Afelyas Közzétéve: Október 13, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2015 Üdv!Új vagyok az oldalon, így még nehézkes számomra az eligazodás.Olyan könyvet keresek (a címét is megköszönöm, ha nincs eladó), amely a Wier fajt ismerteti meg tüzetesebben. Tudna valaki ajánlani nekem ilyen olvasnivalót? Link a hozzászóláshoz
pali Közzétéve: Október 13, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2015 Haligari! kalandozók.hu címsor környékén a jobb végén M.A.G.U.S. és ott fajok játszható stb. megtalálod. http://kalandozok.hu/dynamics/showentry.php?e=106&catid=19 Elvileg M. Gergely/ék elég sok mindent elérhetővé tettek, szóval jobb esetben, nem is kell semmit beszerezned, szinte minden fenn vann ami alapot szolgáltathat bármit is keressél csoki. Link a hozzászóláshoz
Afelyas Közzétéve: Október 14, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2015 Nagyon szépen köszönöm!A legjobbakat! Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Október 28, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2015 Üdv Mindenkinek! Sok év után újrakezdeném a kalandozást Ynev világán, így szükségem lenne néhány dologra! (na most ne nevessetek ki...) ET IV kiadás... Titkos fóliáns...(vagy HGB és MTK külön) PPL 1-2 Na erre varrjatok gombot... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 29, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2015 Üdv Mindenkinek!Sok év után újrakezdeném a kalandozást Ynev világán, így szükségem lenne néhány dologra! (na most ne nevessetek ki...) ET IV kiadás... Titkos fóliáns...(vagy HGB és MTK külön) PPL 1-2 Na erre varrjatok gombot... Jó hallani az újrakezdésről. Ha ellátogatsz táborunkba, akkor a tábori vásár során ezeket kalandozós árakon mind beszerezheted könyv formátumban is. Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Október 29, 2015 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2015 Örülnék, ha sikerülne eljutnom egy ilyen táborba, de egyenlőre még az is problémát okoz, hogy havi 2-3 alkalommal el tudjak menni játszani...na de gondolom vagyunk így egy páran:) Link a hozzászóláshoz
Valandil Közzétéve: Április 25, 2017 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2017 Üdv Mindenkinek! Eladó néhány fellelt MAGUS szerepjatek könyvem: -Harcosok, Barbárok gladiátorok (Jó állapot) -Játékosok készlet (Használt állapot de nincs szakadva gyűrődve) -Készlet Játékosokna (2 fajta) -Első törvénykönyv (Kemény kötéses) (Kiváló állapot) -Új Törvénykönyv(Kemény kötéses) (Kiválló állapot) Még nem teljes a lista utólag pótolom. Igény szerint küldök róla képet. Elérhető vagyok még a peter.alacs@gmail.com címen Üdv Péter Link a hozzászóláshoz
Bitschak Közzétéve: Április 25, 2017 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2017 Üdv! Küldtem email-t Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Június 22, 2017 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2017 Sziasztok! Akad valakinek 2000 elött kiadott M.A.G.U.S. kiválasztottak kártyája amitöl megválna? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 24, 2017 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2017 Attól függ, mennyit adsz érte. Nekem van pár. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Szeptember 3, 2017 Megosztás Közzétéve: Szeptember 3, 2017 Újraélesztve a témát, van egy majdnem teljesen újszerű Bosszúangyal kiadásom, benne egy kalandozok.hu pecséttel, elcserélném egy hasonló állapotban lévő MAGUS könyvre, lehetőleg jó sztorival vagy valami amit még nem olvastam. TT-ben vagy legközelebbi találkozásnál ráér. Link a hozzászóláshoz
Kate Közzétéve: Október 14, 2018 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2018 Sziasztok! Nincs valakinek eladó ETK-ja ? (kemény borítós.) Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Október 15, 2018 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2018 Üdv! Ez csak részben válasz, de tessék járni kalandozós táborokba, és ott lehet "nyerni". Link a hozzászóláshoz
Kate Közzétéve: Október 16, 2018 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2018 Szia! A mostani télit nagyon néztük, de sajnos a baljós szabik miatt nem jön össze. :/ Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Október 16, 2018 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2018 Egész pontosan én tehetek róla :( Link a hozzászóláshoz
targo Közzétéve: Január 17, 2019 Megosztás Közzétéve: Január 17, 2019 Vevő lennék UT-ra, nem baj, ha nem szép, csak használható legyen. Nem tudjátok, hogy a Deltás formáknak van-e ilyen a körúton? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 17, 2019 Megosztás Közzétéve: Január 17, 2019 8 órával ezelőtt-kor targo írta: Vevő lennék UT-ra, nem baj, ha nem szép, csak használható legyen. Nem tudjátok, hogy a Deltás formáknak van-e ilyen a körúton? Szia, Akár Új Tekercsekre, akár Új Törvénykönyvre vágysz, egyik sem lesz náluk. Internetes piactereket, piacos facebook-csoportokat ajánlom MAGUS szabálykönyvek felkutatásához. Üdv CS Link a hozzászóláshoz
targo Közzétéve: Január 17, 2019 Megosztás Közzétéve: Január 17, 2019 Köszi! Sajna tapasztaltam, habizti beugrottam hozzájuk. Azért nem volt felesleges az út! Lőttem magamnak 2 regényt. Link a hozzászóláshoz
ricsaka Közzétéve: Február 23, 2019 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2019 Sziasztok, Új Törvénykönyv nincs véletlenül valakinek eladó? rjambor13@gmail.com címen keressen Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Február 24, 2019 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2019 Van egy faszbukos szerepjáték adok-veszek oldal. Kérj felvételt oda. Épp ma raktak ki egyet eladásra. Link a hozzászóláshoz
Dymantes Közzétéve: Október 28, 2019 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2019 Üdv! Kalandozók! Játék újra kezdés miatt keresek puhafedeles Első Törvénykönyvet. Lehetőleg az államadósság szintjét meg nem haladó áron! Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Október 29, 2019 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2019 Üdv! Boltkén antikváriumok jöhetnek szóba, de az nagyon esetleges, és mára ismerik ők is a dörgést, tehát aquir-áron adják. A Bp-i Sylverland is nagy valószínűséggel tart, de ott is szép ára van... Illetve, a kalandozók táborait tudom javasolni, ahol "megnyerhető" ilyen is, általában van a választható díjak között szabálykönyv is. Javaslom, hogy a könyv hiánya ne tartson vissza a játék újrakezdésétől. Persze nem tagadom, én is így látom, hogy jó és kell kézben fogni egy szép, nagy, szagos könyvet, de addig is, amíg sikerül beszerezni, létezik a neten, letölthető, mára sokan elektronikus olvasókkal kezelik, de sokaknál láttam kinyomtatva, ilyen-olyan módon bekötve is. Mondom, nyilván nem ugyanaz, de legalább van. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Október 29, 2019 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2019 1 perccel ezelőtt-kor MagyarGergely írta: létezik a neten, letölthető És nagyon szép minőségben scannelt. Az igazi persze a nyomatatásra küldött verzió lenne, amiben a szöveg szöveg, a formázás meg formázás, de kihozták a maximumot a lehetőségekből a szkennelők! Link a hozzászóláshoz
Cundior Közzétéve: Október 29, 2019 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2019 Én eddig csak olyat találtam, ahol egy oldalra kettőt scenneltek. Honnan lehet normális, jó minőségűt letölteni? Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Október 29, 2019 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2019 4 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: A Bp-i Sylverland is nagy valószínűséggel tart, de ott is szép ára van... Ott jelenleg csak KKUK van, annak is 16.000 az ára. Kék bestiből is az útolsót vettem meg. Viszont, ha újra kezded a játékot tényleg érdemes oda besasolni, mindig meg tud lepni valamivel az ürge. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés