Elvendale Közzétéve: November 12, 2013 Közzétéve: November 12, 2013 (szerkesztve) Sziasztok! ... 1994 óta játszom M.A.G.U.S.-t, ... Keresnék egy csapatot, akiknek még nincs ki a négy kereke Elérhettek itt privátban vagy a berec.attila80@gmail.com e-mail címen. Aztán van Skype, twitter, face, MSN, Vízkereszt, vagy amit akartok Szerkesztve ekkor: November 12, 2013 , Con Salamander által Atmasolva altalanos beszelgetobol a relevans reszek
The Eternal Crow Hero Közzétéve: November 14, 2013 Közzétéve: November 14, 2013 Hát ahhogy eddig kinéz én is csapatot keresek Kezdő vagyok de gyorsan tanulok , ha lessz Tábor én bandázom veled Elvendale.
Elvendale Közzétéve: November 14, 2013 Szerző Közzétéve: November 14, 2013 2003 szeptemberében csatlakoztál a fórumhoz... hmmm ennél kezdőbb csapattársat kívánni sem tudna az ember fia! Akkor már csak két embert kell a nyertes csapathoz (na persze meg egy tábor )
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 15, 2013 Közzétéve: November 15, 2013 Jelentem, hogy egy lelkes majdnem, kezdő, de mégsem annyira kezdő szintúgy csapathiányban szenved, szóval, ha valaki igényt tartana hihetetlenül felemelő társaságomra, akkor az itt vagy az útszéli fogadóban megtalálhat és felbérelhet csengő aranyérmékért cserébe.
Vassi Közzétéve: December 2, 2013 Közzétéve: December 2, 2013 keresünk 4. embert, lehetőleg nem szabálykönyv/táp huszárt
TAO Közzétéve: December 2, 2013 Közzétéve: December 2, 2013 keresünk 4. embert, lehetőleg nem szabálykönyv/táp huszárt Jelentem, hogy egy lelkes majdnem, kezdő, de mégsem annyira kezdő szintúgy csapathiányban szenved, szóval, ha valaki igényt tartana hihetetlenül felemelő társaságomra, akkor az itt vagy az útszéli fogadóban megtalálhat és felbérelhet csengő aranyérmékért cserébe.
Vassi Közzétéve: December 3, 2013 Közzétéve: December 3, 2013 A KONDABA felvetelt lehet nyerni jelentkezes altal, mi nem keresunk embereket, emberek keresnek minket Viccet felreteve, mar elorelepes tortent az ugyben De koszonjuk a konstruktiv, segitokesz hozzaallast TAO, a te karakteredet eletben hagyja a partink
TAO Közzétéve: December 3, 2013 Közzétéve: December 3, 2013 koszonjuk a konstruktiv, segitokesz hozzaallast TAO, a te karakteredet eletben hagyja a partink Szegény védtelen kis karakterem nevében is köszönöm.
Con Salamander Közzétéve: December 4, 2013 Közzétéve: December 4, 2013 Üdv!Kérnék mindenkit, hogy nyilatkozzon most már a csapatáról. Ha nem történik meg holnap estig, önkényesen fogjuk beosztani a játékosokat a csapatokhoz.CS
Felon Közzétéve: December 4, 2013 Közzétéve: December 4, 2013 Mi nem keresünk plusz csapattagot, mert még nem áldoztuk fel egy társunkat se, ezt a tábor idejére időzítjük Szóval rettentően sajnáljuk, de hozzánk már senki sem fér be
Con Salamander Közzétéve: December 4, 2013 Közzétéve: December 4, 2013 A felszólítás főként a csapatnélküliekre vonatkozik:Frosty, Shiffer, Atrasko. Tőlük várnám, hogy valamely csapathoz beirassák magukat. Zajlanak a dolgok Frostynál és Shiffernél, Atraskoról semmi hírem.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés