Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Keres, kínál... M.A.G.U.S. könyvek..

Zeno

Recommended Posts

Üdv!

Az eddig megjelent könyvekről volt már szó, és ha megnézed a 6. oldal közepét itt, akkor találsz egy ott egy listát néhány adattal.

Egyébként Antail kezdeményezése igen pozitív lenne, szerintem sok mindenkit érdekelne.

Ja, igen, az összes beszerzése bizony komoly anyagi befektetést igényel, mivel már az árusok is tudják, mi a ritkaság, és véget ért az az idő, amikor első kiadású Renegátot lehetett 600 Ft-ért venni az antikváriumban... :(

Link a hozzászóláshoz
Üdv!

Az oldalon lesz egy olyan rész, ahol feltesszük sorban az összes m.a.g.u.s. könyv borítójának képét és rövid ismertetőjét, megjelenésének dátumát miegyébet. Ezekszerint tényleg van rá igény. 8)

ui.: kicsit sokba fog kerülni az összes beszerzése, ugyanis vannak olyan példányok amiknek az ára használtan is 10e forint felett lehet.

üdv.

Üdvözlet!

...mint említettem, nekem van néhány...talán régebbi regény is akad közöttük. Ha az segítene elküldhetem a borítók képeit, etc...már ha tényleg szükséges...(megjegyzem tényleg nagyon jó kezdeményezés!!!)És köszönöm, úgy vélem többek nevében is! :)

Link a hozzászóláshoz

És ha egy iet veszek: DOBÓKOCKAKÉSZLET - MAGUS / DICE SET for MAGUS RPG mixed colors

[Leírás]

1 db 10 oldalú, 1 db százalékdobó, 4 db 6 oldalú dobókocka dobozban Ezt a készletet ajánljuk az eredeti MAGUS szerepjátékhoz (zöld alapkönyv). A készet vegyes színű kockákat tartalmaz. ...

Vagy iet:

DOBÓKOCKAKÉSZLET - MAGUS - egyszínű / DICE SET for MAGUS RPG

[Leírás]

1 db 10 oldalú, 1 db százalékdobó, 4 db 6 oldalú dobókocka dobozban Ezt a készletet ajánljuk az eredeti MAGUS szerepjátékhoz (zöld alapkönyv). A készeten belül a kockák színe azonos. ...

Az jo? Mejik kell nekem a játékhóz?

üdv.:kopo

Link a hozzászóláshoz

Én a helyedben nem készletet vennék, hanem külön-külön darabonként. Amúgy, ha mindenképp készletet akarsz venni, akkor nagyjából ez az összeállítás nagyjából jó szerintem... Ha kinyitod az ETK-t a fegyvereknél, ott meg tudod nézni, hogy nagyjából milyen kockából hány kell... szerintem a 4 db hatoldalú helyett 3 hatoldalút és 2 tízoldalút vegyél... de előbbutóbb úgyis lesz egy halom mindenféle kockád ;)

Link a hozzászóláshoz
3 oldalú meg ijen extr kovkák akkor nem is kellenek? De ha csak 6, 10 és 6 oldalú százalék dobot veszek akkor hogy dobom ki az 1k5-öt vagy az 1k3-at?

Csak 6oldalú dobókocka, és 10oldaló dobó"kocka" elég. A többire tulajdonképpen nincsen szükség, általában sosincs szükség dobótetraéderre meg dobódodekaéderre (illetve ha d20-al játszol, akkor az utóbbira igen).

1k5 dobása: dobsz k10-el:

1-2: 1

3-4: 2

5-6: 3

7-8: 4

9-0: 5

1k3 meghatározása hasonlóan történik a 6oldaló kocka segítségével.

De ha valaki kreatív, más, kicsit furcsább dobásokat is tud szimulálni mindössze egy k6 meg egy k10 segítségével.

Üdv,

TAO

ui.: Ha valamelyik üzletben találsz 3 oldalú kockát, add meg a címét, engem is érdekelne.

Link a hozzászóláshoz

Tha'thassa armudar!

Ryan Hawkwood volt az elkövető és a Beriquel ciklusának a második kötete. Szerintem kihagyható. Nem igazán MAGUS regény. Inkább valami hibrid átmenet a Codex világára.

Magyar Gergely: a silverlandben teljesen újan raktárról árulják a Farkasénekkel együtt. (:arrow: ITT) De most olvastam a Tuan kiadó nyilatkozatát, miszerint még az év vége előtt - szeptember magasságában - újranyomják.

Gambit

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...