Zeno Közzétéve: Január 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 13, 2004 Hali Kalndozók!! Remélem sokan kukkantatok majd bele ebbe a témába, mivel szerintem ez hiányzott még innen!!! Remélem sikerrel megegyeztek egymással a keres-kínál ügyekben! Sok sikert és sok szerencsét!!! :roll: :wink: Link a hozzászóláshoz
Zeno Közzétéve: Január 13, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 13, 2004 Én amugy MAGUS Summariumot keresek, de nagyon, postai uton szivesen megvenném ha vki már nem tart rá igényt!!!Irjatok ha van!! :x Persze egyéb más könyv, kiegészítö is érdekelne!!! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2004 Üdv!Az alábbi telefonszámon egy egész garnitúra könyv eladóETKtól Summariumon át az UTig minden.Csak TELEFON, ne írjatok rá sms-t!063021957040üdv: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Február 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2004 Lithas!Antail: ha megkérlek kíírnád ide a könyvek címét/árát/állapotát/db számát? Szerintem érdekelne pár emert (rajtam kívül)Darun Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Február 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2004 Antail, amit Darun említett engem is érdekelne... sőt valószínűleg mindenkit, aki ebben a "keres-kínál" témában érdekelt. Jó lenne ha lenne egy ilyen lista ide rakva. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 10, 2004 Üdv!Sajnos pontos árakat a könyvekről nem tudok mondani, egy garnitúra könyve volt. Lehet, hogy már eladta, vagy sem. Hívjátok fel, de mindegyikből volt neki 1!üdv: Link a hozzászóláshoz
Roni Közzétéve: Április 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 30, 2004 Csájó! Tud valaki szerválni Titkos Fóliánsokat???????????Plííííííííz!!!!!!!!!!!! Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Május 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 5, 2004 Hello!1 db használható UT (Antail: láttam!), és 1 db használható Papok, Paplovagok ELS? KÖTET kerestetik! Link a hozzászóláshoz
plinkli Közzétéve: Június 3, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2004 Hali All! Akár postai uton érdekelne ET, Új tekercsek és Titkos Fóliáns..... Link a hozzászóláshoz
Sir Adhamar Közzétéve: Június 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2004 Lithas,Engem egy summarium, meg egy uj ET erdekelne, es ha lehet, jo allapotban kellene. Nem tudok kiegeszito konyvet adni, esetleg modult...de az nem biztos, hogy kell nektek...Meg tudok mas szerepjatekhoz is konyvet adni, de nem tudom, h erdekel-ne-e titeket...A'frad Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2004 Summarium Keleti aluljáróban Budapesten. Új AK az antikváriummal szemben ugyanitt. Link a hozzászóláshoz
Sir Adhamar Közzétéve: Június 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2004 Udv!Antail, engem nem az AK-persze az is- erdekelne, hanem az ETK, mert darabokban van a mienk, es ezaltal hasznalhatatlan. Meg miutan innen mar reg nem lehet letolteni az alapkasztok kidobasat, meg a cuccait, nem nagyon tudok olyanokat kezdeni...peladul harcos, kardmuvesz, tolvaj, tuzvarazslo.azert koszi Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: Június 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2004 nekem is kéne AK, meg a Summarium, és a legjobb lenne, hogy ha postai úton tudnám megszerezni... így talán hozzá is jutnékvan amúgy papok-paplovagok I.-es könyvem, olvasható álapotban, ha valakit érdekel Link a hozzászóláshoz
tanacsado Közzétéve: Június 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2004 Lithas, Nekem is kene az a legujabb konyv...mi is annak a neve? Van valami jo otletetek, hogy hol tudnek egy olyat beszerezni?Kezdo vagyok, es orulnek ha tudnek egy partihoz csatlakozni, aki(k) leginkabb a neten jatszik, illetve jatsszanak :wink: kalithas Link a hozzászóláshoz
Taxen Közzétéve: Július 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2004 Kellene nekem a summarium. Meg egy ET, valami ujabb kiszerelesben, mert a lapjai mar teljesen szethullottak, kiestek, elhagytam oket. SZoval a lenyeg az, hogy kene nekem egy ET. Orulnek annak is, ha be tudnek szerezni egy AK-t. Nagyon orulnek neki, kivancsi vagyok ra. :wink: Ha van valakinek HGBkiegeszito, akkor az is jol jonne, ugyanis az is majdnemhogy darabokban van...Na meghat mar fedoje sincs. Meg is vennem penzert, ha valaki el tudna adni nekem...Barmelyik konyvet megvennem penzert, vagy cserelnem valamire. Ez alatt fantasykonyveket, mas kiegeszitoket ertek, vagy, ha erdekel valakit, akkor kartyakat is. Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Július 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 12, 2004 Üdv!Engem érdekelne UT, Summarium és Bestiarium.Egyébként tudok egy RPG boltot Bp- en. Hévvel kell menni2 megállót(asszem Békásmegyerig), aztán onnan 200-300 száz méter. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 12, 2004 Üdvözlet!Keleti aluljáróban kis antikváriumban, első kiadású Bestiárium, nagyon jó állapotban van, érdemes megvenni.Amit Pred mondott szerepjáték bolt, az egy nagyon jó kis hely. A hévről leszáva merőlegesen kell menni első után, a térig, majd ott jobbra és egy tetővel fedett járda mentén van.üdv: Link a hozzászóláshoz
Aquenor Közzétéve: Július 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 17, 2004 Légyszí dobjatok má be egy két telefonszámot mert mint tudjátok nem mindenki Pesti vagy Pestközeli.köszike.Egyébként engem egy Summarium érdekelne. Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Július 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 17, 2004 Üdv! A pontos a Szépvölgyi úti megálló. Ebben a boltban lehet kapni! Ma voltam ott (Siófokon lakok amúgy), és láttam UT- (ke)t, Titkos Fóliánsokat, Summariumot, meg egy pár ilyen régebbi kiadványt...(csak hát ugye vékony a tárcám... ) Link a hozzászóláshoz
Aquenor Közzétéve: Július 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 19, 2004 léééééééééécííííííííí nyomjatok má be 1-2 telefonszámot ide!!!!!!!!pl:annak a boltnak a számát!!!!!!!lééééécccíííííí Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Július 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 19, 2004 Üdv!Sajna a bolt számát nem tudom... Talán Antail tud segíteni. Link a hozzászóláshoz
Roxana Közzétéve: Július 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2004 A boltról az infókat megtalálod a www.silverland.hu címen. Szinte minden megvan náluk, ami szerpejátékkal kapcsolatos, de elég drágák.A nyugati aluljárójában van egy nagyon jó kis antikvárium, ahol szoktak lenni ilyen cuccok jóval olcsóbban. De ott nincs meg minden. Nekem onnan van egy csomó anyagom. Link a hozzászóláshoz
sstormy13 Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Hi!Kérdés: Sogron Lángjai 2-ról tud-e vki vmit?Nagyon kíváncsi lenék rá!!! Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 hiengem régebbi magus regények érdekelnek, nem baj, ha kicsit megviselt állapotban vannak!thnx Link a hozzászóláshoz
Areir Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Üdv mindenkinek!Engem a Hollóidők második része érdekelne, meg a Keleti szél második része. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés