MagyarGergely Közzétéve: Március 14, 2021 Közzétéve: Március 14, 2021 Üdv! @Legolol345, jó kis zsebpénzkereset volna... de ezt már mindet megcsinálták korábban. (az egyiket pont én - ja, ez tilos, nem én! ). Az oldalon is kitette valaki a linkeket, ahonnan letölthető.
Greol Közzétéve: Március 14, 2021 Közzétéve: Március 14, 2021 51 perccel ezelőtt-kor Legolol345 írta: Sziasztok, Van valakinek Geofrámiája, UTK-ja és Új Bestiáriuma, és, ha igen, akkor le tudná fényképezni oldalanként és abból csinálna nekem egy PDF dokumentumot? Mennyibe kerülne ez a művelet? Üdvözlettel, Legolol345 Ha megadod az emailcímedet,akkor mindet átküldhetem. Egyébként az MG által említett oldalra a Geofrámia nincs feltéve. MagyarGergely kedveli ezt
Cundior Közzétéve: Március 15, 2021 Közzétéve: Március 15, 2021 Szívesen kérnék érte pénzt, de igazából fent van a neten, ingyen is... Na, nem láttam a későbbi hozzászólásokat, és nem tudom kitörölni ezt. Amúgy miért nem lehet saját hozzászólást törölni?
Huor Aikanäró Közzétéve: Március 16, 2021 Közzétéve: Március 16, 2021 On 2021. 03. 14. at 13:42-kor Greol írta: Ha megadod az emailcímedet,akkor mindet átküldhetem. Egyébként az MG által említett oldalra a Geofrámia nincs feltéve. Kedves Greol, Erre a körre én is szívesen "befizetnék", ha áll még az ajánlatod. Íme az email pszímem: nagyrudi1(kukac)gmail.com Köszönet érte, nem fogom elfelejteni. Üdv.: Huro Aikanäró Nagy Rudolf
MagyarGergely Közzétéve: Március 19, 2021 Közzétéve: Március 19, 2021 Üdv! Nincs meg valakinek Raoul Renier Pokol című regényének 2006-os, 2. kiadása? Megoldódott, köszönöm mindenkinek. Főleg Greolnak.
Cundior Közzétéve: Március 19, 2021 Közzétéve: Március 19, 2021 4 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Üdv! Nincs meg valakinek Raoul Renier Pokol című regényének 2006-os, 2. kiadása? Megvennéd, vagy csak kéne belőle valami info?
Jadis Közzétéve: Március 20, 2021 Közzétéve: Március 20, 2021 13 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Üdv! Nincs meg valakinek Raoul Renier Pokol című regényének 2006-os, 2. kiadása? Megvan, ha csak infó kell belőle, de nem eladó, mert verseny nyeremény dedikálva a km által. MagyarGergely kedveli ezt
Cundior Közzétéve: Március 20, 2021 Közzétéve: Március 20, 2021 Igen, én is erre gondoltam, a gyűjtemény szentsége megbonthatatlan. Amúgy, ha megvételre keresed, a moly.hu-n van eladó.
MagyarGergely Közzétéve: Március 20, 2021 Közzétéve: Március 20, 2021 Üdv! köszönöm. Csak anyag kellett belőle. Első kiadása megvan, még nem gondolkoztam azon, hogy veszek egy másodikat... akkor a többiből is lehetne
Cundior Közzétéve: Március 20, 2021 Közzétéve: Március 20, 2021 Ha gondolod, szívesen lefotózom azt, ami kell.
Jadis Közzétéve: Március 20, 2021 Közzétéve: Március 20, 2021 Szintén szívesen lefotózom vagy ami kell éppen.
MagyarGergely Közzétéve: Március 20, 2021 Közzétéve: Március 20, 2021 Üdv! Köszönöm, de már megvan. Oda is írtam a kezdő hsz. alá... de nem ez lesz a jó módszer Jadis kedveli ezt
Jadis Közzétéve: Március 22, 2021 Közzétéve: Március 22, 2021 On 2021. 03. 20. at 21:49-kor MagyarGergely írta: Üdv! Köszönöm, de már megvan. Oda is írtam a kezdő hsz. alá... de nem ez lesz a jó módszer Így már látom
Mordecai von Kahre Közzétéve: Április 28, 2021 Közzétéve: Április 28, 2021 Szerbusztok! Nics valakinek UTK-ja vagy Geofrámiája amitől megválna? Tudom, hogy elég reménytelen, de hátha...
Sneer Közzétéve: Augusztus 16, 2021 Közzétéve: Augusztus 16, 2021 Sziasztok!Van egy eladó Új Tekercsek ha valakit érdekel irjon privatba.
Greol Közzétéve: Augusztus 29, 2021 Közzétéve: Augusztus 29, 2021 Líthas Eladásra kínálom kevéssé jó állapotban levő (több helyen szakadt,de nem celluxozott) Első Törvénykönyvemet. A részletekről privátban lehet érdeklődni, kalandozok.hu-s üzenetben vagy az emailen. Email: ponus.ferenc@kodo.hu Con Salamander kedveli ezt
Mordecai von Kahre Közzétéve: Március 16, 2022 Közzétéve: Március 16, 2022 Sziasztok! Tudom, hogy lényegében esélytelen, de akinek van bármilyen állapotban eladó UTK-ja kérem keressen meg privát üzenetben vagy az e-mail címemen hannthehun[kukac]gmail.com Ha küld róla fotókat, szívesen teszek rá ajánlatot. (Tisztában vagyok a könyv értékével és ritkaságával és nyitott vagyok ellen ajánlatokra is) Nagy szükségünk lenne rá, mert sokat játszunk és a telefonon/laptopon böngészés eléggé kiábrándító játék közben.
Hulla Közzétéve: Március 16, 2022 Közzétéve: Március 16, 2022 Lassan már ott tartunk, hogy olcsóbban megússza az ember, ha kinyomtatja és bekötteti magának. Nyomtatás: 500 oldal -> 10.000 Bőr kötés: kb. 10.000 Ha kompromisszumokat vállal, még faraghat is a 20e-n. De csináltathat magának egy ízléses és egyedi(!) szabálykönyvet. tetra kedveli ezt
tetra Közzétéve: Március 16, 2022 Közzétéve: Március 16, 2022 Sőt, ha multinál dolgozik, simán kinyomtathatja ingyen is Én így jutottam hozzá a szakdolgozatomhoz, két példányban.
Kate Közzétéve: Április 20, 2022 Közzétéve: Április 20, 2022 Sziasztok! Keresek megvételre: Első törvénykönyvet, Harcosok, gladiátorok, barbárok, Titkós flóriánsok, Papok, paplovagok 1-et. Van vkinek eladó ?
bűvdudás Közzétéve: Április 21, 2022 Közzétéve: Április 21, 2022 Szia, Kate! Egyre nehezebb ezeket beszerezni, mert aki akarta, az jellemzően már rég eladta a szabálykönyveit. De azért nem reménytelen: az ETK rendszeresen fel szokott bukkanni az Antikvárium.hu-n, de mást is ki lehet fogni ott. Ha nem sürgős a dolog, érdemes előjegyezni náluk. Sok sikert! Ha a Titkos Fóliánst sikerül beszerezni, akkor a HBG-t is kipipálhatod, mivel a Titkosban az is benne van.
Kate Közzétéve: Április 21, 2022 Közzétéve: Április 21, 2022 Köszi Bűvtudás! Nem is tudtam hogy benne van. Vagyok előjegyezve, volt olyan ahogy megkaptam az emailt egyből bejelentkeztem és már nem volt meg.... :/ bűvdudás kedveli ezt
Kate Közzétéve: Július 5, 2022 Közzétéve: Július 5, 2022 https://www.vatera.hu/m-a-g-u-s-szabalykonyv-gyujtemeny-3179536256.html Ha vki esetleg keresne gyűjteményt Lozartan és Antail kedveli ezt
tjano8 Közzétéve: Szeptember 24, 2022 Közzétéve: Szeptember 24, 2022 Sziasztok! Gyűjteménybe keresem: KKUK (3. kiadás) - 1994 - ISBN 963 8353 49 X Rúna magazin 29. számát (VII évfolyam. 1. szám) Első sorban jó állapotú szakadás/firka/radirozás mentes pédányt keresnék. kontakt: tjano8[kukac]gmail[pont]com Üdv.: Jani
Szigony Közzétéve: Március 11, 2023 Közzétéve: Március 11, 2023 gyűjteménybe keresem ezt: https://moly.hu/konyvek/novak-csanad-nyulaszi-zsolt-jakab-zsolt-kovacs-adrian-kezikonyv-kalandozoknak-es-utmutato-kalandmestereknek továbbá a rúna magazin első számát nem baj, ha kicsit leharcolt...annyival kevesebbet fizetek érte
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés