Kele Közzétéve: Szeptember 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2006 Nekem lényegében mindegy, hogy emény, vagy puha borítású. Ami belül van az számít igazán. Egyéként én eddig csak puha borításút láttam, a másikat egyáltalán nem ismerem. Elsősorban ezek érdekelnek, de ha van akkor minden mást elfogadok, minden könyv egy külön élmény lehet Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Szeptember 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2006 Nekem lényegében mindegy, hogy emény, vagy puha borítású. Ami belül van az számít igazán. Egyéként én eddig csak puha borításút láttam, a másikat egyáltalán nem ismerem. Elsősorban ezek érdekelnek, de ha van akkor minden mást elfogadok, minden könyv egy külön élmény lehet Nem mindegy. Szóval van egy első kiadás, nekem az van meg. Ez a ,,Nagy Zöld könyv". Azóta, kb. 10 éve, voltak változtatások, szabályokat illetőleg és a besti is külön jelent meg az Alapkönytől függetlenül. Szval van ez az ,,újabb", ami nem is olyan új már. Gondolom, ti ez utobbi segítségével játszotok...Vagy nem? Ha nem, akkor tudok segíteni. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Szeptember 17, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2006 Udv!Csak annyit fuznek hozza, hogy tenyleg nem mindegy, hogy a regi Nagy Zold Konyvet, vagy az olvasok altal atkeresztelt 1TK-t nezzuk, ugyanis tobb elteres is van benne, amibol az ujabb, a puha fedelu 1TK a pontosab. Emiatt szrintem, ha mar valasztani lehet, en az ujabbat javaslom, a pontosabb adatok miatt. Ami a bestiariumot illeti, a regi konyvben tenyleg van egy kis kivonat, illetve hat az az eredeti, de amellett, hogy az magaban keves, ha jol tudom, abban is tortentek pontositasok. Szerintem egy kulon bestiariumot ugyis jo beszerezni, figyelembe veve, hogy mennyi minden van benne. Eredetileg is az egyik panasz volt a Nagy konyvvel kapcsolatban, hogy keves a bestia, es emiatt is jelent meg kesobb a kulon konyv nekik. Link a hozzászóláshoz
Shean Közzétéve: Szeptember 17, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2006 Üdvnekem szükségem lenne egy olyan bizonyos Nagy Könyvre ugyanis van egy de elég ramaty és kéne egy újabbha eladó mennyit kóstál? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Szeptember 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2006 Udv! Az Elso Torvenykonyv kaphato, es nem csak antikvariumokban, hanem ujonnan is, amit en tudok pl. az a silverland-nal. A pontos arat nem tudom, de barki megnezheti a honlapjukon, meg meg rendelhet is, annyit tudok rola, hogy nem olcso. A kemeny fedeles Nagy Zold Konyvvel mar mas a helyzet, ezt tenyleg csak elvetve lehet talalni, vagy ha valaki eladja eppen, es mivel ritkasag, nem olcso. Meg a legtobb elege, sot meglehetosen hasznalt, szerintem. Az enyem pl. kb 300 reszbol all.... A fentik miatt azonban mindenkinek az Elso Torvenykonyv beszerzeset javaslom. Link a hozzászóláshoz
Shean Közzétéve: Szeptember 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2006 ÜdvHát igen ismerős a helyzet mert ami nekem van az is rengeteg részből áll csak azért kéne mert mivel egyre többen játszunk(10-en kb) 4 törvénykönyv egyre kevesebb (van amikor kevesebben vagyunk de van amikor többen a max eddig 26 fő és 3 km de mindegy) az a lényeg hoyg kell legalább még egy ETK. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Szeptember 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2006 Udv!Gondolom, ti is rajottetek, mivel ra voltatok kenyszeritve, meg nem is akarok beleokoskodni, de a torvenykonyvszukseglet csokkentheto a kijegyzetelessel, es a jo osszefoglalo tablazatok keszitesevel. Akkornem kell annyiszor illetve annyi embernek elovennie a torvenykonyvet, egyebkent megjegyzem, hogy jatek kozben a KM-ek ivul nem is ildomos forgatni a szabalykonyveket...Persze jon a jatekok kozotti idoszak, amikor meg mindenki szivesen forgatna a konzveket, mar ha lenne nekik... Szoval a problema fennall... :? Link a hozzászóláshoz
Psy Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2006 SziasztokÉpp a csepp és tenger-t keresem... Megvan valakinek akinek már nem kell, vagy tudtok valami helyet ahol még beszerezhető? Tudom, hogy esetleg antikvárium, de nincs időm nekiállni és sorba végig menni, hogy vajon hol van....Ha van infód akkor pm pls. Tnx Link a hozzászóláshoz
Gwarihir Felagund Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Üdv! Akinek kéne a Gyűrűk Keresése és a Tolkien mesék az szóljon pmen vagy msnen. Mine d a 2 könyv teljesen új állapotban van és 2-3 hónaposak és az egyetlen útjuk a könyvesboltból hazafelé történt . LOTR rajongóknak kötelező Link a hozzászóláshoz
Shean Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2006 ÜdvJAja ty a tippet a táblázatokat csináltunk de a varázslatokat el kell azért olvasni ami épp nem jut az eszünkbe .NA de azért ha épp tud valaki egy eladó ETK-t az szoljon e-mailba(zolika007@freemail.hu) vagy msn-en (ugyanez) jaj tényleg ha valakinek megvan a varázslóbotos rúna valahogy az is szoljon. előre is TY Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Udv!PSY, A Csapp es tengert ha jol tudom eppen most keszulnek kiadni ujra, szoval ha varsz egy kicsit , akkor meg tudod veni ujonnan. Link a hozzászóláshoz
Psy Közzétéve: Szeptember 23, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2006 Igen, sikerült nekem is levadásznom. A sárkánytűzben pont ezen a héten már kapható. Link a hozzászóláshoz
Narcissa Közzétéve: Szeptember 24, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2006 Udv!Az Elso Torvenykonyv kaphato, es nem csak antikvariumokban, hanem ujonnan is, amit en tudok pl. az a silverland-nal. A pontos arat nem tudom, de barki megnezheti a honlapjukon, meg meg rendelhet is, annyit tudok rola, hogy nem olcso. A kemeny fedeles Nagy Zold Konyvvel mar mas a helyzet, ezt tenyleg csak elvetve lehet talalni, vagy ha valaki eladja eppen, es mivel ritkasag, nem olcso. Meg a legtobb elege, sot meglehetosen hasznalt, szerintem. Az enyem pl. kb 300 reszbol all.... A fentik miatt azonban mindenkinek az Elso Torvenykonyv beszerzeset javaslom. Nekünk a kemény zöld fedeles első törvénykönyv van meg, egy pár lap ki van már szakadva sajnos, nem a legújabb. Szívesen vennénk egy újat, ami jobb állapotban van, de nem akarunk boltit, a használt épp megfelelő. Link a hozzászóláshoz
Obscuritas Közzétéve: Október 3, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2006 Üdvözletem a társaságnak... Érdeklődnék, hogy vannak-e esetleg olyan elvetemült alakok, akik megválnának néhány regényüktől esetleg a Harmadik kiadású ZÖLD könyvüktől... Cserébe mindenféle (magus) könyveket, esetenként pénzt tudok felajánlani... Várom a fergeteges ajánlatokat az SNL×KUKUC×freemail.hu címre mindenkinek kellemes születésnapot... Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Október 5, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 5, 2006 Egy ideje keresek már egy ETK-t. Ugyan van egy első kiadású Alapkönyvem, de az szó szerint darabokban van, múlkor szét is szedtem és most llapoban hever. Szóval, akinek van egy felesleges szakadozott ETKja második vagy harmadik kiadású azt szívesen venném, egy rövid egyeztetés után, az ár miatt is... Link a hozzászóláshoz
Babilon5 Közzétéve: Október 7, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2006 Eladó műveim:Raoul Renier - Éjfél KapitányRaoul Renier - A vér városaKeresni továbbra is a már említetteket keresem. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Október 12, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 12, 2006 Ahoikeresem Neil Gaiman-től a Tükör és füst című könyvet, aki tud szabadon kószáló példányról, az kérem küldjön psziüzit nekem.KösziCS Link a hozzászóláshoz
Kiara Közzétéve: Október 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2006 Sziasztok!Tud valaki eladó Wayne Chapman Két hold című könyvet?Illetve ezek a törvénykönyvek (Nagy Zöld Könyv elsősorban) mennyit kóstálhat újjonan?Boltból?Köszi a válaszokat. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Október 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2006 Szia Kiara!Menj fel a Silverland oldalára.Ott vannak a kérdésedre a részletesebbválaszok.Egy ötödik kiadású ETK 7000FT.(Tybycsoki hátha téged is érdekel.) Rendes érvágás nem mondom ,de legalább kapható.Két Hold 1300Ft.üdv,Sneer Link a hozzászóláshoz
Morgian Közzétéve: Október 18, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 18, 2006 MENNYI?! Na ne szórakozzatok velem! Az a puhakötéses, ronda Nagy Zöld?! V Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2006 Zug zug! Nah igen, de ha jól tudom Vampire könyvet lehet utánnyomni és jó esélyel még fognak is. M* könyvvel ugyanez már kétséges, főleg amíg minden féle jogi herce-hurca megy. Én anno 6500-ért vettem a Smimat, egy-két éve. Nem csoda hogy az ETK ára aranyban mérhető! Akinek van, az nem szívessen válik meg tőle, és sok olyan van, ami már elrongyolódott, ergó nem hogy több nem lesz, de egyre csökkel a használható TK-k száma. Nálam még mindíg van: -ETK -UT -MT -Sumi Szumma szummárum 20E Ft-ért, egyben elvihető. ET és Sumi alig használt, a MT-n kicsit meglátszik a kor, de jó állapotban van, az UT-t meg valami vandál becelluxozta. Igaz, legalább nem kopik le a festése, mint az enyémnek! Darun Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Október 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2006 Darun szólj rám, hogy személyesen meséljem el a pletykát, hogy miért van még mindig ETK. .Morgian foglama sincs ,hogy az 5. kiadás keménytáblás e vagy puhaborítós. A netről ez nem derül ki. Link a hozzászóláshoz
shikaka Közzétéve: Október 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2006 Egy ötödik kiadású ETK 7000FT.(Tybycsoki hátha téged is érdekel.) Rendes érvágás nem mondom ,de legalább kapható. 7000?! Beépített TV van benne, vagy mi? Én a saját használtamat 3500ért adtam el kb. 2 éve, és már az is rablásnak tűnt. (de megvígasztaltam magam, hogy ismeri a tartalmat, és ő tudja megér-e neki ennyit) Ez a 7000 tényleg közröhej. Nem baj, majd rájönnek, hogy ennyiért a kutyának sem kell... ***** Darun: Nálam még mindíg van:-ETK . . . Majd örökölhetem az ETK-dat? Bár nemtom, hogy a 20e hogy tevődik össze, de ha elfogadsz az ETKért 1000 értékálló magyar forintot, az is jó Nah igen, de ha jól tudom Vampire könyvet lehet utánnyomni és jó esélyel még fognak is. M* könyvvel ugyanez már kétséges, főleg amíg minden féle jogi herce-hurca megy. Én anno 6500-ért vettem a Smimat, egy-két éve. Nem csoda hogy az ETK ára aranyban mérhető! Az igaz, hogy a Vampire mögött egy felkészült csapat áll, a M* mögött meg enyhén szólva nem. De azért nem a vásárlókon kellene leverni, hogy balf.szok a jogokat birtoklók. Elég nonszensz, hogy ha valaki most akar elkezdeni mágusozni, akkor vegyen egy ETK 7-ért, egy Sumit 6-ért, P-Pl. 1-2t kb. 4ért... Kinek van erre 20ezer forintja? Ha ilyen árban fognak (ha fognak...) kijönni az esetleges kiegészítők, akkor _ennyiért_ azokra se leszek kíváncsi. Itt jön be amit Raze a múltkor mondott, hogy kicsi a vásárlóréteg, nem éri meg újítani, stb. Ha ennyit akarnak érte kérni, akkor ne is adjanak ki semmit. Az álláspontom az, hogy ha van egy alapkönyv, ami mindent tartalmaz ami a játékhoz kell, akkor az lehet 6ezer. De a mágus az nem ilyen! Még a (BTW siralmas) kalandmodulgyűjteményben is vannak dolgok (világleírás) amit nem tesznek be máshova, hogy megvegye mindenki. EZ pofátlanság. Az orkok/elfek/törpék leírása csak a Sumiban van meg... Egy csomó papi kaszt, meg a manaháló műkösése (!) csak a P-Plben. Példa: CoC alapkönyv, mindennel együtt, (csak modulokat adtak ki hozzá pluszban) 3,5... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Október 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2006 Jól beszéltek.Nekem kereső emberként is sok.Még szerencse, hogy korábban meg tudtam őket szépen egyesével venni.Egy kezdő tényleg letolhatja a nadrágját,ha minden könyvet be akar szerezni és a regényekről, akkor még nem is beszéltünk!Javasolni tudom a netet,ahol minden könyv fellelhető.Sajnos így csak gépről használható ,de legalább meg van.Karaktert már lehet alkotni belőle.Elolvasni is el lehet.Játék alatt meg valaki, csak költcsön tudja adni. Link a hozzászóláshoz
Ramun Közzétéve: Október 19, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 19, 2006 Ahoy! Sneer, ha egy netcímet meg tudnál adni, annak kifejezetten örülnék: több helyen néztem már, de említésre méltót sehol nam találtam. Aki meg el tudna juttani hozzán ilyen formában szabálykönyvet nagyon tudnám díjazni, a 23 kilóba egyetlen egy darab rpg szabálykönyv fért be és az nem az ETK... Előre is köszöntem! Üdv a falkának: Ramun Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés