Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Téli Tábor 2013 - Vinye


Jössz?  

15 szavazat

 1. 1. Jössz?

  • Nem!
   2
  • De!
   13


Recommended Posts

A fényképeken van konyha. A képek tanulsága szerint jobb felszereltséggel és állapotban, mint a régi helyen. Tehát semmi akadálya a forralt bornak... a sütiknek, a palacsintának, a tűzdelt őzgerincnek áfonyával, a bélszínfilének tejszínes szarvasgomba-mártással... :roll:

:D:pajti:

Szerkesztve ekkor: , Daru által
Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A helyszínről: Van két nagyobb épületrész, 14 és 10 férőhellyel, valamint egy kisebb, 6 férőhellyel, és egy külön kis épület, egy franciaággyal. A két nagyobb épületrészben elég komoly konyha van, és a kisebben is van egy egyszerűbb, szóval lesz lehetőség sok mindenre. Több hűtő, tűzhely, stb. is van a helyen, a vacsora készítését az étkezést igénylőknek is mi magunk oldjuk majd meg BigMaccel. Nemsoká lesz elvileg menü is. Forralt bort pedig csinálhatunk természetesen :)

Link a hozzászóláshoz

Ha valahogy lehet hatni rá ezügyben, ígérem, megteszem :D Bár ha belegondolok, hogy elmenekül ez elől Magyarországról is.. :lol: Addig kemény MAGUS banzájokat szervezek a lakásban, gurulnak a kockák, folyik a mézsör.. :P

Amúgy szívesen megnézném, hogy a KM-ek egymás közt Hófehérke és a hét törpét mesélnek lefekvés előtt ;)

Link a hozzászóláshoz
Amúgy szívesen megnézném, hogy a KM-ek egymás közt Hófehérke és a hét törpét mesélnek lefekvés előtt ;)

Az elveszett alidari nő és a hét Gilron pap legendájára gondolsz, ahol egy megszállott orwellánus boszorkány igyekszik különböző - MG táblázatából kilesett - mérgekkel az alidari nő életére törni, miután a lány megölésére felbérel, vadásznak álcázott toroni fejvadászt csődöt mondott? Mindezt csupán azért, mert egy kránból kikerült tükör ereklye szerint a boszorkányon kívül már csak az alidari nő a legszebb Ynev vidéken.

Ráadásul terve majdnem sikerül, mikor harmadszorra a csaj nem dobja meg az Egészség próbát. Szerencsére a morális szabály neki kedvez, igaz a törpék egy hegyi kristályból készült mithrillel feldíszített koporsóba ravatalozzák föl, de aztán a végén egy ficsúr a Kereskedőhercegségből pusztán Élettam AF-al rájön, hogy elég ha a nő torkából eltávolítja a mérgezett gyümölcsdarabot...

Hát nem tudom... elég ócska modul. :D ... De ha ez kell, hogy meglegyen a létszám a TT-re, hát elmeséljük!

:mrgreen:

@Jadis: Gyere! Jó lesz! :)

Szerkesztve ekkor: , Daru által
Link a hozzászóláshoz

Hát nem tudom... elég ócska modul. :D ... De ha ez kell, hogy meglegyen a létszám a TT-re, hát elmeséljük!

Most nemazé', de le tetszett ócskázni gyerekkorom egyik legszebbnek tartott, sztereotípiákkal teleaggatott meséjét? :roll: Összeomlott egész Ynevem :siros:

Ligadio, a Rejtély ügyosztályt örömmel töltötte el a talán. :) Virágcsokrokat, vagy a Hófehérkéből szalasztott alidari nőket az öltözőjébe vár? :)

Link a hozzászóláshoz

Te Daru van egy kis gigszer a storyban nem 7 Gilron pap hanem 7 tarini törpe amiből Tudor a Tooma pap, Vidor poénos harcos, Szundi az méregkeverő (ezért szunyál a sok szertől), Morgó a gladiátor, Szende a bárd, Hapci a megfázott harcos, és Kuka az elmeháborodott aki csak részben sikerült a homálytestvérétől megszabadulnia.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
 • Új...