Szigony Közzétéve: Március 19, 2023 Megosztás Közzétéve: Március 19, 2023 ha valakinek éppen ez hiányozna a boldogságához fel tudok ajánlani 1 db rúna magazin 1/3-at, illetve egy 1 db rúna magazin 1/10-et nekem duplikáltan vannak meg amit cserébe várok: 1 (azaz egy) db nem túl harsány "köszi" (verbálisan) a célbajuttatás a vevő feladata, de épeszű kereteken belül segítek Sneer és MagyarGergely kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Szigony Közzétéve: Május 13, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 13, 2023 On 2023. 03. 11. at 18:22-kor Szigony írta: gyűjteménybe keresem ezt: https://moly.hu/konyvek/novak-csanad-nyulaszi-zsolt-jakab-zsolt-kovacs-adrian-kezikonyv-kalandozoknak-es-utmutato-kalandmestereknek továbbá a rúna magazin első számát nem baj, ha kicsit leharcolt...annyival kevesebbet fizetek érte sikerült beszereznem egy elég csinos darabot a KKÉÚK-ból így az már nem kell viszont továbbra is bombázhattok ajánlatokkal a rúna I/1 kapcsán, illetve kellene még egy második törvénykönyv is...vagy egy titkos fóliáns (vagy mindkettő) Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Mordecai von Kahre Közzétéve: Augusztus 31, 2023 Megosztás Közzétéve: Augusztus 31, 2023 Sziasztok! Tudom, lerágott csont, de azért időnként bepróbálkozom. Igyekszem egy bármilyen állapotban lévő UTK-t szerezni, csak annyi a lényeg, hogy az összes lap meglegyen, az árban flexibilis vagyok, biztosan megtudunk egyezni. Keressetek bátran privátban vagy itt! Link a hozzászóláshoz
Greol Közzétéve: Szeptember 1, 2023 Megosztás Közzétéve: Szeptember 1, 2023 20 órával ezelőtt-kor Mordecai von Kahre írta: Sziasztok! Tudom, lerágott csont, de azért időnként bepróbálkozom. Igyekszem egy bármilyen állapotban lévő UTK-t szerezni, csak annyi a lényeg, hogy az összes lap meglegyen, az árban flexibilis vagyok, biztosan megtudunk egyezni. Keressetek bátran privátban vagy itt! Jobban jársz,ha kinyomtatod és bekötteted. Link a hozzászóláshoz
Mordecai von Kahre Közzétéve: Szeptember 1, 2023 Megosztás Közzétéve: Szeptember 1, 2023 1 órával ezelőtt-kor Greol írta: Jobban jársz,ha kinyomtatod és bekötteted. Bocs a közvetlen hangvételért, de te is tudod, hogy az nem ugyanaz. Valóban olcsóbb lenne és valószínűleg jobb minőségű is. Ez viszont nem erről szól, legalábbis nekem nem, ez inkább elvi kérdés. A pdf-ek megvannak és tíz éve simán megy laptopról a játék... Nem tudom ez inkább érzelmi alapú, nem racionális, nem a pénzről vagy a könyv hasznosságáról szól. Más érzés, ennyi. Fixen vannak itt még egy "páran" akik értik miről beszélek. Hunwarrior és Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Szigony Közzétéve: Szeptember 3, 2023 Megosztás Közzétéve: Szeptember 3, 2023 ja még mindig szeretném birtokolni a rúna magazin első számát ( a többi megvan) annak ellenére, hogy a tartalma a neten elérhető ugyanez igaz a második törvénykönyvre/titkos fóliánsra is ha valakinek megvan bármelyik, és meg kíván válni tőle, azonnal értesítsen Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés