MagyarGergely Közzétéve: December 6, 2005 Megosztás Közzétéve: December 6, 2005 Üdv!Nem értek egyet ezzel a véleménnyel. Persze, hogy mások az új regények, mivel más írja őket. De szerintem sok köztük a jó! (1 kivétel) Pont a legjobbakat hagytad ki, a Ryekesek, a Yankarosak, a Hőseposzt említetted ugyan... De hát mindenkinek más tetszik.A linkre csak annyit, hogy szomorú. Bár én nem nevezném tipikusan magyarnak, de mindenképpen szégyen az ilyen. Ennyi. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 7, 2005 Megosztás Közzétéve: December 7, 2005 Ahoi!nosh csak annyit tennék hozzá, h nagyban egyetértek Gambit úr írásával, de annyival egészítném ki azt, h a Homokszem csupán az szerény véleményem szerint nagyon gyenge, rossz lett.Nem régen (pár napja) fejeztem be az Abbitkirálynőt és hát nem tudom, h ki hogy van vele, de nekem nagyon bejött.A Csillagvetőben elllenben már vannak kissé laposabb, rosszabb részek, de alapjában véve az is nagyon jó könyvre sikeredett.Csak ennyitt akartam volt mondani,Üdv,@huszár Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Január 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2006 Üdvözlet egy PPK II. eladó szoljatok ha érdekel valakit Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Január 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2006 Esetleg érdekelne. Mennyibe fájna az nekem? 8) Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Január 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2006 Hát szerintem 3e FT Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Január 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2006 Oké, akkor hmm.....majd vlamikor. Még spórolok rá kicsit oks? Bp-en lerendezhenénke majd a bizniszt. Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Január 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2006 Ok felőlem akkor rendben. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 21, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 21, 2006 Üdv! Meran (és mindneki más is): vennék jutányos áron PPL1-et. A boltban 2990.- HUF, tehát érdemes 2000.- alá adni az ajánlatokat (mondjuk 1000-1500.- HUF) a könyvvel kapcsolatban... ( hehe 1999.-) Előre is köszönöm, Üdv, @huszár - bla bla bla Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 21, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 21, 2006 Tha'thassa armudar!- A Múzeum körúton az Astoriától a Kálvin tér felé haladva jobb kéz felől egy belső udvarban található a Könyvudvar.- A Ferenciek terénél a Krúdy utcában a Kálvin tér felé haladva jobb kéz felől található egy apró könyvesbolt - A Boráros téren az Angyal utcában szintén kis bolt.A múlt héten mindhárom helyen láttam PPL-t 1000 forintos áron. Kicsit győröttől a tökéletes állapotúig változó minőségben (nehány példány még annyira új volt, hogy gyanúsan mostanában nyomhatták őket :wink: ) Elég baráti, nem?Kellemes portyázgatást,Gambit Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Január 24, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 24, 2006 Jo bocsánat nem vágtam rendesen az árakat csak azért mondtam ezt mivel ennyi volt rajta:3500FT igaz HAtvanban vették nem én adtam ki érte annyit (PPL2 amugy) De velem lehet beszélni meg amugy is felesleg Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 7, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 7, 2006 Üdv!Könyvudvarban jártam sok szép könyvet láttam:Papok paplovagok 2. 790 FtLegendák és enigmák 6; 7 490; 790 FtMágikus vihar 850 FtAsszem kb ennyi.üdv: Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 8, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2006 Üdv!02.07. Keleti Pu. könyvárus, A Fakata Dalnok című, keményfedeles, Valhallás kiadású általam eddig sosem látott ám annál érdekesebb könyv: 7000 (!) Ft.Ez már nekem is sok volt, meg azok a Ranagol-fattyak nem is engedtek belőle, mondván -"Ez ám ritkaság!" - Tényleg?De hátha valakit érdekel... Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Február 8, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2006 Üdv!02.07. Keleti Pu. könyvárus, A Fakata Dalnok című, keményfedeles, Valhallás kiadású általam eddig sosem látott ám annál érdekesebb könyv: 7000 (!) Ft.Ez már nekem is sok volt, meg azok a Ranagol-fattyak nem is engedtek belőle, mondván -"Ez ám ritkaság!" - Tényleg?De hátha valakit érdekel...Tha thassa armudar!Fekete Dalnokot valóban ritkán látni, de azért nem is egy unique-elite cucc. A Halál havában az Észak lángjai és a Csepp és tenger egybekötött, keményfedeles változata. A párja a Vándorló Dalnok, ami pedig a Csepp és tengert illetve két novellát a Jutalomjátékot és a Toroni vért tartalmazza. MagyarGergely, nézz vissza a könyvesboltba pár hét/hónap múlva. 7.000-ért úgyse viszi el senki, erre előbb-utóbb talán ők is rájönnek...Gambit Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Február 8, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2006 Azt szeretném megkérdezni h hol lehet megtalálni a kezdő Gourduin kalandjait?Ugy tudom ez valamiféle novella... Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 8, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2006 Üdv! Kössz a tippet, Gambit, biztos vagyok benne, hogy igazad van... Meran, Jól tudod, egy novella, méghozzá a jutalomjáték címmel. Ahogy Gambit is említette, megtalálod a Vándorló dalnok-ban (Ronin kiadó, fehér alapszínű, puhafedeles könyv) illetve az első megjelenése tudtommal a Rúnában volt, de vagy 5-6 darabban, tehát több Rúnára is szükséged lesz, ha el akarod olvasni az egészet... Sajnos az évfolyamokat és a számokat nem tudom. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Február 9, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 9, 2006 Azt szeretném megkérdezni h hol lehet megtalálni a kezdő Gourduin kalandjait?Ugy tudom ez valamiféle novella...Tha thassa, armudar!Meran: a Jutalomjátékon kívül mégy egy van a "kezdő" Gurdiun kalandjai közül: a már feljebb említett Toroni Vér. Mindekttő az Legendák és Enigmákban (A Holtak Légiója) jelent meg eredetileg. GambitPS.: Van itt két link. Sejtelmem sincs, hova vezet, és nem vagyok tisztában a két file-tartalmával sem, vagy azzal hogy miért is rakom ki ide. Akit éredekel, nézze meg... :roll: De most mondjátok, hogy nincs arany szívem... :wink: http://gangler.uw.hu/magus/01.dochttp://gangler.uw.hu/magus/02.doc Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 9, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 9, 2006 Üdv! Gambit, Azt hiszem, a link után le a kalappal előtted, éa köszönjük, meg igazából akkor már nincs is jelentősége, de biztos vagy abban, hogy a Holtak légiójában jelentek meg? Tudtommal a Legendák és enigmák 1 - Holtak légiója a Téli égből, Tűzvihar, Messzi part, Az árnyékfestő, a Számok ideje, a Tagore leabirintusa és az Éjvarázs című novellákat tartalmaza. :?: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Február 12, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 12, 2006 Azt hiszem, a link után le a kalappal előtted, éa köszönjük, meg igazából akkor már nincs is jelentősége, de biztos vagy abban, hogy a Holtak légiójában jelentek meg?Tudtommal a Legendák és enigmák 1 - Holtak légiója a Téli égből, Tűzvihar, Messzi part, Az árnyékfestő, a Számok ideje, a Tagore leabirintusa és az Éjvarázs című novellákat tartalmaza.Tha thassa armudar!Meglehetősen biztos... Holta Légiója:01 - Wayne Chapman - Jutalomjáték02 - Wayne Chapman - Toroni vér03 - Jan Van Boomen - Téli égből04 - Raoul Renier - Tűzvihar05 - Jan Van Boomen - Az árnyékfestő06 - Bridget Winters - Messzi part07 - Jan Van Den Boomen - Számoknak ideje08 - Ray O'Sullivan - Tagore labirintusa09 - Ed Fisher - Holtak légiója10 - Ryan Hawkwood - Éjvarázs11 - Wayne Chapman - A bárd és a démonokAmire te gondolsz, az nem a Holdak és Vándorok? Mert az valóban az első három Legendák és Enigmákból áll, de illik tudni, hogy kihagyták belőle az összes WMC novellát.Gambit Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Február 12, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 12, 2006 Üdv!Gambit, bizony, igazad lehet, mert nekem az van meg... Hát, ezek szerint azt a könyvet is meg kell még szerezni..."Keresek Legendák és Enigmák 1 - Holtak légiója-t (az eredeti kiadásút) megvételre."Gergely Link a hozzászóláshoz
Meran Közzétéve: Február 14, 2006 Megosztás Közzétéve: Február 14, 2006 Köszönjük(bátyám és én) a linkeket gambit! Minden elismerés Link a hozzászóláshoz
mortel Közzétéve: Március 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 15, 2006 Üdv!Tudom, h ide Mágussos könyveket kellene írni ezért bocs!Nem tud valaki, Raymund E. Feist könyvei közül: A király kalóza első rész, és A Démonkirály dühe szintén első részt fellelhetöségéről?Meg van mind csak ezek hiányoznak!Köszönöm szépen, és bocs, h nem Mágussal kapcsolatos!!Tiszteletem!! Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Március 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 15, 2006 Hali! Jutányos áron eladó Bestiárium kék keményfedeles így nemtom melyik kiadás. Valaki? Link a hozzászóláshoz
Shyla Közzétéve: Március 28, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 28, 2006 Üdv a Kalandozóknak! Lenne egy kérésem: véletlenül nem tudná nekem valaki elárulni az összes eddig megjelent M.A.G.U.S. regény címét megjelenési sorrendben? Nagyon sok regény van itthon ugyan, de közel sem teljes a "repertoár"....és nagyon szeretném azzá tenni (...leginkább a páromnak lenne meglepetés...én meg aztán jól kiolvasnám az összeset 8) ). Előre is köszönöm!!! (...előfordulhat, hogy a topicon belül valaki már leírta ezt, de lusta voltam végigolvasni....talán meg tudnak nekem bocsájtani az Égiek...) Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 28, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 28, 2006 Üdv!Az oldalon lesz egy olyan rész, ahol feltesszük sorban az összes m.a.g.u.s. könyv borítójának képét és rövid ismertetőjét, megjelenésének dátumát miegyébet. Ezekszerint tényleg van rá igény. 8)ui.: kicsit sokba fog kerülni az összes beszerzése, ugyanis vannak olyan példányok amiknek az ára használtan is 10e forint felett lehet.üdv. Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Március 28, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 28, 2006 ÜdvA teljesség igénye nélkül 1 oldal, ami tán segíthet:http://www.fantasya.hu/biblio/magus.htmlez biztos nem a teljes lista, de hátha segít... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés