Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csapatkereső - szervező

Recommended Posts

Közzétéve:

Szép estét!

Ez a topik bizony hiánypótló - a magányos farkasoknak nehéz a soruk Yneven -, remélhetően így többeknek lesz módja legalább a tábor alatt csapatban játszani, s járni a kalandok kontinensét. Ez nekem sajna valószínűleg kimarad az idén. Is...

Közzétéve:

Üdv mindenkinek!

Magányos vas megyei kalandozó keresne magának csapatot a tábor idejére. Tavaly Darunnal, Frostyval és Fenixel játszottam Azbesztkecskék néven, ez lenne a második kalandozókos táborom, de a MAGUS világában már én sem számítok új jövevénynek.

Tisztelettel: Lord Nova

Közzétéve:
Üdv mindenkinek!

Magányos vas megyei kalandozó keresne magának csapatot a tábor idejére. Tavaly Darunnal, Frostyval és Fenixel játszottam Azbesztkecskék néven, ez lenne a második kalandozókos táborom, de a MAGUS világában már én sem számítok új jövevénynek.

Tisztelettel: Lord Nova

Gondolom pszi üziben majd megkeresnek az illetékes elvtársak! ;)

Közzétéve:

Ramirez/Scylla: ha vagytok.. kérnék eg elérhetőséget vagy Pszi üzenetet... leginkább Ramireztől.. ha esetleg még csapatba szervezhető.. :) ha nem, akkor arról... :)

Közzétéve:

Budapest, IV. kerület vagy közelében keresnék csapatot, lehetőleg ETK vagy Új Tekercsek szerint. JK-nak állnék és elméletben vágom az egész játékot, de gyakorlatban még nem volt alkalmam. :/

Közzétéve:

Akkor mar en is (ekezetem most nincs):

Csapatot keresek a 2013-as kalandozok nyari taborba. Igenyeim: napi 3* etkezes, legalabb 8 ora alvas, es alkoholmentesseg.

• Új...