Gergeros Közzétéve: Június 6, 2012 Megosztás Közzétéve: Június 6, 2012 Üdvözletem!Keresek egy nem túl meggyötört állapotban lévő Második Törvénykönyvet és egy Harcosok Barbárok Gladiátorok könyvet.Érdeklődni a gergeros@citromail.hu címen lehet. Link a hozzászóláshoz
Arnulf con Jamerre Közzétéve: Augusztus 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 25, 2012 Üdv! Talán nem egészen ide való, de valószínűleg így jut el legtöbbekhez. Valamikor régen kaptam egy ismerősömtől egy digitális (Beszkennelt) példányt a HGB-ből. Sajnos mikor nemrég utána akartam olvasni valaminek, kiderült, hogy hiányzik a Barbár kasztot bemutató oldalpár (az elejéről, a kasztleírások közül). Ha esetleg valakinek megvan a lehetősége eljuttatni hozzám, akkor kérem, keressen meg privátban Köszönettel Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Augusztus 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2012 Üdv, Keresek egy Geofrámiát. Régebben volt egy, de elkövettem a hibát, hogy kölcsönadtam valakinek és azóta lába kélt. Most azonban szükségem egyre, mivel sok hasznos infót tartalmaz, ami megkönnyítené a munkámat... Szóval aki rendelkezik egy felesleges példánnyal kérem jelezze felém, előre is köszönöm. Tisztelettel: Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: Augusztus 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2012 Nem egészen idevágó, de ha valaki Alexandra boltok közelében jár, nézzen be, mert régebbi M* regényeket is kedvezményesen lehet beszerezni. Van két-három, amit 260 Ft-ért vettem meg Link a hozzászóláshoz
Fenix Közzétéve: Október 22, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 22, 2012 Uff! Keresek egy közel antik minőségű Második Törvénykönyvet jóáron. Uff Link a hozzászóláshoz
Laliyah Közzétéve: Október 22, 2012 Megosztás Közzétéve: Október 22, 2012 Sziasztok!Eladó: Wayne Chapmen: Karnevál kétkötetes 1997-es kiadás.Raoul Renier: Acél és oroszlán 2002-es kiadás.(még Valhalla midkettő)Érdeklődni: sindel.andrea@gmail.com Link a hozzászóláshoz
Hangesz Közzétéve: November 27, 2012 Megosztás Közzétéve: November 27, 2012 Üdv mindenkinek!Keresem a következő magus könyveket:Második törvénykönyvharcosok, gladiátorok, bbarbárokvagy a fentiek kombinációja = titkos fóliánskalandmodulok: láplidérc, gyilkosság caedonbantoronészaki szszövetségnekem van 2 feles etk-m (kemény kicsit használt es puha fedeles használt állapotban)Privatban vagy hangesz@gmail.com-rá várom az ajánlatokatÜdv! Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 1, 2012 Megosztás Közzétéve: December 1, 2012 Üdv!Ezek mind léteznek elektronikus, scannelt változatban. Igaz, nem ugyanaz, ellenben ingyenes. Nem tudom, ismered-e, érdekel-e, de szívesen segítek megszerezni. Link a hozzászóláshoz
Hangesz Közzétéve: December 2, 2012 Megosztás Közzétéve: December 2, 2012 Üdv!Ezek mind léteznek elektronikus, scannelt változatban. Igaz, nem ugyanaz, ellenben ingyenes. Nem tudom, ismered-e, érdekel-e, de szívesen segítek megszerezni.Köszönöm segítséged, én is rendelkezem a digitális verziókkal (kivéve a kismodulos füzetekkel, amit még mindig keresek digitálisan) de gyűjtőként szeretném beszerezni a kiadott példányokat is.A fentiek közül már csak a harcosok, gladiátorok, barbárok és a második törvénykönyv kiegészítőket keresemÜdv, és köszönöm a segítő szándékot is! Link a hozzászóláshoz
lslbarber Közzétéve: Augusztus 17, 2013 Megosztás Közzétéve: Augusztus 17, 2013 Sziasztok! El szeretném adni jó állapotban lévő Summariumomat. 1996-os, első kiadás. Ha érdekel valakit, írjon üdv, Leslie Link a hozzászóláshoz
GGGGGG Közzétéve: Szeptember 1, 2013 Megosztás Közzétéve: Szeptember 1, 2013 Új Tekercsek érdekelne veszek!Budapestről tudnám átvenni Link a hozzászóláshoz
corrado Közzétéve: November 16, 2013 Megosztás Közzétéve: November 16, 2013 M.A.G.U.S. - Játékosok készlete (1996)Állapot: tökéletesÁr: 800 FtM.A.G.U.S. - Harcosok, Gladiátorok, Barbárok (1995)Állapot: használt, de tökéletesÁr: 1200 FtM.A.G.U.S. - Második Törvénykönyv (1995)Állapot: használt, a jegyzetoldalakon megfakult ceruzás írásÁr: 2000 FtÁtvétel csak személyesen Budapesten. komirekko kukac yahoo pont com Link a hozzászóláshoz
Niarn Közzétéve: Január 15, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2014 (szerkesztve) a szabálykönyvek gazdára találtak, így töröltem a szöveget, esetleg ezt a hsz-t is lehetne köszi N Szerkesztve ekkor: Január 24, 2014 , Niarn által Link a hozzászóláshoz
Niarn Közzétéve: Január 18, 2014 Megosztás Közzétéve: Január 18, 2014 egy nálam okosabb fórumozó társ azt tanácsolta, karcoljam be ide a még eladni kívánt könyveket. korábban nem tettem, elvégre nem m.a.g.u.s.. előre is bocs mindenkitől pár könyv és egy AD&D szabálykönyv: AD&D játékosok kézikönyve (Dream One Kft. 1996) Robin Mash – Árnyéktalanok (Cherubion 1996) William Glendown – A torony (Cherubion 1997) Stanley Steel – Csillagok H Borúja; Az irodalom visszavág (Excalibur) Margaret Weis, Tracy Hickman – Ikrek hatalma Dragonlance (Szukits) Fritz Leiber – Kardok a halál ellen (Valhalla) William Buxton – Ragnarok harcosai – Az első jel – Baldur vére (Neotek 1995) Lesly L. Lastex – A dérfarkas bosszúja (Valhalla 1996) William King – Trollvadász (Szukits) Christian Rosenkrautz – A szentföld oroszlánja (Vagabund 2005) Hawkwood (Szalkai László) – Ha megszakad a napvilág (Sólyomtoll 2006) Shadowrun kiegek, és regények (gyakorlatilag az összes): Szabálykönyv (Beholder 2002) 3. Grimoire (Beholder 1997) Árnyékmagyarország (Beholder 1996) Fegyverek kézikönyve (Beholder 2003) Ember és gép (Beholder 2004) Árnyvadász kézikönyv (Beholder 2005) Mágia az árnyakban (Beholder 2006) Robin Mash – Cyberkommandó (2000) Michael A. Stackpole – Farkas és a holló (2005) Stephen Dedman – Egy maréknyi adat (2008) Jason M. Hardy – A romlás cseppjei (2007) Jean Rabe, John Hefers – Utóhatás (2008) Caroline Spector – Végtelen világok (2001) 2 péld. Robert M. Charrette – Jogos kárpótlás (2004); Jól válaszd meg az ellenséged (2002, 2. kiad.); Sose kezdj sárkánnyal (2001, 2. kiad.); Keresd a magad igazát (2002, 2. kiad.) Lisa Smedman – Véres sport (2005); A Lucifer játszma (2005); Pszichotróp (2003) Stephen Kenson – Ragnarok (2004); Bukott angyalok (2007); Született vadász (2006); Keresztutak (2004); Lángoló idő (2006); Mérgek könyve (2007); Technobábel (2004) Carl Sargent, Marc Gascoigne – Nosferatu (2001); Fekete Madonna (2000); Véres utcák (2001) Nyx Smith – Ki űzi a vadászt (2003); Csíkos vadász (2002); Elsötétedés (2002) Nigel Findley – Magányos farkas (1998); A nap háza (2001) Mel Odom – Hajtóvadászat (2003); A múlt csapdájában (2003); Fejvadászok (2000) Jak Koke – Minden határon túl (2000); Krómba zárva (1999); Idegen lelkek (1999); Üres éter (1999) Tom Dowd – Vakító fény (1998); Az éjszaka markában (2002) ha valakit érdekelne a dolog, írjon. köszi Link a hozzászóláshoz
Arnulf con Jamerre Közzétéve: Szeptember 10, 2014 Megosztás Közzétéve: Szeptember 10, 2014 Üdv!Kapcsolatban állok egy internetes antikváriummal, amelynél lehetőség van pillanatnyilag nem kapható könyveket is előjegyezni, többek közt MAGUS szabálykönyveket is. Az előjegyzést beszerzés esetén rövid ideig fenntartják nekem.Jelenleg egy '97-es ETK-t kínálnak ilyen módon 4.200 Ft-os áron. Nem tudom, mennyire kedvező ez a jelenlegi piacon, mindenesetre ha valakit érdekel, keressen a bfg3@citromail.hu címen, és egyeztetjük a részleteket. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Szeptember 10, 2014 Megosztás Közzétéve: Szeptember 10, 2014 Üdv!Nagyon pozitív. Egyébként a Sárkánytűz könyvesbolt honlapján is így működik, bárki előjegyeztethet könyvekre, és akkor "lefoglalja", illetve azonnal értesítik róla, amint jön. (szerintem a 4200 Ft teljesen jó egy 1TK-ért) Link a hozzászóláshoz
Arnulf con Jamerre Közzétéve: Szeptember 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Szeptember 21, 2014 Kapcsolatban állok egy internetes antikváriummal, amelynél lehetőség van pillanatnyilag nem kapható könyveket is előjegyezni, többek közt MAGUS szabálykönyveket is. Az előjegyzést beszerzés esetén rövid ideig fenntartják nekem.Jelenleg egy '97-es ETK-t kínálnak ilyen módon 4.200 Ft-os áron. Nem tudom, mennyire kedvező ez a jelenlegi piacon, mindenesetre ha valakit érdekel, keressen a bfg3@citromail.hu címen, és egyeztetjük a részleteket.Ajánlat frissítve, a rendelési lehetőség határideje 2014. 09. 27. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2014 Ha esetleg valakinek van otthon egy eladó Requiem alapkönyve, érdeklődnék iránta. Mikor megjelent, nem szereztem be, pedig tetszett a játék alapjában véve. Most pótolnám. Ha lehet valahol kapni, az is jó... Köszi előre is! Link a hozzászóláshoz
Coryss Közzétéve: Szeptember 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2014 Szia!Itt lehet kapni(használt) http://bookline.hu/product/home.action?id=2101186253&type=10&_v=Requiem_szerepjatek_konyv_1690 Ft. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2014 Remek, köszi. Link a hozzászóláshoz
Arnulf con Jamerre Közzétéve: Október 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Október 27, 2014 Kapcsolatban állok egy internetes antikváriummal, amelynél lehetőség van pillanatnyilag nem kapható könyveket is előjegyezni, többek közt MAGUS szabálykönyveket is. Az előjegyzést beszerzés esetén rövid ideig fenntartják nekem.Jelenleg egy '97-es ETK-t kínálnak ilyen módon 4.200 Ft-os áron. Nem tudom, mennyire kedvező ez a jelenlegi piacon, mindenesetre ha valakit érdekel, keressen a bfg3@citromail.hu címen, és egyeztetjük a részleteket.Ajánlat frissítve, a rendelési lehetőség határideje 2014. 11. 01. Link a hozzászóláshoz
Kristos Közzétéve: Március 23, 2015 Megosztás Közzétéve: Március 23, 2015 Szerbusztok. Keresek megvételre Második Törvénykönyvet. Az enyém már nagyon régi és túl sok csatát látott már... Ráadásul az 1 éves múlt fiam is folyton azt támadja... Akinek van eladó, vagy tudná hol szerezhetek egyet az írjon ide, vagy magánba pszi-zen. Előre is köszönöm. Üdv, Kristos. Link a hozzászóláshoz
A Gyűjtő Közzétéve: Április 9, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 9, 2015 Üdv,Eladó Új Törvénykönyvet keresek. Ha van valaki aki túladna rajta keressen bátran.Minden jót,A Gyűjtő Link a hozzászóláshoz
Gerondar Közzétéve: Április 27, 2015 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2015 Sziasztok!Eladó egy megkímélt állapotban lévő Magus Új Törvénykönyv 9500 Ft-ért.Budapesti átvétellel, vagy postán utánvéttel tudom eljuttatni hozzád.Akit érdekel, hívjon: 06-20/506-5554Inkább hívjatok, mint PÜ-t írjatok, mert ritkán vagyok gépnél.Üdv,Gerondar Link a hozzászóláshoz
Isó Közzétéve: Július 22, 2015 Megosztás Közzétéve: Július 22, 2015 Eladó 6db MAGUS könyv és 2db CODEX könyv + mappa!Részletek itt:http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/6_db_MAGUS_szerepjatek_konyv_32229439.htm?ma=1és itt:http://www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/2_db_Codex_szerepjatek_konyv___mappa_32231044.htm?ma=1 Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés