Antail Közzétéve: Április 29, 2013 Közzétéve: Április 29, 2013 Akinek nincs csapata itt kovácsolhat ám magának!
bűvdudás Közzétéve: Április 29, 2013 Közzétéve: Április 29, 2013 Szép estét!Ez a topik bizony hiánypótló - a magányos farkasoknak nehéz a soruk Yneven -, remélhetően így többeknek lesz módja legalább a tábor alatt csapatban játszani, s járni a kalandok kontinensét. Ez nekem sajna valószínűleg kimarad az idén. Is...
Ulmi Közzétéve: Április 29, 2013 Közzétéve: Április 29, 2013 A rizikófaktor méltán híres kalandozócsapata keres egy társat a XI. NYT fergeteges kalandjára!Az önéletrajzokat kéretik erre a címre eljuttatni: ulmikukac@gmail.comJelige: Valószínűleg a világ legjobb csapata.
Lord Nova Közzétéve: Május 1, 2013 Közzétéve: Május 1, 2013 Üdv mindenkinek!Magányos vas megyei kalandozó keresne magának csapatot a tábor idejére. Tavaly Darunnal, Frostyval és Fenixel játszottam Azbesztkecskék néven, ez lenne a második kalandozókos táborom, de a MAGUS világában már én sem számítok új jövevénynek.Tisztelettel: Lord Nova
Hulla Közzétéve: Május 7, 2013 Közzétéve: Május 7, 2013 Üdv mindenkinek!Magányos vas megyei kalandozó keresne magának csapatot a tábor idejére. Tavaly Darunnal, Frostyval és Fenixel játszottam Azbesztkecskék néven, ez lenne a második kalandozókos táborom, de a MAGUS világában már én sem számítok új jövevénynek. Tisztelettel: Lord Nova Gondolom pszi üziben majd megkeresnek az illetékes elvtársak!
Ulmi Közzétéve: Május 8, 2013 Közzétéve: Május 8, 2013 Már írtam neki, csak május 3. óta nem volt bejelentkezve...
Catsmile Közzétéve: Május 15, 2013 Közzétéve: Május 15, 2013 Hmm... hát, ha van befogadó csapat, akkor elgondolkodnék az idei nyári táboron, szóval ne habozzatok, írjatok: intactusz@gmail.com
Catsmile Közzétéve: Május 16, 2013 Közzétéve: Május 16, 2013 Ramirez/Scylla: ha vagytok.. kérnék eg elérhetőséget vagy Pszi üzenetet... leginkább Ramireztől.. ha esetleg még csapatba szervezhető.. ha nem, akkor arról...
Con Salamander Közzétéve: Május 19, 2013 Közzétéve: Május 19, 2013 Üdv!Nem csapatba szervezhető, a mi csapatunkat gazdagítja idén.CS
Aletheides Közzétéve: Július 10, 2013 Közzétéve: Július 10, 2013 Budapest, IV. kerület vagy közelében keresnék csapatot, lehetőleg ETK vagy Új Tekercsek szerint. JK-nak állnék és elméletben vágom az egész játékot, de gyakorlatban még nem volt alkalmam. :/
Dekker Közzétéve: Július 10, 2013 Közzétéve: Július 10, 2013 Akkor mar en is (ekezetem most nincs):Csapatot keresek a 2013-as kalandozok nyari taborba. Igenyeim: napi 3* etkezes, legalabb 8 ora alvas, es alkoholmentesseg.
Recommended Posts