MagyarGergely Közzétéve: Március 28, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 28, 2006 Üdv! Az eddig megjelent könyvekről volt már szó, és ha megnézed a 6. oldal közepét itt, akkor találsz egy ott egy listát néhány adattal. Egyébként Antail kezdeményezése igen pozitív lenne, szerintem sok mindenkit érdekelne. Ja, igen, az összes beszerzése bizony komoly anyagi befektetést igényel, mivel már az árusok is tudják, mi a ritkaság, és véget ért az az idő, amikor első kiadású Renegátot lehetett 600 Ft-ért venni az antikváriumban... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Március 28, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 28, 2006 Hali! Jutányos áron eladó Bestiárium kék keményfedeles így nemtom melyik kiadás. Valaki?Mit értesz jutányos áron? Vagy már elkelt? Link a hozzászóláshoz
Shean Közzétéve: Március 29, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2006 Engem érdekelne az a bestárium Link a hozzászóláshoz
Shyla Közzétéve: Március 29, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2006 Üdv!Az oldalon lesz egy olyan rész, ahol feltesszük sorban az összes m.a.g.u.s. könyv borítójának képét és rövid ismertetőjét, megjelenésének dátumát miegyébet. Ezekszerint tényleg van rá igény. 8) ui.: kicsit sokba fog kerülni az összes beszerzése, ugyanis vannak olyan példányok amiknek az ára használtan is 10e forint felett lehet. üdv. Üdvözlet! ...mint említettem, nekem van néhány...talán régebbi regény is akad közöttük. Ha az segítene elküldhetem a borítók képeit, etc...már ha tényleg szükséges...(megjegyzem tényleg nagyon jó kezdeményezés!!!)És köszönöm, úgy vélem többek nevében is! Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Március 29, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2006 Az árajánlatokat várom priviben a bestire, nem még nem kelt el. Köszi (csak az egyszerűség kedvéért...) Link a hozzászóláshoz
kopo Közzétéve: Április 1, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2006 Sziasztok. Én a MAGUShóz dobokockákat keresnékm. Amijenek kellemnejk hozzá. Ha vkik tud mondani egy jo boltot, a III. ker közeléáben az is jo vona.üdv.:kopo Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Április 2, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2006 Szia kopo!2 tíz oldalú kocka és pár hatoldalú kell neked ezek szerint.A Silverland a III. kerületben van tudtommalLajos u. 40.De írd be bármelyik keresőbe a neten: Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Április 2, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2006 Hello2 jut most így eszembe gyorsan, ami pesten van:Camelot - Budapest, IX. kerület, Ferenc körút 27.Dungeon - Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 37. (udvarban) Link a hozzászóláshoz
kopo Közzétéve: Április 2, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2006 És ha egy iet veszek: DOBÓKOCKAKÉSZLET - MAGUS / DICE SET for MAGUS RPG mixed colors[Leírás]1 db 10 oldalú, 1 db százalékdobó, 4 db 6 oldalú dobókocka dobozban Ezt a készletet ajánljuk az eredeti MAGUS szerepjátékhoz (zöld alapkönyv). A készet vegyes színű kockákat tartalmaz. ...Vagy iet:DOBÓKOCKAKÉSZLET - MAGUS - egyszínű / DICE SET for MAGUS RPG[Leírás]1 db 10 oldalú, 1 db százalékdobó, 4 db 6 oldalú dobókocka dobozban Ezt a készletet ajánljuk az eredeti MAGUS szerepjátékhoz (zöld alapkönyv). A készeten belül a kockák színe azonos. ...Az jo? Mejik kell nekem a játékhóz?üdv.:kopo Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Április 2, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2006 Én a helyedben nem készletet vennék, hanem külön-külön darabonként. Amúgy, ha mindenképp készletet akarsz venni, akkor nagyjából ez az összeállítás nagyjából jó szerintem... Ha kinyitod az ETK-t a fegyvereknél, ott meg tudod nézni, hogy nagyjából milyen kockából hány kell... szerintem a 4 db hatoldalú helyett 3 hatoldalút és 2 tízoldalút vegyél... de előbbutóbb úgyis lesz egy halom mindenféle kockád Link a hozzászóláshoz
kopo Közzétéve: Április 2, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2006 3 oldalú meg ijen extr kovkák akkor nem is kellenek? De ha csak 6, 10 és 6 oldalú százalék dobot veszek akkor hogy dobom ki az 1k5-öt vagy az 1k3-at? Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 2, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2006 3 oldalú meg ijen extr kovkák akkor nem is kellenek? De ha csak 6, 10 és 6 oldalú százalék dobot veszek akkor hogy dobom ki az 1k5-öt vagy az 1k3-at?Csak 6oldalú dobókocka, és 10oldaló dobó"kocka" elég. A többire tulajdonképpen nincsen szükség, általában sosincs szükség dobótetraéderre meg dobódodekaéderre (illetve ha d20-al játszol, akkor az utóbbira igen).1k5 dobása: dobsz k10-el:1-2: 13-4: 25-6: 37-8: 49-0: 51k3 meghatározása hasonlóan történik a 6oldaló kocka segítségével.De ha valaki kreatív, más, kicsit furcsább dobásokat is tud szimulálni mindössze egy k6 meg egy k10 segítségével.Üdv,TAOui.: Ha valamelyik üzletben találsz 3 oldalú kockát, add meg a címét, engem is érdekelne. Link a hozzászóláshoz
kopo Közzétéve: Április 2, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2006 TAO: csak ojat találtam ahol 6 oldalú van, de 3-ig számozva.Százalék dobo is kell nem? Annak meg megfelel a 10 oldalú százalékdobo? És ha igen azzal h dobok %-ot?üdv.:kopo Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Április 2, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 2, 2006 A száz oldalú dobókocka 1 trükk gyakorlatilag. 2 db 10 oldalúval dobsz, csak az egyiken tízesével, a másikon egyesével van a skála... azaz, ha az egyikkel 70et, a másikka 4-et dobsz, akkor az 74 nem bonyee Link a hozzászóláshoz
kopo Közzétéve: Április 3, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2006 Akkor az elég ha veszek 2db 10 oldalú kockát és 3 db 6 oldalú kockát?üdv:kopo Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 3, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2006 Üdv!Elég, de elég egy 10 oldalú és 1 hatoldalú is... Több csak a kényelem miatt előnyös.üdv: Link a hozzászóláshoz
kopo Közzétéve: Április 3, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 3, 2006 OK. Ködzönöm mindenkinek hogy kibírta a kérdéseim.üdv.:kopo Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Május 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2006 Líthas!Van egy eladó, jó állapotban lévő:-ET-SummariumMeg egy régi, kék borítos MT, amibe még nem volt HBG. Érdeklődni lehet nálam, lehetőleg mail-be.Darun Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Május 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2006 Tha'thassa armudar! Darun: elkeltGambit Link a hozzászóláshoz
Kispalko Közzétéve: Május 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2006 Darun!engem érdekelne a Sumid, ha még megvan! írtam mailt is...ha lehet mindenképpen reagálj!előre is THXamúgy ha vkinek van fölösbe eladandó L&E 1, 2, 5 akkor azokra is vevő lennék... illetve régebbi M* könyvekkel (inomi előtti) is nyugodtan lehet zargatni!kispalko@gmail.comKössz mindenkinek Link a hozzászóláshoz
Kispalko Közzétéve: Május 17, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2006 üdv mindenkinek!Darun, a sumi már tárgytalan...azért kössz...De a fentebb említett többi könyv még érdekelne... leginkább az 5. LE... uh ha valakinek megvan zargasson nyugodtan! Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Május 17, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2006 Üdv!Keresem megvételre az Árnyjáték című MAGUS regényt. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Május 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2006 Tha'thassa armudar!Ryan Hawkwood volt az elkövető és a Beriquel ciklusának a második kötete. Szerintem kihagyható. Nem igazán MAGUS regény. Inkább valami hibrid átmenet a Codex világára. Magyar Gergely: a silverlandben teljesen újan raktárról árulják a Farkasénekkel együtt. (:arrow: ITT) De most olvastam a Tuan kiadó nyilatkozatát, miszerint még az év vége előtt - szeptember magasságában - újranyomják.Gambit Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Május 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2006 Üdv*felnéz a polcra, ahol a MAGUS könyvek leledznek*Ryan Hawkwood: Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés