, 2013 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2013 Sziasztok!Mit szólnátok valami újabb találkához? Én egy május 11-12 hétvégét még tök üresen találtam a naptáramban, hasznosan tölteném!Ha 4-5 fő összejön, már akkor nyomhatjuk.Nekem tea és sör is megfelel, mondjuk 11.-én délután-este.CS Link a hozzászóláshoz
Owain Közzétéve: Március 27, 2013 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2013 Szia Con Salamander!Hol lenne (város)? Lehet csatlakozni?Üdv Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Március 27, 2013 Megosztás Közzétéve: Március 27, 2013 Gondolom a hely Budapest és igen lehet csatlakozni.Bár én nem hinném hogy leszek ,itt még akkor is hófalak lesznek de tessék csak menni! Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: Május 14, 2014 Megosztás Közzétéve: Május 14, 2014 Helló! Ilyesmit már nem szerveztek? Versenyen, hivatalos találkozókon kívüli összejöveteleket? Ránéztem a post-ra fórumolvasgatás közben, és megörültem, hogy hah, lesz sörözés, megyek. Aztán kiderült, hogy május 11-12, azaz előző héten volt. Aztán néztem, hogy miért pénteken. Aztán észrevettem, hogy 2013. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 14, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 14, 2014 Üdv!Semmi akadálya nincs ilyesminek, azt kivéve talán, hogy elég elfoglalt a banda... Szerintem kb egy hónapra előre lehet leszervezni a dolgot. Közeledik már akkor ugyan a nyári tábor, de egy péntek esti/szombati program beleférhet. Az más kérdés, mennyire tudunk közösen jó időpontot találni... Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Február 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Február 2, 2015 Szóba került korábban a találkozó lehetősége. Egy ilyenen már túl is vagyunk, következik az újabb. TT után felfrissülve ismét ütközünk, a helyszín ezúttal is a Biliárd Noiret Budapesten, ahol csocsózni, sörözni (csajoknak esetleg koktélozni ), dartsozni (az olyan bénákat leiskolázni, mint én ), biliárdozni lehet, no és természetesen kötetlenül beszélgetni. Az időpont: 2015.02.21, 18 óra. Ha valakit esetleg érdekel, és más módon még nem igazolt vissza erről, akkor ne habozzon jelezni az esemény fővédnöke, BigMac felé a részvételi szándékát. Mindenkit szeretettel várunk! Link a hozzászóláshoz
Messor1983 Közzétéve: Február 2, 2015 Megosztás Közzétéve: Február 2, 2015 Sounds like a plan. Akkor írok neki, köszi! Messor Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés