Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Képregények Yneven innen és Yneven túl


Aegnor

Recommended Posts

Sziasztok!

Szerintem jó lenne egy képregényekkel foglakozó téma, hogy ne a többit rondítsuk össze kommenteinkkel. Bátorkodtam saját kezűleg létrehozni egyet.

Szeretném megkérni hozzászólások áthelyezésének képességével rendelkező kalandozótársaim egyikét, hogy -amennyiben életben hagyják ezen témát - legyen szíves áthelyezni ide a filmek topicban lévő beszélgetést.

Megértéseteket köszönöm! További szép napot!

Szerkesztve ekkor: , Aegnor által
Link a hozzászóláshoz

post-2850-145007942191_thumb.jpg

Én ezt olvasom most (kislányoknak szóló olaszok által készített cucc). Ez az a műfaj, ahol nagyon jól tud működni a képregény formátum, mert az ember nem vár el következetességet vagy realitást az ilyesmitől. A klasszikus szuperhősös képregények nekem nagyon visszásak tudnak lenni néha, az nekem az ilyen sötétebb karakterenél tudott jó élményt adni (spawn, deadpool).

Link a hozzászóláshoz

Hát igen, ízlések és pofonok. A WITCH-et még nem olvastam képregény formátumban, de máshogy sem. Viszont Deadpool nekem is nagy kedvencem. Nagyon nagy arc :D

Tegnap Scylla hatására elfogott az olvasási láz, és átfutottam a Dungeons & Dragons IDW sorozatot.

http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3405%3Adungeons-a-dragons&catid=15&Itemid=78

Általában itt szoktam képregényt olvasgatni.

Link a hozzászóláshoz

Nekem a superhösös képregények jönnek be, Marvel vs DC! :-), általában már letöltve nézem, olvasom ugyanis a 10 colos tabletemen állo képen teljesen olyan mintha az eredeti méretben olvasnám.

Egyik nagy kedvencem: J. Michael Straczynski Rising Stars (Éledő Csillagok), a magyar képregényes oldalakon fent van, letölthetö. ajánlom mindenkinek. kicsit másik oldalrol járja körbe a superhösöket. 22 füzet, egy probát megér.

Venes, mekkora különbség van az anime és a manga verzio között? érdmes elolvasni füzetben is? régi nagy kedvenc anime-m az Akira és a Ghost in the shell. regóta tervezem elolvasni is öket de pl az akira több mint 2000 oldal!

Link a hozzászóláshoz

Venes,

A mangareader jó hely, amennyiben kényelmesebb, a kurzorbillentyűkkel is tudsz lapozni. Jobbra-balra lapozhatsz vele, nekem bejött.

Mondjuk most már én is inkább mangás vagyok, kevesebb a filler, részletesebb, bár az akciójeleneteket jó lenne látni mozgásban is. :)

Bár sokmindent olvasok egyszerre, főleg, mert ritkán jönnek ki a részek, a martial arts stílusok tetszenek, meg ha lehet sokat röhögni. Ajánlom mindenkinek animében a GTO-t (Great Teacher Onizuka) pl, szerintem fenomenális.

Scylla,

Akira-t nem olvastam, csak láttam, szerintem érdemes elolvasni, és utána megint megnézni a filmet, biztos vannak benne kiegészítő, új infók. Úgyhogy lehet, neki is állok. :)

Szerkesztve ekkor: , Messor1983 által
Link a hozzászóláshoz
Venes,

A mangareader jó hely, amennyiben kényelmesebb, a kurzorbillentyűkkel is tudsz lapozni. Jobbra-balra lapozhatsz vele, nekem bejött.

Nekem úgy nem ment. :S Nem lapozott a kurzor használatával.

Én látszik, hogy nő vagyok. :) Dráma, de jó a pszicho triller drámás beütéssel (pl. School days - bár nem tudom, hogy van-e manga verzió, eredetileg visual novel, meg én az anime sorozatot láttam), meg hentai. :)

Link a hozzászóláshoz
Nekem úgy nem ment. :S Nem lapozott a kurzor használatával.

Érdekes, most véletlenzerűen néhány mangával kipróbáltam, és működik. Csak ráklikkeltem az aktuális részre, behozta az első oldalt, és onnantól kezdve működött. a képek alatt vannak tippek, ott olvastam erről a módiról. Lehet, hogy böngészőfüggő?

Ha dráma, akkor Air. Arra emlékszek csak, hogy végigolvastam. De jó volt.

Illetve határeset, mivel inkább máshova tartoznak, de van dráma felütése is: Elfen Lied, és Berserk Ha leszámítjuk a vérengzést... :P

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...