MagyarGergely Közzétéve: Május 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 18, 2006 Üdv! Köszönöm a tippet, Gambit. No lám, az ember mindig a legegyszerűbb megoldásokra nem gondol... Vico, ha nem tetszik, add el nekem! Link a hozzászóláshoz
Kispalko Közzétéve: Május 20, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 20, 2006 Sziasztok!nem azért de sztem annyira azért nem volt rossz egyik Hawkwood könyv sem, én olvastam mind a kettőt és kíváncsian várom a folytatást...Amúgy Vico nem tudom miért mondod h. már megint Beriquel... nekem ugyan nincs meg az össze M* regény de őszintén szólva nem emlékszem másikra ami a szigetről szólt vna...mindezt most nem kötekedésnek szántam csupán személyes megjegyzés...annyit mindenképpen megér a könyv h. aki nem olvasta még az legalább egyszer erőt vegyen magán...Maradok tisztelettelismeretlen világok vándora Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Május 20, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 20, 2006 Szia Kispalko.Farkasének? :roll:Amúgy én az író stílusát sem kimondottan szeretem... bár ez szvsz Link a hozzászóláshoz
Kispalko Közzétéve: Május 21, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2006 Vico! Az tény h. kissé vontatott a srác...de amúgy sztem kifejezetten jó... amúgy köszi nekem megvan mid2 kötet nekem a: Két hold Kék éjszakák árnyai Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Május 21, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2006 Tha'thassa armudar!Kispalko: a Silverlandben 2000.- pénzért mindegyiket megkapot... A Bárd és a Démonok az első Lengedák és Enigmák-ban (Holtak légiója) szerepel. ha szgépes formátumban vannak nekem az se gondNekem se lenne... 8) Keress rá DC++ on, a Wanabe vagy a Tiesto hubon fent kell lennie...Gambit Link a hozzászóláshoz
Kispalko Közzétéve: Május 21, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2006 Kössz Gambit! megnézem... a silverlanddal az a gáz h. b...romira drágák...a kétezer pénz meg egy hangyányit sok...főleg h. még a postaktg is rájönne...nyolc-nyolcfél meg 3 könyvért kissé sok... :cry: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Május 21, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 21, 2006 Tha'thassa armudar!Tudom, hogy drága, de nincs mit tenni. Sem a Kékéjszakákat, sem az Esküvéseket nem láttam még antikváriumban, még a Nyugati aluljárójában sem... Rpg.hu-n meg a Fantasyia-n feladhatsz apróhírdetést, de az emberek általában felettébb ritkán válnak meg pont attól a regénytől, ami neked kell :wink: Tudom, ez valószínűleg az én egyéni perverzióm, de én szeretem újonnan venni a könyveket... gyűrött, szétcincált, viseltes könyvet nem szeretek venni, mert nem olyan jó olvasni, meg arra már én se vigyázok annyira... (meg nem is mutat jól a polcon 8) )Nem is merem mondani, mennyit hagytam ott a múltkor... :oops:Ami meg a postaköltséget illeti... nos igen, ha nem Pesti vagy, akkor az szívás. De ha egyszer úgyis erre jársz, akkor érdemes úgy készülni, hogy 10 iló MAGUS könyvel nehezebben menj haza... Gambit Link a hozzászóláshoz
Morgian Közzétéve: Május 26, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 26, 2006 Üdv! Nos nem tudom ez menniyre tartozik ide a könyvek közé, vagy hogy ki mennyire foglalkozik magus kártyajátékkal, de azért felteszem. Egy ismerősöm elad egy tonna kártyát ( Hatalom Kártyái), úgy kb az egész gyűjteményét. Már vagy tíz éve gyűjtögette úgyhogy nem kis dolog elhihetitek . Rendkívül ritka lapokkal is rendelkezik. Annyit tudok még, hogy a kártyák darabonként is megvásárolhatóak. Ha érdekel valakit vegye fel a kapcsolatot a sráccal: yworl@citromail.hu Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Május 30, 2006 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2006 Líthas!Khmmm... találtam "raktáron" még egy UT-t, hátha valakit érdekel. Viszonylag jó állapotba van, bár valami "nagyon" kreatív ember leceluxozta a keményfedeles borítást. Nem hülyeség, mert az enyémről már majdnem teljessen lekopott az arany színű festék és alatta meg olyan takonyzöld. De a könyv belseje normális, nem nagyon volt használva, mert még az enyémnél is jobb állapotban van, pedíg én aztán híressen jól vigyázok a könyveimre!!Darun Link a hozzászóláshoz
Slash1989 Közzétéve: Június 13, 2006 Megosztás Közzétéve: Június 13, 2006 Líthas!Khmmm... találtam "raktáron" még egy UT-t, hátha valakit érdekel. Viszonylag jó állapotba van, bár valami "nagyon" kreatív ember leceluxozta a keményfedeles borítást. Nem hülyeség, mert az enyémről már majdnem teljessen lekopott az arany színű festék és alatta meg olyan takonyzöld. De a könyv belseje normális, nem nagyon volt használva, mert még az enyémnél is jobb állapotban van, pedíg én aztán híressen jól vigyázok a könyveimre!!DarunEngem érdekelne ez az ÚJ Tekercsek. Mennyit kérsz érte? Link a hozzászóláshoz
Babilon5 Közzétéve: Július 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2006 Vannak művek melyeket olvastam és tetszettek, csak épp nincsenek meg (könyvtárba meg necces lenne többször menni, hogy "elveszítettem" :oops: (otthon) az adott könyvet. A legtöbbet még antikvárban sem találom. :cry: Néhányról meg csak hallottam/olvastam és érdemesnek tűnik.Amelyik mellett kérdőjel van, arról nem tudok szinte semmit, úgyhogy, ha ismeri valaki, akkor örömmel veszem a segítségét.Itt a lista:Renier:-Acél és oroszlán-Pokol-RabszolgavérRay O' Sullivan:-Sötét térítőBoomen:- Jó széllel a toroni partra (csak, ha sok pénzem lesz :wink: )-Morgana könnyei?-Sogron lángjai?Dale Avery:-A renegátRyan Hawkwood:- Link a hozzászóláshoz
Babilon5 Közzétéve: Július 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2006 Tudom, ez valószínűleg az én egyéni perverzióm, de én szeretem újonnan venni a könyveket... gyűrött, szétcincált, viseltes könyvet nem szeretek venni, mert nem olyan jó olvasni, meg arra már én se vigyázok annyira... (meg nem is mutat jól a polcon ) Nekem szinte mindegy, a lényeg a tartalom, meg, hogy olvasható minőségben legyen (tehát ne belehányva, hiányzó lapokkal és egyebek).Nem is beszélve róla: sok mű már csak antikvárba, vagy magánembrektől szerezhető be. Link a hozzászóláshoz
Babilon5 Közzétéve: Július 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2006 Üdv!Az oldalon lesz egy olyan rész, ahol feltesszük sorban az összes m.a.g.u.s. könyv borítójának képét és rövid ismertetőjét, megjelenésének dátumát miegyébet. Ezekszerint tényleg van rá igény. 8)ui.: kicsit sokba fog kerülni az összes beszerzése, ugyanis vannak olyan példányok amiknek az ára használtan is 10e forint felett lehet.üdv. :idea: Nekem még van gépen egy régi Domb-Másvilágok rész, ahol megvan azt hiszem az összes 2000 előtti. Hova küldhetem és hogyan :?: Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Július 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2006 Üdv! Már a táborban is említettem egyeseknek, de most beírom ide is. Eladó: 1 db Farkasének (1. kiadás) és 1 Árnyjáték, vadonatúj állapotban, együtt. 2000Ft. 1 db Farkasének (2. kiadás), jó állapotban. 900 Ft. 1 db. karneál II., jó állapotban, 800 Ft. Még gondolkozok a Keleti szél II. eladásán, vagy ha tovább olvasom, akkor talán ingyen odaadásán, de ez azért még nem biztos... Link a hozzászóláshoz
mortel Közzétéve: Július 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2006 Üdv!A Farkasének lehet,h érdekelne, soha vissza nem térő alkalomnak látszik!Én lehet,h az első Keleti szelet is hozzá adom a II-hőz!Béke! Link a hozzászóláshoz
Babilon5 Közzétéve: Július 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2006 Engem főleg az Link a hozzászóláshoz
Shean Közzétéve: Július 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2006 üdvha valaki tudna egy éppen eladó második törvénykönyvet az szoljon valahogy Link a hozzászóláshoz
mortel Közzétéve: Július 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 23, 2006 Üdv Kalandozók!Jó az az Idő Kereke sorozat????Nem olvastam még, de imádom a jó fantazyt momentán Raymond E. Feist rajongó vagyok!Ha mondanátok az I.. Kerekei sor. örülnénk!A Farkasének meg biztos kellene Tisztelt M. Gergely kalandozó Úr!Én csípem a Tier sorozatot-nem azé mert legyőzhetetlen-de a K. Szél nem az igazi...Béke! Link a hozzászóláshoz
Babilon5 Közzétéve: Július 24, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 24, 2006 mortel!Szerintem kiváló. Egy igényesen kidolgozott világ, izgalmas cselekményekkel. Az író nem is annyira ebben jeleskedik azonban, hanem az érzelmek ábrázolásában, ami főleg a veszedelmes ellenfelek részénél ütközik ki.Hiányossága lehet a kissé heroic történetvonal, kissé hasonló a Farkasénekhez. Indoklásként erre a Legendák Korának újboli eljövetelét fogalmazta meg az író. Link a hozzászóláshoz
mortel Közzétéve: Július 24, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 24, 2006 Üdv!Kösz az infót, nagyon szeretem a fantasyt!Érzelmek ábrázolása- szupi az bizt jó!Hát szerintem rápróbálok!Köszke! Link a hozzászóláshoz
Kamykaze Közzétéve: Július 25, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 25, 2006 Hi!2 dolog: 1. az Ido Kereke sorozat, bar nincs befejezve, es az iro betegsege miatt ki tudja, meddig halasztodik a folytatas, reszletesseg es kidolgozottsag tekinteteben _szerintem_ siman feler Tolkien munkassagaval. es nagyon jo pelda arra, hogy elfek es torpek es orkok nelkul is lehet jo fantasyt alkotni.emiatt tudom ajanlani mindenkinek akinek bejon az epikus fantasy. az elso 1-2 konyv utan ugyis kiderul, hogy bejon-e az olvasonak a stilus.2. Wayne Chapman-t jo nehanyan leirjatok amint olvasom, en pedig elegge el nem itelheto modon megprobalok hasznot huzni ebbol :twisted: Ha meg szeretnetek szabadulni a "Garmacor cimere" cimu W.C. alkotastol, amiben a Vadkan a foszereplo, akkor irjatok batran, nagyon regota vadaszok ra!Koszi Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Július 26, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2006 Tha'thassa armudar!Egy kiszolgált, ám nem viharvert Ryan Hawkwood: Farkasének és egy kifejezetten jó állapotú L&E3: Kyria Örök keres gazdát. A Silverlandban darabja 2.000 HUF lenne, a kettőt együtt adnám 2500-ért. PM akit érdekel.Gambit Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Július 26, 2006 Megosztás Közzétéve: Július 26, 2006 CsáOlvastam h akad még valakinek elado szabálykönyve .Érdeklödnék h kinek van még a polcán egy pár könyv amitöl szivesen megválna és milyen árban lennne az. Küldjetek emailt vagy itt üzenjetek.köszi Link a hozzászóláshoz
Kele Közzétéve: Szeptember 14, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 14, 2006 Sziasztok!!! Igazából nekem csak egy problémám van. Az, hogy nincs egy darab könyvem sem, és sajna pénzem sincs túl sok. Szerencsére a csapatban akad néhány nagyon jóállapotú könyv, de már nagyon kínos mindig kölcsönkérni azokat. Tehát engem minden könyv érdekelne, főleg az alpkönyvek De esetleg ha tud valaki egy oldalt, ahonnan le lehetne tölteni azokat, nekem az is megfelelne. Itthoni használatra tökéletes lenne. De ha ez nem működik, akkor az is elég lesz, ha valaki meg mondja, hogy milyen könyvet mennyiért lehetne a részemre eljutatni, aztán pedig tárgyalhatunk. Tudom, hogy nem igazám etikus ilyen netes dologgal jönni, de szükség törvényt bont (sajna) Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Szeptember 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2006 Gondolom az alapkönyv után érdeklődsz.Én lehet, hogy tudok segíteni...bár, ha végig gondolom...Melyik kellene, a az első, keménykötésű, vagy az újabb, amiből létezik puhább előlepú is és sárgásabb az oldalainak a színe?Kiegészítők is érdekelnek? Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés