Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Keres, kínál... M.A.G.U.S. könyvek..

Zeno

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdv!

Új vagyok az oldalon, így még nehézkes számomra az eligazodás.

Olyan könyvet keresek (a címét is megköszönöm, ha nincs eladó), amely a Wier fajt ismerteti meg tüzetesebben.

Tudna valaki ajánlani nekem ilyen olvasnivalót?

Közzétéve:

Üdv Mindenkinek!

Sok év után újrakezdeném a kalandozást Ynev világán, így szükségem lenne néhány dologra!

(na most ne nevessetek ki...:))

ET IV kiadás...

Titkos fóliáns...(vagy HGB és MTK külön)

PPL 1-2

Na erre varrjatok gombot...

Közzétéve:
Üdv Mindenkinek!

Sok év után újrakezdeném a kalandozást Ynev világán, így szükségem lenne néhány dologra!

(na most ne nevessetek ki...:))

ET IV kiadás...

Titkos fóliáns...(vagy HGB és MTK külön)

PPL 1-2

Na erre varrjatok gombot...

Jó hallani az újrakezdésről. Ha ellátogatsz táborunkba, akkor a tábori vásár során ezeket kalandozós árakon mind beszerezheted könyv formátumban is.

Közzétéve:

Örülnék, ha sikerülne eljutnom egy ilyen táborba, de egyenlőre még az is problémát okoz, hogy havi 2-3 alkalommal el tudjak menni játszani...na de gondolom vagyunk így egy páran:)

Közzétéve:

Üdv Mindenkinek!

Eladó néhány fellelt MAGUS szerepjatek könyvem:

-Harcosok, Barbárok gladiátorok (Jó állapot)

-Játékosok készlet (Használt állapot de nincs szakadva gyűrődve)

-Készlet Játékosokna (2 fajta)

-Első törvénykönyv (Kemény kötéses) (Kiváló állapot)

-Új Törvénykönyv(Kemény kötéses) (Kiválló állapot)

Még nem teljes a lista utólag pótolom.

Igény szerint küldök róla képet.

Elérhető vagyok még a peter.alacs@gmail.com címen

Üdv

Péter

Közzétéve:

Újraélesztve a témát, van egy majdnem teljesen újszerű Bosszúangyal kiadásom, benne egy kalandozok.hu pecséttel, elcserélném egy hasonló állapotban lévő MAGUS könyvre, lehetőleg jó sztorival vagy valami amit még nem olvastam. TT-ben vagy legközelebbi találkozásnál ráér.

Közzétéve:
8 órával ezelőtt-kor targo írta:

Vevő lennék UT-ra, nem baj, ha nem szép, csak használható legyen.

Nem tudjátok, hogy a Deltás formáknak van-e ilyen a körúton?

Szia,

Akár Új Tekercsekre, akár Új Törvénykönyvre vágysz, egyik sem lesz náluk. Internetes piactereket, piacos facebook-csoportokat ajánlom MAGUS szabálykönyvek felkutatásához.

Üdv

CS

Közzétéve:

Üdv!

Boltkén antikváriumok jöhetnek szóba, de az nagyon esetleges, és mára ismerik ők is a dörgést, tehát aquir-áron adják. 

A Bp-i Sylverland is nagy valószínűséggel tart, de ott is szép ára van...

Illetve, a kalandozók táborait tudom javasolni, ahol "megnyerhető" ilyen is, általában van a választható díjak között szabálykönyv is. 

Javaslom, hogy a könyv hiánya ne tartson vissza a játék újrakezdésétől. Persze nem tagadom, én is így látom, hogy jó és kell kézben fogni egy szép, nagy, szagos könyvet, de addig is, amíg sikerül beszerezni, létezik a neten, letölthető, mára sokan elektronikus olvasókkal kezelik, de sokaknál láttam kinyomtatva, ilyen-olyan módon bekötve is. Mondom, nyilván nem ugyanaz, de legalább van. 

Közzétéve:
1 perccel ezelőtt-kor MagyarGergely írta:

létezik a neten, letölthető

És nagyon szép minőségben scannelt. Az igazi persze a nyomatatásra küldött verzió lenne, amiben a szöveg szöveg, a formázás meg formázás, de kihozták a maximumot a lehetőségekből a szkennelők!

Közzétéve:
4 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta:

A Bp-i Sylverland is nagy valószínűséggel tart, de ott is szép ára van...

Ott jelenleg csak KKUK van, annak is 16.000 az ára.

Kék bestiből is az útolsót vettem meg. Viszont, ha újra kezded a játékot tényleg érdemes oda besasolni, mindig meg tud lepni valamivel az ürge.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...