Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Keres, kínál... M.A.G.U.S. könyvek..

Zeno

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdv!

Talán nem egészen ide való, de valószínűleg így jut el legtöbbekhez. Valamikor régen kaptam egy ismerősömtől egy digitális (Beszkennelt) példányt a HGB-ből. Sajnos mikor nemrég utána akartam olvasni valaminek, kiderült, hogy hiányzik a Barbár kasztot bemutató oldalpár (az elejéről, a kasztleírások közül). Ha esetleg valakinek megvan a lehetősége eljuttatni hozzám, akkor kérem, keressen meg privátban :)

Köszönettel

Közzétéve:

Üdv,

Keresek egy Geofrámiát. Régebben volt egy, de elkövettem a hibát, hogy kölcsönadtam valakinek és azóta lába kélt. Most azonban szükségem egyre, mivel sok hasznos infót tartalmaz, ami megkönnyítené a munkámat...

Szóval aki rendelkezik egy felesleges példánnyal kérem jelezze felém, előre is köszönöm.

Tisztelettel:

Közzétéve:

Nem egészen idevágó, de ha valaki Alexandra boltok közelében jár, nézzen be, mert régebbi M* regényeket is kedvezményesen lehet beszerezni. Van két-három, amit 260 Ft-ért vettem meg :)

Közzétéve:

Üdv mindenkinek!

Keresem a következő magus könyveket:

Második törvénykönyv

harcosok, gladiátorok, bbarbárok

vagy a fentiek kombinációja = titkos fóliáns

kalandmodulok: láplidérc, gyilkosság caedonban

toron

északi szszövetség

nekem van 2 feles etk-m (kemény kicsit használt es puha fedeles használt állapotban)

Privatban vagy hangesz@gmail.com-rá várom az ajánlatokat

Üdv!

Közzétéve:
Üdv!

Ezek mind léteznek elektronikus, scannelt változatban. Igaz, nem ugyanaz, ellenben ingyenes. Nem tudom, ismered-e, érdekel-e, de szívesen segítek megszerezni.

Köszönöm segítséged, én is rendelkezem a digitális verziókkal (kivéve a kismodulos füzetekkel, amit még mindig keresek digitálisan) de gyűjtőként szeretném beszerezni a kiadott példányokat is.

A fentiek közül már csak a harcosok, gladiátorok, barbárok és a második törvénykönyv kiegészítőket keresem

Üdv, és köszönöm a segítő szándékot is!

Közzétéve:

M.A.G.U.S. - Játékosok készlete (1996)

Állapot: tökéletes

Ár: 800 Ft

M.A.G.U.S. - Harcosok, Gladiátorok, Barbárok (1995)

Állapot: használt, de tökéletes

Ár: 1200 Ft

M.A.G.U.S. - Második Törvénykönyv (1995)

Állapot: használt, a jegyzetoldalakon megfakult ceruzás írás

Ár: 2000 Ft

Átvétel csak személyesen Budapesten.

komirekko kukac yahoo pont com

Közzétéve: (szerkesztve)

a szabálykönyvek gazdára találtak, így töröltem a szöveget, esetleg ezt a hsz-t is lehetne :)

köszi

N

Szerkesztve ekkor: , Niarn által
Közzétéve:

egy nálam okosabb fórumozó társ azt tanácsolta, karcoljam be ide a még eladni kívánt könyveket. korábban nem tettem, elvégre nem m.a.g.u.s..

előre is bocs mindenkitől :)

pár könyv és egy AD&D szabálykönyv:

AD&D játékosok kézikönyve (Dream One Kft. 1996)

Robin Mash – Árnyéktalanok (Cherubion 1996)

William Glendown – A torony (Cherubion 1997)

Stanley Steel – Csillagok H Borúja; Az irodalom visszavág (Excalibur)

Margaret Weis, Tracy Hickman – Ikrek hatalma Dragonlance (Szukits)

Fritz Leiber – Kardok a halál ellen (Valhalla)

William Buxton – Ragnarok harcosai – Az első jel – Baldur vére (Neotek 1995)

Lesly L. Lastex – A dérfarkas bosszúja (Valhalla 1996)

William King – Trollvadász (Szukits)

Christian Rosenkrautz – A szentföld oroszlánja (Vagabund 2005)

Hawkwood (Szalkai László) – Ha megszakad a napvilág (Sólyomtoll 2006)

Shadowrun kiegek, és regények (gyakorlatilag az összes):

Szabálykönyv (Beholder 2002) 3.

Grimoire (Beholder 1997)

Árnyékmagyarország (Beholder 1996)

Fegyverek kézikönyve (Beholder 2003)

Ember és gép (Beholder 2004)

Árnyvadász kézikönyv (Beholder 2005)

Mágia az árnyakban (Beholder 2006)

Robin Mash – Cyberkommandó (2000)

Michael A. Stackpole – Farkas és a holló (2005)

Stephen Dedman – Egy maréknyi adat (2008)

Jason M. Hardy – A romlás cseppjei (2007)

Jean Rabe, John Hefers – Utóhatás (2008)

Caroline Spector – Végtelen világok (2001) 2 péld.

Robert M. Charrette – Jogos kárpótlás (2004); Jól válaszd meg az ellenséged (2002, 2. kiad.); Sose kezdj sárkánnyal (2001, 2. kiad.); Keresd a magad igazát (2002, 2. kiad.)

Lisa Smedman – Véres sport (2005); A Lucifer játszma (2005); Pszichotróp (2003)

Stephen Kenson – Ragnarok (2004); Bukott angyalok (2007); Született vadász (2006); Keresztutak (2004); Lángoló idő (2006); Mérgek könyve (2007); Technobábel (2004)

Carl Sargent, Marc Gascoigne – Nosferatu (2001); Fekete Madonna (2000); Véres utcák (2001)

Nyx Smith – Ki űzi a vadászt (2003); Csíkos vadász (2002); Elsötétedés (2002)

Nigel Findley – Magányos farkas (1998); A nap háza (2001)

Mel Odom – Hajtóvadászat (2003); A múlt csapdájában (2003); Fejvadászok (2000)

Jak Koke – Minden határon túl (2000); Krómba zárva (1999); Idegen lelkek (1999); Üres éter (1999)

Tom Dowd – Vakító fény (1998); Az éjszaka markában (2002)

ha valakit érdekelne a dolog, írjon.

köszi :)

Közzétéve:

Üdv!

Kapcsolatban állok egy internetes antikváriummal, amelynél lehetőség van pillanatnyilag nem kapható könyveket is előjegyezni, többek közt MAGUS szabálykönyveket is. Az előjegyzést beszerzés esetén rövid ideig fenntartják nekem.

Jelenleg egy '97-es ETK-t kínálnak ilyen módon 4.200 Ft-os áron. Nem tudom, mennyire kedvező ez a jelenlegi piacon, mindenesetre ha valakit érdekel, keressen a bfg3@citromail.hu címen, és egyeztetjük a részleteket.

Közzétéve:

Üdv!

Nagyon pozitív.

Egyébként a Sárkánytűz könyvesbolt honlapján is így működik, bárki előjegyeztethet könyvekre, és akkor "lefoglalja", illetve azonnal értesítik róla, amint jön.

(szerintem a 4200 Ft teljesen jó egy 1TK-ért)

Közzétéve:

Kapcsolatban állok egy internetes antikváriummal, amelynél lehetőség van pillanatnyilag nem kapható könyveket is előjegyezni, többek közt MAGUS szabálykönyveket is. Az előjegyzést beszerzés esetén rövid ideig fenntartják nekem.

Jelenleg egy '97-es ETK-t kínálnak ilyen módon 4.200 Ft-os áron. Nem tudom, mennyire kedvező ez a jelenlegi piacon, mindenesetre ha valakit érdekel, keressen a bfg3@citromail.hu címen, és egyeztetjük a részleteket.

Ajánlat frissítve, a rendelési lehetőség határideje 2014. 09. 27.

Közzétéve:

Ha esetleg valakinek van otthon egy eladó Requiem alapkönyve, érdeklődnék iránta. Mikor megjelent, nem szereztem be, pedig tetszett a játék alapjában véve. Most pótolnám. Ha lehet valahol kapni, az is jó... Köszi előre is!

Közzétéve:

Ajánlat frissítve, a rendelési lehetőség határideje 2014. 11. 01.

Közzétéve:

Szerbusztok.

Keresek megvételre Második Törvénykönyvet.

Az enyém már nagyon régi és túl sok csatát látott már... :)

Ráadásul az 1 éves múlt fiam is folyton azt támadja... :D

Akinek van eladó, vagy tudná hol szerezhetek egyet az írjon ide, vagy magánba pszi-zen. :)

Előre is köszönöm.

Üdv, Kristos.

Közzétéve:

Sziasztok!

Eladó egy megkímélt állapotban lévő Magus Új Törvénykönyv 9500 Ft-ért.

Budapesti átvétellel, vagy postán utánvéttel tudom eljuttatni hozzád.

Akit érdekel, hívjon: 06-20/506-5554

Inkább hívjatok, mint PÜ-t írjatok, mert ritkán vagyok gépnél.

Üdv,

Gerondar

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...