The Eternal Crow Hero Közzétéve: December 24, 2013 Megosztás Közzétéve: December 24, 2013 Szóval eddig 2 jelentkező Egy steampunk csapathoz Desolation városából kíváncsi lennék milyen osztályból valók? Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: December 24, 2013 Megosztás Közzétéve: December 24, 2013 Részemről elakadtam a hóban, nemtom ki tom-e ásni magam TTig.. ha nem sikerülne, kellemetes Felon-mentes tábort kívánok.. Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: December 25, 2013 Megosztás Közzétéve: December 25, 2013 milyen hó? itt felénk tavasz van.... Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: December 25, 2013 Megosztás Közzétéve: December 25, 2013 Csak vicc volt, mivel nincs karácsonykor hó elfelejtettem, h nem én vagyok az egyetlen zalai Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: December 25, 2013 Megosztás Közzétéve: December 25, 2013 Gizike, tessék írni:Tisztelt leendő Táborozók! Kedves otthon maradni szándékozók! Szolgálati közlemény! pont, új sor.A szokatlan időjárási körülmények miatt a Téli Tábor hivatalosan átnevezzük Tavaszi Táborra. Az eseményre továbbra is a TT rövidítés alkalmazandó, pont, új sor.Továbbá! Hogy aszongya'! A névváltozással egyetemben a szervezőssé a programon is módosít: A hógolyó csata helyett, váltóban lebonyolított tavaszi tőzike (továbbiakban szintén tété) szedő versenyt rendezünk. A győztes egy összegben fizetheti be a hatóságoknak a leszedett növények eszmei értékét, szálanként 5000Ft-ot. vesző, pont, új sor. aláírás, dátum, sátöbbi... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés