@huszár Közzétéve: Augusztus 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2004 areir:azért, h ne legyen nagy kavarodás, szal a keleti szél2re már elég sokan várnak, csak még nem lett megírva/nem jelent meg, , szal tudtommal még nem is lehet(ett) kapni.hollóidők második részét A vas ideje címmel talállod meg szvsz majdnem minden nagyobb könyvesboltban(alexandria, Libri, vagy akár Silverland)ja igen még annyi, h silverlad télleg, jó meg minden, de drága, de nagyon. Link a hozzászóláshoz
Matayus Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Rufus!Engem lehet, hogy érdekelne, csak hogy adnád oda? Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Hát nemtom ki az ott a baloldalt, de mintha Én akarnék lenni...vagy mégse....A silverland ügyében egyetértek. Még amikor nyitottak keztem oda járni (Katiékhoz-asszem így hívják a kedves szőkeséget), de már vagy 2-3 éve nem voltam. Tényleg baromi drágák, és messze van téténytől. A könyveket (magyarokat) a Lurdy-házban az Alexandrában veszem (mindenük van, és 50000 Ft vásárlás után ha beviszed a blokkokat akkor törzskártyát kapsz amit nem kell megujjítani, és 10% kedvezményt ad minden könyvre, 5%-ot pedig minden CD-re) Az idegen nyelvű könyveket pedig kintről hozom. Link a hozzászóláshoz
Daredevil Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2004 Szeretnék egy Titkos Fóliánst (2000Huf+postaköltség) szerezni. Ha van eladó példányod akkor írj egy pm-et Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 2, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 2, 2004 Én meg szeretnék megkérni mindenkit ha látja Necrot akkor mondja meg neki, hogy küldje már vissza a Sumamriumomat végre, emrt nagyon szeretném több mint egy év után visszakapni.. Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Október 2, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 2, 2004 Sziasztok!Nem kell valakinek egy Enoszuke (remélem jól írtam le :oops: ) kiegészítő? Egy ismerősöm szeretné eladni, konkrét árat nem mondott, lehet rá licitálni. :wink: Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2004 Szia ThylaNe haragudj, de valami irtózatosan nincs öt percem se. Voltam most hétvégén lent, de csak az órákra ültem be, és jöttem vissza dolgozni. Itt nálunk már elindult a karácsonyi őrület. Szal érdekelne a könyv, ha tökéletes állapotban van. No, és az is, hogy mi van véled????? Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Október 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2004 Szia Dragon!Nos még nem láttam a könyvet, nem tudom milyen állapotban lehet, de egy itteni fősulis srác ajánlotta. Szerintem majd elhozza nekem, mert úgy gondolja én el tudom passzolni, mert ők már nem játszanak vele. Majd megkérdem ok?Én megvagyok, rohangászok össze vissza. Éppen kicsit megfázva torokfájás taknyosság, de túlélem. :wink: Pápá! Link a hozzászóláshoz
DarkMage Közzétéve: Október 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2004 M.A.G.U.S. ETK-t és kiegészítő szabálykönyvet vennék! persze jó állapótút! akinek van eladó az Hívjon vagy írjon sms-t a 06-70-239-8994 s számrra! vagy írjon e-mailt a master@maffia.hu-s e-mail címre! Link a hozzászóláshoz
DarkMage Közzétéve: Október 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2004 Engem minden M.A.G.U.S. kiegészítő érdekelne!ezért kérem hogy aki tud bmit szerválni az szóljon!vagy tud olyan boltot ahol még lehet kapni! :!: a Fent leírt címen telefon számon lehet jelentkezni!aki tud szerezni az minnél hamarabb szóljon! Link a hozzászóláshoz
Areir Közzétéve: Október 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2004 Üdv mindenkinek! Akit érdekel a Papok, paplovagok című kétrészes MAGUS kiegészítő, az néze meg Budapesten a Múzeum körúton a Könyvudvar evű boltot. A két kötet együtt 1700HUF. Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Október 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2004 Na hi!Szóval. Az Enoszuke kieg, zsír új állapotban van. Mivel te úgysem érsz rá mikor itt vagy Szolnokon Dragon, ezért inkább úgy tudjuk megoldani hogy elviszem majd TT-re és majd ott megnézed hogy jó-e , kell-e , vagy valami. Az árban majd megegyezünk...vagy lehet licitálni :wink: .Vélemény? Link a hozzászóláshoz
Jagger Közzétéve: Október 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 13, 2004 Dragon bácsi... Enoszarke?? (Hupsz ezt elírtam???)Hát ha csak tudományos megfontolásból, akkor nincs gond...De megvan a pókember tíz része.... olcsóbban adom... és jobb is polcalátétnek.Tényleg Thya, a hogy vagyra már nem is válaszolsz???A szívén hordja a sorsod, és még le sem fitymálod???Na jó, majd megteszem én..... :twisted: :twisted: Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2004 Te Jagger ha apróér adják akkor még talán megéri he-he-he. Legyen meg ez is nemde. Ha olcsóbban adja mint a Szürkecsukjás akció ám legyen nekem megéri. ilmitlimitlimitlimitlimit Link a hozzászóláshoz
Pred Közzétéve: Október 15, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2004 Üdv!Jó állapotban levő, alig használt Vampire: The Masquerade alapkönyv eladó. Irányár 3500 Ft.Továbbá érdekelne UT.Csere is lehetséges.Ja, és még két obszidián szobrom van, igen olcsón. Ha kell vkinek, szóljon! Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 Nos az Enoszuke kieg még mindíg eladó ha érdekel valakit, irányárat nem mondok, mondjon az elöbb, akit érdekelne a könyv. (Dragon?????)Egyébként Jagger válaszoltam Dragon kérdésére, lsd. utolsó másfél sor. :wink: . Hmm....pókember 10 része? Mennyiért adod? 8) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 akkor ezennel meg nyitnám a licitet:én ajánlok érte.hmmm15 forontot.nos?15 egész szép forintot...aztat még nem mondtam, h érdekelne, de ajánlottam érte pénzt, szal mennyit kérnek érte?? :twisted: Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 16 forintnos következő licitáló.......én tudok várni, ha nem licitáltok nekem megér 16 forintota karakterlimit miat sok föflöslegeset írok ide..................... Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 ...................................................................................................éjjen a karakter loimit, eddig csak egyszer taliztam a szobrokal, vagy mikkel.................ja igen: kerek 20 forint......................... Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 21 .................................................................................................Thyla barátja nagyon gazdag lesz, ha így megy tovább..................................................... Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 Nade uraim! Õrizzük meg a helyzet komolyságát!!!! Szóval Dragon ha érdekel, kérlek monndd mennyit adnál érte max, és mondom odadom-e...sajnos 21 forintért még nem tudom odaadni, akkor inkább megtartom magamnak...de most télleg. Valaki naaa komolyan!! :cry: Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 Egye fene, de csak hogy fentebb vigyem az árat, mint beépitet licitálo, legyen 25 forint! Remélem fogtok még licitálni, mert nincs ennyi pénzem Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 huhhha...ennek már a fele sem tréfa..hhűűű...titkos pénz tartalékaimhpoz kell hozzányúljak, lehet, h az aranyaimat is ell kell majd adnom, de legyen 30(!!!) FT.... Link a hozzászóláshoz
Warlock Közzétéve: Október 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2004 Üdv! 1. De most téllegkomolyan szegény Thya... 2. Summarium van valakinek olcsón eladásra? :wink: (orkok rulz!) Warlock voltam,az ork boszorkánymester (de igen,van olyan csak mágusban lámák ) Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Október 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2004 Na jó komolyabb emelést javasolok, és szerintem a licit folytatódjon 130 Ft -ról. Szerintem egésszen jól haladunk, már háromjegyű a szám. Mit szólsz Thyla:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés