Dekker Közzétéve: Június 18, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 18, 2013 Szép jó reggelt!Azért hoztam létre ezt a témát, hogy az olyan nehezen mozgó alakok, mint én találjanak maguknak valakit, akire ráakaszkodhatnak, és az elviszi őket autóval. Vagy együtt mennek busszal vonattal. (Persze lehet, hogy valamelyik felsőbb hatalom majd eltörli ezt a témát).Tehát akkor kezdem is:Van-e olyan valaki, aki Szeged környékéről utazik a táborba autóval, és befogad az útra egy antiszociális Dekkert? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 19, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 19, 2013 Aki vonattal jön kérem jelezze valamilyen formában. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 19, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 19, 2013 és aki repülôvel arról már szó sem esik? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 19, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 19, 2013 A terpeken latszik az ismeretlen terulet, oda kell leszallni a repcsikkel. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 19, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 19, 2013 Szuper szuper!Véletlenül se a mocsárba! Helikoptereseknek is az ismeretlent ajánlom akkor Link a hozzászóláshoz
Lord Nova Közzétéve: Június 20, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 20, 2013 Üdvözletem!Esetleg Vas megyéből megy valaki a táborba autóval? Szívesen beszállok a benzinpénzbe, a sofőr igényei szerint csendesen üldögélek vagy aktívan beszélgetek út közben. A cuccom kb egy nagyobb és egy kisebb táskába belefér, esetleg még egy hűtőtáskát hoznék. Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Június 24, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Szép jó reggelt! Akkor csökkentsük az igényeket. Valaki el tud majd vinni Pestről Gyömrőre, hogy legalább 1 vonatot megspóroljak? Ígérem megpróbálok keveset beszélni az úton. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Én is elbuszolok Pestig (gondolom Mátrafüredet vagy környékét kevesen érintik), Pest - Gyömrő közt keresek fuvart. Jelige: "tudok egy két fontos ínfót" Írj, hívj, szólj! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Nem akarok ünneprontó lenni, de a Pest-Gyömrő távolság 33 perc és 150 forint kiegészítőjeggyel vagy 250 busszal (ezek az 50% díjszabást tükrözik). Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Füredi busz a stadionba megy, Gyömrői busz meg Örs, szóval még plusz 350 vonaljegy a piros metróra Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Június 24, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2013 Füredi busz a stadionba megy, Gyömrői busz meg Örs, szóval még plusz 350 vonaljegy a piros metróra Valamit elfelejtettem. A kedves volán március óta hozzácsap még plusz 150 borravalót bármilyen jegyre. Ellenben vonat meg keletiből indul, vagyis szintúgy piros metró. Már most szimpatikus Gyömrő. Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Június 25, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 25, 2013 Nem akarok ünneprontó lenni, de a Pest-Gyömrő távolság 33 perc és 150 forint kiegészítőjeggyel vagy 250 busszal (ezek az 50% díjszabást tükrözik). Sajna Szegedről én meg a nyugatiba érek be, és hogyha annyi cuccal még metróznom kell, hogy a keletiből tovább vonatozzak, akkor nagyon felvidító tud lenni egy autó a nyugatiban (vagy egy helikopter, de ne legyünk nagy igényűek). Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Június 25, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2013 Teleport... nem metroznék sok cuccal a helyedben inkább 73 troli. Inkább kicsit sétálok de tömörülni nagy táskával nem kellemes Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Június 25, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 25, 2013 Teleport... nem metroznék sok cuccal a helyedben inkább 73 troli. Inkább kicsit sétálok de tömörülni nagy táskával nem kellemesHa ilyen korán már teleportálnék, akkor az egész délutánt átaludnám. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 25, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2013 Vagy ilyen későn! Bulija válogatja! Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Június 30, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 30, 2013 Aki Pestről tömegközlekedik Gyömrőre és tudja már honnan és mikor indul, írja be ide, hátha lennének csatlakozók! Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Június 30, 2013 Megosztás Közzétéve: Június 30, 2013 Sajna Szegedről én meg a nyugatiba érek be, és hogyha annyi cuccal még metróznom kell, hogy a keletiből tovább vonatozzak, akkor nagyon felvidító tud lenni egy autó a nyugatiban (vagy egy helikopter, de ne legyünk nagy igényűek). Ha gondolod Fehérvárnál fel tudunk venni Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Július 1, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Ha gondolod Fehérvárnál fel tudunk venni Hát most, hogy felajánlottad megnéztem, és találtam egy vonatuatat, amely 5 átszállással elvisz Székesfehérvárra. Kecsegtetőnek tűnik az ötlet, de nem érzem magamat méltónak rá, úgyhogy inkább maradok a fapados metrózgatásnál. Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: Július 1, 2013 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Sziasztok!A "Vonatozzunk Gyömrőre!" program keretein belül lehetőséget szeretnénk kínálni a naiv táborlakóknak közös eltévedésre. Azon jelentkezőket várjuk, akik szintén vonattal kísérlik meg Gyömrő megközelítését Pest irányából. A jelentkezésetekben tüntessétek fel, hogy mikorra értek a keletibe. Az utazás önköltséges, a csomagokért, az utasokért, és a megérkezésért nem vállalunk felelősséget!És akkor ahogy a jó teleshop-os reklámokban szokták, ide bevágunk egy elégedett jelentkezőt:Sziatszok, Dekker vagyok, és szeretném igénybe venni a "Vonatozzunk Gyömrőre!" szolgáltatást. Legkorábban 10:10-re, érek a Nyugatiba, ahonnan kb 30 percet szánok a metrózásra a Keletibe. Minden órában jár vonatom, így ezt az időpontot egész órákkal tolhatjuk. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 És a keletiből milyen gyakran indul vonat? És mennyi a menetidő?Csak mert én meg busszal terveztem eljutni Pestről Gyömrőre (50 perc) Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 És a keletiből milyen gyakran indul vonat? És mennyi a menetidő?Csak mert én meg busszal terveztem eljutni Pestről Gyömrőre (50 perc)33 perc a menetidő. 560 forint és mindig óra 20-kor és óra 50-kor indul (kivéve 4:10, 5:10 és 23:55). (Eredetileg Sülysáp felé megy.) Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Oké, szóval vonattal megyek én is, köszi! Este beírom, hogy sztem mikor érek oda a keletibe, aztán max. majd okoskodunk! Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Ha nem jön semmi közbe, akkor 10:45-re ott vagyok a Keletibe, szóval célozzuk meg a 10:50-es szerelvényt. Aki tervezi, hogy velünk tart, dobjon ide egy postot! Link a hozzászóláshoz
Siriath S.M. Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Az állomás igen messze van a kastélytól és az út se valami kellemes oda fele, (Omlás veszélyes épület, helyenként 45 fokban álló utca kövek.) így szerintem a vonatosok elé célszerű lenne kocsival kimenni. Ellenben, ha időt akartok meg spórolni és kényelmesen utazni, akkor Pestről óránként indul busz, ami ott tesz le titeket szinte kastély előtt. Tudom, hogy nem most kéne beleszólni, de amikor mentálcsavarral voltunk lent, először mi is nagyon megszívtuk az utazást. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2013 Az állomás igen messze van a kastélytól és az út se valami kellemes oda fele, (Omlás veszélyes épület, helyenként 45 fokban álló utca kövek.) így szerintem a vonatosok elé célszerű lenne kocsival kimenni. Ellenben, ha időt akartok meg spórolni és kényelmesen utazni, akkor Pestről óránként indul busz, ami ott tesz le titeket szinte kastély előtt. Tudom, hogy nem most kéne beleszólni, de amikor mentálcsavarral voltunk lent, először mi is nagyon megszívtuk az utazást. A tabortajekoztatoban szerepel az autos tamogatas az ajanlott vonathoz. Koszi a figyelmeztetest azert! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts